Tjen penge på betalte undersøgelser online

betalte undersøgelser online

Sværhedsgrad:

tjene penge online

Tidsforbrug:

tjene penge online

Indtjeningspotentiale

tjene penge online

Gns timeløn

kr.

Pengepanel score:

En fornuftig indtjeningsmetode på Pengepanel.dk.

betalte undersøgelser online Det at tjene penge på online betalte spørgeskemaer er faktisk rigtig ligetil. For mange kan det virke mærkeligt, at man kan få penge ved blot at udfylde en betalt undersøgelse, men der er faktisk en god årsag til det.

Din viden og din mening er guld værd for virksomheder, da et øget kendskab til kunder og potentielle kunder kan hjælpe dem enormt.

Det er rigtig nemt at komme i gang med at tjene penge på betalte undersøgelser. Man kan på nogle spørgeundersøgelsessider allerede komme igang med at besvare sin første undersøgelse efter 10 minutter.

 1. Du tilmelder dig en eller flere af de anbefalede spørgeundersøgelsessider
 2. Bekræft din tilmeldelse via e-mail (tjek din spam-boks hvis du ikke har fået en mail)
 3. Udfyld informationer som alder, køn og bopæl på spørgeundersøgelsesportalen
 4. Modtag betalte undersøgelser på mail!

De bedste steder at tjene penge på undersøgelser

Der er stor forskel på de forskellige spørgeundersøgelsesfirmaer, og kender man ikke til området kan man hurtigt komme til at tilmelde sig nyttesløse sider.

Nedenfor kan du se en liste over de bedste sider for  betalte undersøgelser. Vi har testet hver og en af de nævnte firmaer og givet dem en samlet score ud fra:

 • Brugervenlighed
 • Hvor hyppigt der sendes spørgeundersøgelser
 • Indtjeningspotentiale

Sørg for at tilmelde dig alle spørgeundersøgelses firmaerne, da du på den måde kan modtage så mange undersøgelser som muligt, og dermed tjene gode penge.

Netværk

Indtjeningsmulighed

Beskrivelse

Besøg

Tjen penge på undersøgelser

Tjen mellem 10-25 kr. pr. spørgeskema!

Besøg side
Tjen penge på undersøgelser

Få op til 30 kr. pr. undersøgelse.

Besøg side
Tjen penge på undersøgelser

Få omkring 10 kr. pr. spørgeundersøgelse..

Besøg side
Tjen penge på undersøgelser

Tjen penge på mange forskellige ting.

Besøg side
Tjen penge på undersøgelser

Tjen mellem 8-15 kr pr. spørgeskema!

Besøg side
tjen penge på undersøgelser

De 5 bedste sider med betalte undersøgelser

betalte undersøgelser online

Indtjeningsmulighed:

Yougov har eksisteret i over 10 år og er en af de største sider indenfor det at tjene penge på undersøgelser. Brugerplatformen er utrolig lækker og brugervenlig, det er nemt at oprette sig og man er igang med at tjene penge med det samme.

Der er mange forskellige betalte undersøgelser man kan deltage i og undersøgelserne tager ikke så lang tid. Du kan tjene point ved at henvise et ven, som man blot gør ved hjælp af et henvisningslink. Pointene kan bruges på siden hvor man deltager i konkurrencer om at vinde fede præmier.

En undersøgelse giver i gennemsnit 100-500 point. Så hvis man gå ud fra at 1 point svarer til 0,08 kr., så er en undersøgelse 8-40 kr. værd.

Du kan læse endnu mere 

 • Betalings metode: PayPal, Skrill, Bank
 • Ca. pris pr. undersøgelse: 8 – 40 kr.
 • Ca. tid pr. undersøgelse: 10 mins.
 • Vores anmeldese: YouGov anmeldelse

Analysefirmaet Yougov er som sagt et af de største firmaer hvad angår beløninger af brugeranmeldelser. Yougov beskæftiger sig i 4 forskellige lande.
Sammenlignet med andre firmaer som giver penge for folks meninger, så giver Yougov nogle af de højeste beløninger.

Måden platformen for yougov fungerer på, er ved at brugeren modtager en e-mail når der er nye undersøgelser der kan besvares og tjenes penge på. Undersøgelserne tager i gennemsnit kun 5 – 10 minutter og man kan besvare anynomt hvis man vil, som gør at du ikke bliver kontaktet af reklamefirmaer efter.

tjen penge på at se reklamer

Indtjeningsmulighed:

Toluna er en stabil og gennemarbejdet portal, som har god brugervenlighed og god support. Selve brugerfladen er ligetil, og du skal ikke bruge mere end 2 minutter på at komme i gang med at tjene penge på betalte undersøgelser online.

Man modtager spørgeskemaerne på mail, og disse bliver udsendt ca. 10 gange om måneden. Ligesom mange andre af de store undersøgelsesportaler, tilbyder Toluna dig penge for at udfylde spørgeskemaer, men også gavekort og lignende. Vi har vurderet Toluna til et godt indtjeningspotentiale ift. alle de testede sider.

Mulighederne for at tjene penge for din mening er altså gode, og der er intet hurlumhej med udbetalinger. Føler man ikke for selv at tjene pengene på undersøgelserne, kan man vælge at donere de optjente penge til velgørenhedsformål.

 • Betalings metode: PayPal, Skrill, Bank
 • Ca. pris pr. undersøgelse: 10 – 20 kr.
 • Ca. tid pr. undersøgelse: 10 mins.
 • Vores anmeldelse: Toluna anmeldelse

En af de rigtig populære portaler at tjene penge på spørgeskemaer på er Toluna. Firmaet holder til i Danmark, som også er det sted de henter flest kunder fra.Tolunas mål er at skabe en platform hvor mennesker kan deles deres oplevelser af forskellige produkter og services, og derfra dele dem med tredje parter. Firmaet forsøger altså at skabe en gennemskuelig kontakt mellem brugeren og udbydere.

betalte undersøgelser online

Indtjeningsmulighed:

“Bedste hjemmeside til at tjene penge for sin mening” – Kalle fra Pengepanel

I-Say er en af de bedste sider, når det kommer til betalte undersøgelser online! Du vil typisk modtage mellem 15 – 30 kr. per undersøgelse, og kan forvente at modtage et par undersøgelser om ugen.

Selve I-says udseende/interface er rigtig godt bygget op, ser pænt ud og er nemt at finde rundt i. Det er derfor rigtig nemt for dig som panelmedlem, at finde betalte spørgeskemaer og generelt komme i gang med at tjene penge på undersøgelser.

I-say rekruterer lige nu ikke et ubegrænset antal medlemmer.

Så tilmeld dig her mens du stadig kan!

 • Betalings metode: PayPal, Skrill, Bank
 • Ca. pris pr. undersøgelse: 15 – 30 kr.
 • Ca. tid pr. undersøgelse: 10 mins.
 • Vores anmeldelse: I-say anmeldelse

En ting, som gør at I-say skiller sig ud fra andre er deres smartphone/tablet app. Man har simpelthen mulighed for at bruge sin smartphone eller tablet til at tjene penge på undersøgelser, og har derfor hele tiden mulighed for at svare på spørgsmål. Efter at have skaffet en hvis mængde point, som man får ved at svare på spørgeskemaer, vil man få et gavekort

tjen penge på undersøgelser

Indtjeningsmulighed:

Hos Opinionsland kan du tilmelde dig, og komme i gang med at svare på undersøgelser indenfor 5 minutter. Man modtager ligesom hos de fleste andre undersøgelsesportaler, de forskellige undersøgelser over e-mail. En undersøgelse tager oftest mellem 2 og 5 minutter at besvare, og indtjeningen ligger på ca 5. kr. pr udført undersøgelse.

Selve brugerfladen på hjemmesiden er rigtig ligetil, og undersøgelserne som du modtager er ikke specielt avancerede. Alt i alt er Opinionsland en af de gode spillere på markedet, med sjove betalte undersøgelser, god brugervenlighed og gode muligheder for at du kan tjene penge for din mening.

Som noget ekstraordinært, modtager man et lod hver gang man har besvaret en undersøgelse hos Opinionsland. Dette lod, giver én deltagelse i en konkurrence hver 3. måned om at vinde 30.000 kr.

 • Betalings metode: PayPal, Skrill, Bank
 • Ca. pris pr. undersøgelse: 5 – 20 kr.
 • Ca. tid pr. undersøgelse: 10 mins.
 • Vores anmeldelse: Opinionsland anmeldelse

Opinionsland er et dansk firma som er relativ nye på markedet. Portalen har også søsterportaler i både Norge og Sverige, men er klart størst her i Danmark. Opinionsland er hurtigt blevet en af de store spillere på det danske marked, og dette er også med god grund. Lige siden firmaets start her i Danmark, har de fokuseret på brugervenlighed, gode belønninger og sidst men ikke mindst naturen. Man kan med optjente point faktisk vælge at donere pengene til Verdens Skove, som er en organisation der støtter op omkring regnskoven.

tjen penge på at se reklamer

Indtjeningsmulighed:

Efter vores egen mening en af de sjoveste portaler du kan tjene penge for din mening. Eovendo har en ekstrem brugervenlig og sjov platform. Hjemmesiden kan let tilgås fra mobil, og konceptet er helt vildt godt! Anderledes fra mange af de andre undersøgelsesportaler er, at man kan tjene penge på at se reklamer.

Ret simpelt skal man sådan set bare se en ca. 30 sekunder lang reklamefilm, fortælle hvad man synes om den og BLING, har man tjent 25 øre. Dette er selvfølgelig ikke alverdens penge, men det er da klart en måde du kan tjene penge for din mening. Hos Eovendo har man ikke alene muligheder for at tjene penge, men faktisk også optjene gavekort til f.eks. Jysk.

Ofte bliver man også en del af konkurrencer, hvis vinderchancer bliver større jo flere betalte undersøgelser man besvarer. På Eovendo kan du tjene op til 500 kr. om måneden. Hvilket jo giver over 6000 kr. om året. Pengene som man optjener kan man få udbetalt via Paypal.

 • Betalings metode: PayPal, Skrill, Bank
 • Ca. pris pr. undersøgelse: 5 – 20 kr.
 • Ca. tid pr. undersøgelse: 10 mins.
 • Hjemmeside: Eovendo

Dette firma har du muligvis set i TV-reklamerne, som har kørt på kanaler som Tv2, Tv3, kanal 5 og mange flere. Eovendo har haft en ekstrem stor vækst, siden firmaets start i 2012. En af de helt store grunde til firmaets succes, er blandt andre Lars Larsens, ejeren af Jysk, store investering i firmaet tilbage i 2012, som betød et kæmpe boost i virksomhedens kapital. Eovendo forstår virkelig at gøre det at tjene penge på reklamer sjovt! Firmaet har i dag mere end 235.000 medlemmer, og er dermed en af de største betalte undersøgelsesportaler.

hjemmearbejde

Hvor meget kan man tjene på betalte undersøgelser online?

betalte undersøgelser online Det er vigtigt at slå fast, at man absolut ikke kan blive rig på at udfylde betalte spørgeundersøgelser. Det er muligt at skabe en god ekstra indkomst ved hjælp af denne indtjeningsmetode, da det ikke kræver andet af dig end at du fortæller din mening.

Vores ekspert på området, Kalle, har sat en rekord på 1200 kr på en måned, men de fleste måneder tjener han omkring 800 kr. på det.

Det at tjene penge på undersøgelser kan skabe en god indkomst, og bruger du bare et par minutter på at lave 30 kr. om dagen, kan du på en måned tjene 900 kr.!

Godt at vide når du skal tjene penge på spørgeskemaer

Før du begynder at gå i krig med at tjene penge på online spørgeskemaer, er der en række ting som er rigtig gode at vide.

Gode råd til når du skal udfylde online spørgeskemer

Ved at lave en dedikeret e-mail adresse til de betalte undersøgelser, kan du skabe dig et rigtig godt overblik over undersøgelserne. Du vil samtidig undgå at din private e-mail bliver overfyldt.

Du kan helt gratis oprette en Gmail eller en Live mail, som begge er gode alternativer.

Hos nogle undersøgelsesfirmaer er det ikke kun på mail man modtager betalte undersøgelser. På mange af firmaernes hjemmesider kan man finde ekstra undersøgelser, som kan give lidt ekstra penge.

Vi anbefaler at man kigger efter betalte undersøgelser mindst 1 gang om ugen.

Jo flere af de anbefalede undersøgelsesportaler du tilmelder dig, des flere betalte undersøgelser modtager du.

Vi anbefaler derfor at du tilmelder dig alle de anbefalede undersøgelses sider, da du på den måde kan tjene flest mulige penge.

Vær opmærksom på dette hos undersøgelses siderne

Hos de forskellige portaler er der som regel et minimum for udbetaling af optjente penge. Sørg for at hæv dine penge, så snart minimumsbeløbet for udbetaling er nået!

Hvor der er penge, vil der næsten altid være fuskere. Der findes rigtig mange helt legitime firmaer, som tilbyder betalte spørgerskemaer, men der findes også mange fuskere.

Får du at vide at du kan tjene mere end 200 kr. på en betalt undersøgelse, eller at du kan vinde f.eks. en bil, er chancen for at det er fusk rigtig stor. Vi anbefaler dig at holde dig til de spørgeundersøgelses sider som vi har anbefalet her på Pengepanel.dk

For at være sikker på, at du faktisk bliver belønnet for alle de betalte undersøgelser du udfylder, anbefaler vi at du fører en form for log over udfyldte undersøgelser.

Tag et screenshot af den udfyldte undersøgelse, skriv navnet på undersøgelsen ned og notér hvor meget du står til at tjene for den.

Desværre har nogle undersøgelsessider det med at snyde en smule med tallene. Hvis du føler dig snydt skal du ikke bare lade det passere. Start med at kontakte undersøgelsesfirmaet. 

Hvis du ikke får et tilfredsstillende svar fra dem, gå da til sociale medier som Facebook eller Twitter, og fortæl om din oplevelse. Dette har mange gange vist sig at være løsningen på problemer som for lav udbetaling eller ingen.

Man kan komme ud for at blive bedt om penge for at kunne tilmelde sig betalte undersøgelser, og dette skal man holde sig fra! Alle legitime undersøgelsesfirmaer tilbyder medlemskab med tilsendelses af spørgeundersøgelser helt gratis.

Det er heldigvis rimelig ligetil at tjene penge for sin mening, da der er firmaer som har specialiseret sig i at forbinde forbrugere og virksomheder.

Hele processen er rigtig simpel, og kræver sådan set bare at du tilmelder dig undersøgelsesportalen, angiver nogle få informationer om dig selv, og dernæst læner dig tilbage og modtager spørgeskemaer. Hos nogle af undersøgelsesportalerne, vil man også have muligheden for at vurdere bannere, tv-reklamer mv. og dette er også en god måde du kan tjene penge for din mening.

Vi har her på Pengepanel.dk, samlet de portaler som vi synes er bedst, og som vi mener er bedste at tjene penge på spørgeskemaer på. De forskellige steder du kan modtage betalte undersøgelser online er alle blevet afprøvet af Kalle, og skulle du have nogle som helst spørgsmål til noget, er du også velkommen til at kontakte ham.

Scroll til toppen