Arbejd hjemmefra: Den fulde guide

Hvor skal man starte for at arbejde hjemmefra? Hvad skal man bruge for at kunne arbejde hjemmefra, og hvordan tjener man i det hele taget penge hjemmefra? Ikke mange er klar over hvor nemt det egentlig er at komme i gang med at tjene penge fra hjemmet, og det har vi hos Pengepanel.dk tænkt os at lave om på! Velkommen til den store “Arbejd hjemmefra guide”.

Her på siden kan du læse en grundig guide til hvordan du kan komme til at arbejde hjemmefra. I guiden vil du kunne læse hvad du skal gøre for at komme i gang med at arbejde hjemmefra, hvilke redskaber som kan hjælpe dig med at få succes og hvad du absolut ikke skal gøre hvis du vil arbejde hjemmefra.

Du vil desuden kunne se en række udvalgte indtjeningsmetoder som man kan bruge til at arbejde hjemmefra, og samtidig se hvilke fordele og ulemper der er ved at arbejde hjemmefra. Husk på, at du her på Pengepanel, kan læse om mere end 20 forskellige indtjeningsmetoder, der alle kan udføres som arbejde hjemmefra

Tag et kig på indholdsfortegnelsen forneden, for at få en idé om hvad du kan læse om her. Vi lover dig for, at du er klar til at arbejde fra hjemmet når du har læst denne guide!

Arbejd hjemmefra

De 3 bedste metoder til at arbejde hjemme

Før du kan begynde at arbejde og tjene penge hjemmefra, kræver det naturligvis at du har fundet en måde at arbejde fra dit hjem. Man kan desværre ikke bare forvente at få penge for, bare at lave et eller andet hjemmefra, og der kan være forskel på de indtjeningsmetoder man kan bruge til at arbejde hjemmefra. Det er derfor vigtigt at find ud af præcis hvad man kunne tænke sig at arbejde med.

Du kan nedenfor se de metoder som vi hos Pengepanel.dk har vurderet til at være de bedste måder at arbejde hjemmefra.

1. Tjen penge hjemmefra med automatisk Bitcoin handel

arbejde hjemmefra

Pengepanels #1 måde at tjene penge på i 2018

Du har nok allerede hørt om den digitale valuta Bitcoin, som har gjort samtlige helt normale mennesker til millionærer! Hvis du i 2011 havde købt for $5 Bitcoin (30 kr.) ville du idag eje omkring $4,4 mio (260 mio kr.!). Med en så lille investering havde du idag været mange millionær!


Du kan også læse mere om det at tjene penge på Bitcoin i vores guide her.
Du kan oprette en gratis konto lige her.

Kommentarer

hjemmearbejde

Ting du skal bruge + gode ting at have:

 • En computer eller tablet/iPad
 • En internetforbindelse
 • En Bitcoin trading system konto

2. Arbejd hvor du vil som virtuel assistent

Arbejd hjemmefra

En rigtig populær måde at arbejde hjemmefra er som virtuel assistent. En virtual assistent er meget simpelt en person, som er assistent for ét eller flere firmaer virtuelt. Som virtuel assistent kan man arbejde lige fra hvor man vil i verden, da alt arbejde foregår virtuelt, altså over internettet, telefon, e-mail osv.

Man bestemmer altså fuldstændig selv hvor man har lyst til at arbejde, og derfor er dette en oplagt måde at arbejde i hjemmet.

Du kan læse meget mere om det at tjene penge som virtuel assistent her.

Ting du skal bruge + gode ting at have:

 • En computer
 • En internetforbindelse
 • Et head-set med mikrofon
 • Et webcam
 • Videoopkalds program (Skype)

Gode links for en virtuel assistent:

3. Arbejd fra dit hjem som blogger

job hjemmefra

Denne måde at arbejde hjemmefra er rigtig selvstændig, og kræver en del tålmodighed. Det er ekstremt populært at blogge og dette er af flere årsager. For det første er det rigtig sjovt at blogge, man kan eksponere sig selv, sit CV eller andet, og man kan samtidig tjene penge på det. For det andet er det ekstremt selvstændigt, man kan gøre lige hvad man vil med sin blog, og skal ikke stå til regnskab overfor nogen arbejdsgiver eller chef.

Man kan tjene gode penge ved at blogge, men det kræver også en del kendskab indenfor nogle forskellige områder. Man skal kunne finde ud af at lave en hjemmeside, man skal skrive nogle gode tekster til siden og så skal man samtidig finde reklamer til den (Det er jo disse man tjener penge på).

Som vi allerede har været inde på, er det i dag rimelig let at lave en hjemmeside, og tager ofte ikke helt vildt lang tid. Kan man samtidig finde ud af at skrive tekster er man rimelig langt med at kunne begynde at arbejde hjemmefra.

Det næste skridt er reklamerne på ens side. Her kan man benytte sig af affiliate marketing, som er en rigtig god indtjeningsmetode. Du kan læse mere om affiliate marketing her, og hvis du vil læse endnu mere om det at arbejde hjemmefra som blogger, kan du læse vores mere detaljerede guide her.

Ting du skal bruge + gode ting at have:

 • En computer
 • En internetforbindelse
 • En hjemmeside eller blogside
 • En bruger hos et affiliate netværk
 • Facebook, Instagram og/eller Google+ side

Alt hvad du skal vide for at komme i gang

Rigtig mange mennesker går med ønsket om en hverdag uden stress, uden bekymringer, og hvor man helt selv styrer hvad man bruger sin tid på. Men hvordan kan man selv disponere sin tid, hvis man skal stå op kl. 7 for at være på arbejde kl. 8, og så først har fri kl. 5? Ville det hele ikke være meget nemmere hvis man bare kunne arbejd hjemmefra?

Nu skal vi ikke skære alle over én kam, men størstedelen af de mennesker som har et fast 9 til 5 arbejde ville ønske at de selv kunne bestemme over deres egen tid, og ikke skulle stå til regnskab for et arbejde. Rigtig mange ville ønske at man helt simpelt, blot kunne arbejde hjemmefra, og det ville for langt de fleste også gøre livet væsentligt nemmere. Så hvorfor kvitter folk ikke bare deres nuværende arbejde, og tager beslutningen om at arbejde hjemmefra? Meget simpelt, fordi det for mange ikke bare er så lige til.

At komme i gang med at arbejde hjemmefra, kan for mange være en smule intimiderende, og udfordrende at hoppe ud i. Er man vandt til at arbejde under faste rammer, på et kontor, en butik eller hvad end det nu kan være, i et job hvor dagsordnen på forhånd er sat for én, er det at skulle arbejd hjemmefra, under eget ansvar og egne rammer, for de fleste noget som ligger fjernt fra dem. Denne form for arbejde er dog steget ekstremt i popularitet de seneste år, og dette er absolut med god grund. Eftersom at internettet efterhånden er fuldstændig inkorporeret i alle mennesker, unge som gamle, har flere og flere fået øjnene op for de fantastiske fordele og muligheder der er ved at arbejde hjemmefra.

Denne artikel kan hjælpe dig med at blive fuldstændig afklaret med, hvad det vil sige at arbejde hjemmefra, hvilke fordele der er ved det og ikke mindst hvordan man arbejder i sit hjem. Når du har læst denne guide, vil du være rigtig godt rustet til, at gå i gang med at arbejde hjemmefra!

Her skal du starte!

Øverst i artiklen kan du se de bedste indtjeningsmetoder til at arbejde i hjemmet, og disse kan være en god start på at realisere ønsket om at arbejde fra hjemmet. Har du endnu ikke fundet en metode til at arbejde hjemmefra som du virkelig føler passer til dig, har vi nedenfor listet en række andre måder at tjene penge hjemmefra.

Vi anbefaler at man ikke blot vælger én af metoderne til at arbejde hjemmefra, men flere af gange. Ved at gøre dette spreder du din indtjening ud på flere forskellige metoder, og indtjeningsmulighederne bliver væsentlig større. Hvis du ønsker det, kan du selvfølgelig godt gå 100% ind i blot én slags arbejde.

Er man god til mere end ét sprog, kan man tilbyde både firmaer og private at oversætte tekster, hjemmesider, lydfiler med mere., og endda gøre det hjemmefra! Behovet for oversættelser bliver i takt med en mere og mere globaliseret verden større for hver dag, og dette kan man absolut drage nytte af.

Det eneste man behøver for at gå i gang med at arbejde hjemmefra som oversætter, er sådan set en computer og en internetforbindelse. Så snart man har dette, findes der utallige sider som kan sørge for, at kontakten mellem dig som oversætter, og firmaer eller private der har brug for oversættelser. Dette er absolut en god måde at arbejde hjemmefra!

Hvis du vil læse mere om det at tjene penge som oversætter, kan du læse vores guide her.

Ting du skal bruge + gode ting at have:

 • Kendskab til et eller flere sprog
 • En computer eller tablet/iPad
 • Internet
 • Word eller et andet tekst-program
 • Et eksternt tastatur

Gode links for arbejde som oversætter:

Før du tænker ”Webdesigner? Det har jeg da overhovedet ikke uddannelse eller kendskab til.”, skal du være klar over, at man i dag kan lave en hjemmeside på mindre en 5 minutter. I løbet af de seneste år, er det at lave en hjemmeside, blevet noget som enhver med lidt kendskab til computere kan finde ud af. Dette har også betydet at mange, uden nogen form for tidligere uddannelse indenfor området, nu lever af det og til dagligt arbejder hjemmefra med det.

Efterspørgslen på hjemmesider er enorm, og dette kan man hurtigt drage nytte af. De fleste standard hjemmesider bliver solgt for mellem 5000 kr. og 15.000 kr., hvilket med bare en lille mængde salg hurtigt kan blive til mange penge. For at gå i gang med at arbejde hjemmefra på måde skal man endnu engang ikke bruge andet end en computer og en internetforbindelse.

Ting du skal bruge + gode ting at have:

 • Un buon computer
 • Una buona connessione internet

Ottimi links per web designers:

Når du ringer til et firma med en forespørgsel, en klage eller hvad det nu end kan være, er det første der kommer til de hoved måske et stort kontor med op til flere forskellige kundesupportere.

Personen der tager telefonen i den anden ende, kan dog ligeså godt være en person der sidder og arbejder hjemmefra. Flere og flere virksomheder ansætter uafhængige supportere, til at arbejde fra deres eget hjem. Dette sparer virksomhederne for betaling af kontorplads, og er også med tiden blevet mere og mere populært. For dig, går det ret simpelt ud på at besvare opkald, e-mails og evt. chats, på vegne af den virksomhed som har ansat dig.

Arbejdet kan som nævnt gøres hjemmefra, og ofte er betalingen den fuldstændig samme, hvis ikke bedre, som de supportere der sidder hos virksomheden fysisk.

Ting du skal bruge + gode ting at have:

 • Una buona connessione internet
 • Un computer
 • Un telefono
 • Un’ottima cuffia con microfono
 • Un contratto con un’azienda

Gode links:

 • Upwork support job postings

Med et flair for at skrive tekster, eller blot en god skrivestil, kan man tjene gode penge hjemmefra som tekstforfatter. Efterspørgslen på tekst til nettet er i takt med flere og flere hjemmesider voksende. Skal virksomhederne i dag være foran konkurrenterne, bliver de nødt til at hente hjælp udefra, og på tekstområdet er det meget populært at hyre hjemme siddende tekstforfattere.

Selv folk uden ekstremt meget erfaring kan blive tekstforfattere, da helt normalt og naturligt skriftsprog, ofte også anses som værende godt. Når man skal arbejd hjemmefra med denne metode kræver det ikke andet end en computer eller en tablet, og så selvfølgelig en internet forbindelse. Indtjeningsmulighederne er rimelig gode, og mange mennesker arbejder hjemmefra som tekstforfattere.

Ting du skal bruge + gode ting at have:

 • En computer eller tablet/iPad
 • Internetforbindelse
 • Word eller et andet tekst-program
 • Et godt tastatur

Gode links til arbejde som tekstforfatter:

Med internettet er det blevet muligt at hjælpe andre mennesker med at lære noget over nettet. Ret simpelt kræver det ofte ikke meget mere end en computer med et webcam, og den næsten obligatoriske internetforbindelse, for at kunne komme i gang med at arbejde hjemmefra som ’tutor’ eller ’lærer’.

Man kan lære andre mennesker utallige forskellige slags ting, og i og med at viden er noget af det mest værdifulde i vores samfund, kan man hurtigt tjene gode penge ved at lære fra sig.

Er man god til at spille guitar, kan man tilbyde kurser i dette, er man god til et specielt sprog kan man tilbyde både skoleelever og voksne mennesker hjælp med at lære det, og har man lyst kan man hjælp folkeskolelever med deres lektier. Denne måde at arbejde hjemmefra er rigtig populær, og i fremtiden er der helt sikkert også flere der både tilbyder, og efterspørger det.

Ting du skal bruge + gode ting at have:

 • En computer og med en internetforbindelse
 • Et godt sæt høretelefoner
 • Et webkamera
 • Noget materiale som dine ”elever” kan bruge

Gode links:

 • Udemy.com – Her kan du sælge din viden

Det er naturligvis også oplagt at blive selvstændig erhvervsdrivende. Ved at blive dette kan man selv kontrollere sin tid, og dermed selv bestemme om man har lyst til at arbejde hjemmefra. Man skal være klar over at denne form for hjemmearbejde, ofte er rigtig hård og risikabel, men det vil i mange tilfælde også være det værd.

Ved at arbejde som selvstændig er der ikke nogen max-løn, og størstedelen af den indkomst du generer går til dig selv. Man kan blive selvstændig med mange forskellige ting, men hvis man vil arbejde hjemmefra er det dog ikke hvad som helst man kan starte selv. Gode idéer til hvad man kan gå i gang med som selvstændig, med ønsket om at arbejde hjemmefra kunne være:

 • Start af egen webshop
 • Frisør i eget hjem
 • Massør i eget hjem
 • Freelancer
 • Telemarketing sælger
 • Kunstner
 • Grafisk designer
 • Økonomi revision
 • Musiker
 • En form for konsulent
 • Produkttester

De førnævnte metoder til at arbejde hjemmefra er bare nogle idéer, og er man lidt mere kreativ, kan man sagtens finde andet at lave også. I virkeligheden er det bare fantasien der sætter grænser, når det gælder arbejde fra hjemmet!

Gode ting at have (afhænger af hvad du skal lave):

 • En computer
 • Internetforbindelse
 • En telefon

Indtjeningsmuligheder: Høj

 • Gode råd til selvstændige
hjemmearbejde

 Gode råd til arbejde fra hjemmet

Når du nu engang har fundet ud af hvordan du kunne tænke dig at arbejde hjemmefra, handler det om at gøre dine timer i hjemmet så gode og så produktive som muligt. Du skal have en god arbejdsstation, det rette udstyr og være klar over nogle helt andre ting, ind hvis du skulle arbejde på et 9-5 job.

Vi kommer her med gode råd, kogt ned fra vores egne erfaringer fra selv at have arbejdet hjemmefra.

Din arbejdsstation i hjemmet

arbejd hjemmefra jobs

Det kan ikke understreges nok, vigtigheden i at have en god arbejdsstation når man arbejder hjemmefra. Vi anbefaler klart at man dedikerer et rum i ens hus eller lejlighed, som bruges som kontor og arbejdsstation. Et kontor eller et dedikeret rum til arbejde, gør dig væsentlig mere produktiv, og får dig selv til at se mere professionelt på tingene.

Sørg for at have en god stol, et skrivebord, noget musik hvis du er til det og god belysning i rummet. Ved at sørge for småting som disse, kommer du hurtigt til at føle at du har en ”arbejdsplads” og dette er vigtigt, da hjernen skal kunne skelne dit arbejde i hjemmet fra, fra dit private liv i hjemmet.

Hvordan ens arbejdsstation bør se ud, afhænger naturligvis rigtig meget af hvilken slags arbejde man laver fra sit hjem. Der er stor forskel på hvordan en kunstners arbejdsstation bør se ud, og hvordan en person som tjener penge på brugerundersøgelsers arbejdsstation bør se ud. Dybest set handler det faktisk også mest om, hvordan man selv føler at man arbejder effektivt og godt.

Der er dog nogle ting, som vi klart mener man bør eje når man skal arbejd hjemmefra. Her er nogle ting, som vi mener er vigtige at have:

Det anbefales at man har et skrivebord som er dedikeret til at arbejde på. Mange vælger ofte blot at benytte spisebordet derhjemme, eller måske tv bordet når de arbejder hjemmefra, men dette frarådes klart. Ved at have dit eget bord dedikeret til når du arbejder i hjemmet, kan du virkelig slå dig løs med arbejdet! Hvis du skal ud og investere i et bord her og nu, anbefaler vi dig at finde et hæve sænke bord. Det kan ofte være rigtig dejligt at arbejde stående.

Der er simpelthen ikke noget værre end en langsom computer, hvis blæser larmer mere end en flyvemaskine ved take-off. Sørg for at have en computer som du har lyst til at arbejde på! Ofte kan man ikke nøjes med en iPad eller en tablet, da disse i mange programmer er begrænsede.

Langt de fleste jobs i hjemmet, foregår over computeren, som for at kunne kommunikere med omverdenen selvfølgelig skal have en internetforbindelse. Sørg derfor for at have en stabil internetforbindelse, som er kraftig på din arbejdsstation og ikke gør arbejdet i hjemmet surt.

Du skal højst sandsynligt bruge en del timer på din arbejdsstation, så sørg derfor for at gøre det til et sted som du kan lide at være. Det kan være en god idé at have et anlæg, som kan spille lidt lækkert arbejdsmusik. Du kan også nøjes med et sæt høretelefoner, som også gerne skal kunne bruges til videoopkald. Du kan bl.a. som virtuel assistent, freelancer og mange andre jobs, komme ud for at skulle kommunikere over computeren, så derfor er en god mikrofon i headsettet også meget handy.

Det kan godt virke tåbeligt, at dette ligefrem sniger sig ind som en anbefaling, men det at have en flaske med vand ved sit skrivebord, er virkelig en uundværlig ting. Når man arbejder har man ofte en tendens til at glemme henholdsvis at spise, men også at drikke væske. Ved hele tiden at have en flaske med vand ved sin arbejdsstation, sikrer man sig at man får rigeligt med væske når man arbejder intensivt og koncentreret hjemmefra.

arbejd hjemmefra

Her kan du finde arbejde som du kan lave i hjemmet

hvordan tjener man penge på en app

Der hvor rigtig mange mennesker går i stå, når de skal i gang med at arbejde hjemmefra, er ved det punkt der gælder det at finde arbejde. For at kunne komme i gang med at arbejde fra hjemmet, er det desværre ikke bare at sætte sig ned, og lave det man elsker, og så lige en gang om måneden få en løncheck ind af døren.

For i det hele taget at kunne arbejde hjemmefra, kræver det at der er penge i det arbejde man laver, og det kan nogle gange godt blive en udfordring at finde noget man kan tjene gode penge på.

Der er heldigvis en række forskellige portaler, som er bindeleddet mellem arbejdstagere og arbejdsgivere. Disse portaler hjælper nemt og simpelt arbejdstagere med at finde arbejde og kan være rigtig gode steder at starte. Vi har listet nogle af de bedste steder at finde arbejde op nedenfor.

Arbejd hjemmefra – Her kan du finde arbejde du kan lave fra dit hjem:

hjemmearbejde

Fordele og ulemper ved at arbejde hjemmefra

Ligesom at der er fordele og ulemper ved at arbejde på et hvilket som helst andet sted, er der fordele og ulemper ved at arbejde fra hjemmet. Nedenfor kan du læse lidt om de fordele og ulemper som vi mener der er ved at arbejde hjemmefra.

Fordele ved at arbejde fra sit hjem

Når man arbejder hjemmefra, vil man meget hurtigt finde ud af hvor meget frihed det egentlig giver én, selv at kunne koordinere sin arbejdstid. Dette gælder ikke udelukkende når man arbejder i hjemmet, da man også får muligheden for at rejse, og leve og arbejde fra andre lokaliteter.

Det er nok mere eller mindre umuligt at finde en person som holder af en tætpakket trafik, med dyttende, vrede og stressede billister, som hver især kæmper for at komme hurtigst frem. Eller for den sags skyld et tætpakket tog, med svedende og trætte pendlere. Man undgår i og for sig fuldstændig trafikken til og fra arbejde når man arbejder i hjemmet, og dette er helt sikkert også en stor fordel!

I og med at du er i dit eget hjem, og ikke skal stå til regnskab overfor en speciel dresscode, kan du gå i lige hvad du vil når du arbejder hjemmefra. Føler du at du arbejder bedst i din pyjamas er der ingen til at fortælle dig at dette er forkert!

En af de, for mange, største fordele ved at arbejd hjemmefra, er det at kunne bruge mere tid på familie og venner. Når man arbejder hjemmefra, kan man selv korrigere sin tid, og man kan selv bestemme præcis hvornår, og hvor meget tid man vil bruge på sine venner og sin familie.

Ved arbejde i hjemmet, kan man helt selv bestemme hvorfra i hjemmet man vil arbejde, og hvordan ens arbejdsstation skal se ud. Man kan fuldstændig selv bestemme hvilke slags ting der skal være på ens kontor, hvilken stol man skal sidde i og hvilket musik man skal høre.

Når man arbejder fra hjemmet, bliver man sjældent forstyrret af udefrakommende, og dette øger virkelig ens produktivitet. Der er ikke lige en kollega som kommer forbi og small-talker, og ødelægger din arbejdsrytme.

Som vi også var inde på tidligere, slipper man fuldstændig for trafik når man arbejder i hjemmet, og dette sparer ikke alene én tid, men også penge. Når man arbejder hjemmefra kan man desuden fuldstændig selv stå for sin mad, og undgår dermed at købe et eller anden dyrt junkfood.

Ulemper ved at arbejde fra hjemmet

Ligesom at der kan være fordele ved at arbejde fra hjemmet, er der så sandelig også ulemper ved at arbejde hjemmefra. Du kan nedenfor læse mere om hvilke ulemper vi mener der er, i forbindelse med det at arbejde i sit hjem.

En af de ting, som mange vil opleve når de arbejder hjemmefra, specielt dem med familie eller venner i hjemmet, er at der bliver lagt en slags forventning på én. Pludselig er man mere derhjemme og omkring sin familie eller venner, og det forbinder ens nærmeste pludselig med at man har mere tid til dem, og eventuelle husopgaver eller hvad det nu skulle være.

Det kan være svært for andre mennesker at forstå, at man faktisk arbejder når man er i sit hjem, og derfor er det vigtigt at gøre dette klart for dem som eventuelt kunne forstyrre dig.

Når man arbejder i sit hjem er man rimelig isoleret, og man får ikke de samme interaktioner med andre mennesker, som man gør når man arbejder i en butik eller på et kontor. Det bliver sværere at vedligeholde venskaber med kollagerene, man spiser pludselig frokost alene og der er ikke længere fyraftens bajere efter arbejde.

I og med at man ikke længere har en chef som kigger én over skuldrene, eller et fastlagt skema for dagen, bliver man selv nødt til at tilrettelægge sine arbejdstimer. Det er fuldstændig ens egen opgave at være produktiv og fokuseret når man arbejder i hjemmet, og det er udelukkende ens egne bedrifter som gør at man tjener penge. Sørg for at have fokus, og forsøg at lave et skema for din dag.

Lige præcis dette punkt er en af de punkter som virkelig er en negativ side ved det at arbejd hjemmefra. Når du arbejder fra dit hjem, er der væsentlig mindre separation fra arbejde og fritid. Før du arbejdede hjemmefra var du ikke på arbejde før du mødte ind og havde fri når du var færdig på arbejdet. Når man arbejder hjemmefra er det desværre bare ikke lige sådan, og linjerne mellem hvornår man er på arbejde og hvornår man ikke er, er pludselig meget slørede.

Det kan være svært at holde 100% fri, og du kan være ude for hele tiden at have dit arbejde i baghovedet. Et godt råd hertil, kan igen være at have tilrettelagt et skema, som hjælper med at separere fritid og arbejde.

Det kan hænde, at man bliver for komfortabel og afslappet når man arbejder fra hjemmet. Når man er i hjemmet er man i ekstremt afslappede og komfortable omgivelser, ens seng er i nærheden, og det er let bare lige at sætte sig i tv stuen og se noget tv. Som vi også har været inde på tidligere, er det rigtig vigtigt at have en arbejdsstation, et kontor, eller et rum som er dedikeret til at arbejde.

hjemmearbejde

Sidste ord om det at arbejde derhjemme

Hvad end du allerede arbejder hjemmefra, overvejer det eller skal til at arbejde hjemmefra, har denne ‘Arbejd hjemmefra guide’ forhåbentligvis hjulpet dig på en eller anden måde. Hvis du stadig er i tvivl om hvor du skal starte, eller hvordan du arbejder mest effektivt, er du mere end velkommen til at skrive til os her, eller smide en besked på vores Facebook side.

Har du selv nogle gode råd til det at arbejde hjemmefra, er du mere en velkommen til at dele dem i kommentar feltet nedenunder.

Alt held og lykke med dit arbejde i hjemmet!

Det alle professionelle bloggere nævner som det, de fortryder mest, når vi spørger dem er “Jeg ville ønske, jeg var begyndt at bygge  min mailingliste noget før.”

En mailingliste bygges ved hjælp af online formularer til at indsamle e-mailadresser (og nogle gange navne) på dem, der er interesserede i din blog.

En mailingliste er en god måde at lære, hvordan man tjener penge på at blogge, og den fungerer faktisk som en ren pengemaskine: Når du har et nyt produkt eller tilbud, kan du sende det direkte til en specifik gruppe, der allerede er interesserede i det, du taler om, og det du sælger. Det er meget mere sandsynligt, at de køber dit produkt, i forhold til dem, der tilfældigt finder din blog på Google.

Vi anbefaler, at du bruger ActiveCampaign til din mailingliste: Denne software er rigtig nem at bruge og starte op med, og kan hjælpe din blog utrolig meget. Vi har også sammensat en guide til e-mail marketing til dig.

Scroll til toppen