Tjen penge på binære optioner

Sværhedsgrad:

Sværhedsgrad

Tidsforbrug:

Tidsforbrug

Indtjeningspotentiale:

Indtjeningspotentiale

Gns timeløn

0
kr.

Pengepanel score:

Den bedste indtjeningsmetode på Pengepanel.dk. En nem og hurtig måde at tjene penge på!

)* Risiko advarsel: Handel på binære optioner kan betyde tab af investeret kapital, og indeholder betydelig risici.

Binære optioner går simpelt ud på, at handle på om en værdi på et aktiv, som f.eks guld eller sølv, går OP eller NED, indenfor en vis tidsramme.

I videoen nedenfor lærer du præcis hvordan du handler med binære optioner. Du vil også lære en strategi som kan øge dine vinderchancer betydeligt.

Lær hvordan du handler, og se Dennis tjene 3500 kr. på 30 min.

I videoen nedenfor kan du lære om handel på binære optioner, og hvordan du kan tjene penge med en strategi. Se med, når Dennis fra Pengepanel.dk, tjener mere end 3000 kr. og lær hvordan du kan gøre det selv!

Graferne som bliver brugt i videoen kan du finde her: Se Pengepanels live grafer.

Ønsker du selv at tjene penge på binære optioner, anbefaler vi dig at bruge Option888.

binære optioner

Mere viden om binære optioner

Hvis du ønsker en dybere gennemgang af binære optioner, kan du passende læse teksten nedenfor. Her vil du få en grundig gennemgang af følgende:

  • Hvad binære optioner egentlig er
  • Hvordan man handler på binære optioner
  • Hvorfor man bør handle på binære optioner

Binær, betyder to mulige udfald, og det er heraf navnet binære optioner stammer fra. Ved handel på binære optioner handler man nemlig på to udfald, at en graf stiger- eller falder i værdi, mens man på aktier udelukkende kan tjene penge på at en værdi stiger.

En nem måde at forstå binære optioner

Binære optioner er langt fra ligesom at gamble, da det i høj grad handler om færdigheder og strategier. Man kan dog alligevel lidt sammenligne binære optioner med det at oddse, da der også her er tale om kendskab og strategier.

Binære optioner er ikke den eneste betegnelse for denne form for investering. Blandt mindre brugte navne går binære optioner også under “Digitale optioner”, “alt-eller-intet optioner” og “over-og-under optioner”.

En binær optioner er en form for forecast, vurdering eller ‘gæt’ på, om hvorvidt en given værdi stiger eller falder indenfor en hvis tidsramme. Man ligger selv et bud på, om en værdi f.eks. olie, falder eller stiger. Har man lagt sine penge på at værdien stiger indenfor 15 min., og den så gør det, har man vundet handlen og modtager mellem 75 og 90 % af sit indskudte beløb.

Handel på binære optioner foregår over online handelsplatforme, som f.eks. BD Swiss, der har tilladelse til at udføre handel med binære optioner.

Handler du for 100 euro, sørger handelsplatformen for at lave din handel på binære optioner. Vinder du handlen, tager platformen en lille kommission, og taber du tager platformen ligeledes lidt af tabet også. Det er således i høj grad i handelsplatformens interesse, at du vinder på dine handler!

Se hvordan binære optioner kan sammenlignes med det at oddse:

Du er stor fan af fodboldholdet FCK, kender til deres spillestil, sidst spillede kampe, alt om deres spillere osv. Din kendskab til holdet gør at du har en rigtig god idé om hvorvidt de vinder eller taber deres kampe. Ud fra hvad du ved om holdet, regner du kraftigt med at de vinder aftenens kamp, og oddser derfor 1000 kr. på en sejr. Som du havde forudset vinder FCK, og du får derfor dine penge 1.1 gange igen. Du har tjent 100 kr., men havde du tabt havde du mistet 1000.

Forestil dig nu at du handler på binære optioner i stedet for at oddse.

I stedet for at have kendskab til FCK, har du kendskab til værdien Guld. Du har set grafer over Guldets udvikling og mener pga. dens udvikling at den vil stige i værdi. I stedet for at oddse 1000 kr. på en sejr til FCK, ‘satser’ du på, at Guldets værdi stiger indenfor 30 min. Dit ‘sats’ er rigtigt og guldets værdi er steget – Du får derfor 1000 kr. + 80 % af beløbet tilbage, og har derfor tjent 800 kr. Havde du tabt havde du blot mistet ca. 90% af de 1000 kr. i stedet for det hele som ved odds.

Binære optioner er altså væsentlig mere attraktivt end det at oddse, og i høj grad også mere attraktivt end klassiske investeringers former som aktie- og obligationshandel.

Hvorfor du bør handle på binære optioner

Den klart største grund til at man skal handle på binære optioner, er at man, uden at overdrive, kan tjene rigtig mange penge. Der findes naturligvis også andre måder man kan tjene penge på, men der er ikke én eneste metode, som giver en lige så god indtjening, indenfor en så kort tidsperiode.

Handel på binære optioner er ekstremt let at have med at gøre, og langt de fleste kan komme i gang med at handle indenfor 5 minutter.

Option888 som er den klart bedste binære optioner mægler, har et nemt og ligetil interface, som enhver person vil kunne gennemskue. Du skal altså ikke være bange for ikke at kunne finde ud af at handle på binære optioner!

Der er med binære optioner, en hurtigere indtjening, end nogen anden tænkelig investeringsform vi har prøvet på Pengepanel.

Modsat eksempelvis aktier eller investering i huse eller virksomheder, skal man med binære optioner ikke vente årevis, før man får et godt afkast. Man kan handle på udsving i værdier på helt ned til 1 minut, hvilket betyder at man kan gå fra 10.000 kr. til 20.000 på et split sekund.

Der er eksempler på tusindvis af mennesker rundt omkring i verden, sågar nogle i Danmark, som lever af at handle på binære optioner. De typiske tradere bruger ikke meget mere end 5 timer om ugen, og tjener så mange penge at de overhovedet ikke behøver at bekymre sig om at arbejde mere end det.

Fælles for disse mennesker er, at de følger en strategi når de handler på binære optioner. Jo mere de afprøver strategierne, des bedre bliver de til at benytte dem, og i løbet af kort tid giver 9 ud af 10 handler gevinst.

Noget helt ekstraordinært ved binære optioner, er at man kan tjene penge på selv de mindste udsving i værdierne. Har man handlet på at værdien på olie stiger indenfor tidsrammen 1 time, og den så er steget med 0,001% efter tidsrammen, tjener man fuldstændig det samme som hvis den havde steget 20%.

Man kan altså altid tjene penge på binære optioner, da der altid vil være en form for udsving i værdiernes udvikling

Når man handler på eksempelvis aktier, eller investerer i et hus, tjener man kun penge hvis det man har købt er steget i værdi.

På binære optioner kan man sagtens handle på at en kurs falder i værdi, og stadig tjene lige så mange penge som hvis man havde handlet på at den steg i værdi.

Mere info

Handel på binære optioner er med de rigtige værktøjer (grafer), og den rette strategi, rigtig ligetil og let at tjene penge på.

Tilbagebetalings procenten på det handlede beløb er større end på nogen andre investeringsformer, og satser man forkert mister man ovenikøbet ikke engang hele det handlede beløb. Det er let at få pengene til at yngle, og gør man det bare nogenlunde godt, har man hurtigt 10 gange så mange penge at handle for.

Har du en god fornemmelse for hvordan markeder/værdier udvikler sig, kan spotte tendenser i grafer eller har du bare en god mavefornemmelse for ting, er binære optioner helt sikkert noget for dig!

Afsluttende om handel på binære optioner

Ud af de mange hundrede forskellige metoder som vi har afprøvet her på Pengepanel, kan vi med ro i stemmen sige at binære optioner er den indtjeningsmetode som man kan tjene flest penge på.

Vi vil anbefale enhver at prøve at handle på binære optioner, da det er en helt suveræn indtjeningsform! Det at handle på binære optioner er ligetil, overskueligt og kan give fantastiske afkast.

Når du skal handle på binære optioner, er det vigtigt at du finder en mægler som du har 100% tillid til, da der har været eksempler på fusk indenfor området. Vi anbefaler Option888 som handelsplatform, og kan selv 100% stå inde for dem.

Mange gange held og lykke, med dine handler på binære optioner!

Alt nyttig viden

Her lærer du alt, du har brug for at vide om binære optioner!

Dennis Jakobsen
Binære options rådgiver