Tjen penge på binære optioner

By 3. september 2015Tjen penge
[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_row_inner el_class=”indtjeningsscore”][vc_column_inner width=”1/3″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″ css=”.vc_custom_1454582490798{margin-top: 10px !important;}”][vc_column_text css=”.vc_custom_1454584247916{margin-top: 24px !important;padding-right: 15px !important;}”]

Sværhedsgrad:

Sværhedsgrad

Tidsforbrug:

Tidsforbrug

Indtjeningspotentiale:

Indtjeningspotentiale
[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_column_text css=”.vc_custom_1447959170831{margin-top: 25px !important;margin-bottom: -30px !important;}”]

Gns timeløn

[/vc_column_text]
0
kr.
[vc_column_text css=”.vc_custom_1454536986838{margin-bottom: 20px !important;}” el_class=”stjernescore”]Pengepanel score:
[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_text]

Den bedste indtjeningsmetode på Pengepanel.dk. En nem og hurtig måde at tjene penge på!

[vc_message color=”warning” message_box_color=”warning” icon_fontawesome=”fa fa-info”] )* Risiko advarsel: Handel på binære optioner kan betyde tab af investeret kapital, og indeholder betydelig risici.
[/vc_message]

Binære optioner går simpelt ud på, at handle på om en værdi på et aktiv, som f.eks guld eller sølv, går OP eller NED, indenfor en vis tidsramme.

I videoen nedenfor lærer du præcis hvordan du handler med binære optioner. Du vil også lære en strategi som kan øge dine vinderchancer betydeligt.[/vc_column_text][vc_custom_heading text=”Lær hvordan du handler, og se Dennis tjene 3500 kr. på 30 min.” font_container=”tag:h2|font_size:33|text_align:center|line_height:1.4″ google_fonts=”font_family:Montserrat%3Aregular%2C700|font_style:700%20bold%20regular%3A700%3Anormal” css=”.vc_custom_1504680617007{margin-top: 10px !important;}”][vc_column_text css=”.vc_custom_1521188656544{margin-top: 15px !important;}”]I videoen nedenfor kan du lære om handel på binære optioner, og hvordan du kan tjene penge med en strategi. Se med, når Dennis fra Pengepanel.dk, tjener mere end 3000 kr. og lær hvordan du kan gøre det selv!

Graferne som bliver brugt i videoen kan du finde her: Se Pengepanels live grafer.

Ønsker du selv at tjene penge på binære optioner, anbefaler vi dig at bruge Option888.

[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1521188638246{margin-top: 20px !important;}”]

Opret konto hos Option888 og kom igang med at tjene penge   [/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1504681646065{margin-top: 40px !important;}”]binære optioner

Mere viden om binære optioner

Hvis du ønsker en dybere gennemgang af binære optioner, kan du passende læse teksten nedenfor. Her vil du få en grundig gennemgang af følgende:

 • Hvad binære optioner egentlig er
 • Hvordan man handler på binære optioner
 • Hvorfor man bør handle på binære optioner
[/vc_column_text][vc_message color=”info” css=”.vc_custom_1456593191379{margin-top: 20px !important;}”]

Binær, betyder to mulige udfald, og det er heraf navnet binære optioner stammer fra. Ved handel på binære optioner handler man nemlig på to udfald, at en graf stiger- eller falder i værdi, mens man på aktier udelukkende kan tjene penge på at en værdi stiger.

[/vc_message][vc_column_text]

En nem måde at forstå binære optioner

Binære optioner er langt fra ligesom at gamble, da det i høj grad handler om færdigheder og strategier. Man kan dog alligevel lidt sammenligne binære optioner med det at oddse, da der også her er tale om kendskab og strategier.[/vc_column_text][vc_tta_accordion active_section=”0″ collapsible_all=”true” css=”.vc_custom_1454966434318{margin-top: 20px !important;}”][vc_tta_section title=”Læs mere om binære optioner” tab_id=”Laes-eksempel” el_class=”binary-toggle”][vc_column_text]Binære optioner er ikke den eneste betegnelse for denne form for investering. Blandt mindre brugte navne går binære optioner også under “Digitale optioner”, “alt-eller-intet optioner” og “over-og-under optioner”.

En binær optioner er en form for forecast, vurdering eller ‘gæt’ på, om hvorvidt en given værdi stiger eller falder indenfor en hvis tidsramme. Man ligger selv et bud på, om en værdi f.eks. olie, falder eller stiger. Har man lagt sine penge på at værdien stiger indenfor 15 min., og den så gør det, har man vundet handlen og modtager mellem 75 og 90 % af sit indskudte beløb.

Handel på binære optioner foregår over online handelsplatforme, som f.eks. BD Swiss, der har tilladelse til at udføre handel med binære optioner.

Handler du for 100 euro, sørger handelsplatformen for at lave din handel på binære optioner. Vinder du handlen, tager platformen en lille kommission, og taber du tager platformen ligeledes lidt af tabet også. Det er således i høj grad i handelsplatformens interesse, at du vinder på dine handler!

Se hvordan binære optioner kan sammenlignes med det at oddse:[/vc_column_text][vc_message message_box_color=”success” icon_fontawesome=”fa fa-line-chart”]

Du er stor fan af fodboldholdet FCK, kender til deres spillestil, sidst spillede kampe, alt om deres spillere osv. Din kendskab til holdet gør at du har en rigtig god idé om hvorvidt de vinder eller taber deres kampe. Ud fra hvad du ved om holdet, regner du kraftigt med at de vinder aftenens kamp, og oddser derfor 1000 kr. på en sejr. Som du havde forudset vinder FCK, og du får derfor dine penge 1.1 gange igen. Du har tjent 100 kr., men havde du tabt havde du mistet 1000.

[/vc_message][vc_column_text]

Forestil dig nu at du handler på binære optioner i stedet for at oddse.

[/vc_column_text][vc_message message_box_color=”success” icon_fontawesome=”fa fa-line-chart”]

I stedet for at have kendskab til FCK, har du kendskab til værdien Guld. Du har set grafer over Guldets udvikling og mener pga. dens udvikling at den vil stige i værdi. I stedet for at oddse 1000 kr. på en sejr til FCK, ‘satser’ du på, at Guldets værdi stiger indenfor 30 min. Dit ‘sats’ er rigtigt og guldets værdi er steget – Du får derfor 1000 kr. + 80 % af beløbet tilbage, og har derfor tjent 800 kr. Havde du tabt havde du blot mistet ca. 90% af de 1000 kr. i stedet for det hele som ved odds.

[/vc_message][vc_column_text]

Binære optioner er altså væsentlig mere attraktivt end det at oddse, og i høj grad også mere attraktivt end klassiske investeringers former som aktie- og obligationshandel.

[/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_accordion][vc_column_text]

Hvorfor du bør handle på binære optioner

Den klart største grund til at man skal handle på binære optioner, er at man, uden at overdrive, kan tjene rigtig mange penge. Der findes naturligvis også andre måder man kan tjene penge på, men der er ikke én eneste metode, som giver en lige så god indtjening, indenfor en så kort tidsperiode.
[/vc_column_text][vc_tta_accordion active_section=”0″ collapsible_all=”true” css=”.vc_custom_1504681978921{margin-top: 15px !important;}”][vc_tta_section title=”Kort opstarts tid” tab_id=”kort-opstart”][vc_column_text]Handel på binære optioner er ekstremt let at have med at gøre, og langt de fleste kan komme i gang med at handle indenfor 5 minutter.

Option888 som er den klart bedste binære optioner mægler, har et nemt og ligetil interface, som enhver person vil kunne gennemskue. Du skal altså ikke være bange for ikke at kunne finde ud af at handle på binære optioner![/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Hurtig indtjening” tab_id=”hurtig-indtjening”][vc_column_text]Der er med binære optioner, en hurtigere indtjening, end nogen anden tænkelig investeringsform vi har prøvet på Pengepanel.

Modsat eksempelvis aktier eller investering i huse eller virksomheder, skal man med binære optioner ikke vente årevis, før man får et godt afkast. Man kan handle på udsving i værdier på helt ned til 1 minut, hvilket betyder at man kan gå fra 10.000 kr. til 20.000 på et split sekund.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Du kan leve af det” tab_id=”du-kan-leve-af-det”][vc_column_text]Der er eksempler på tusindvis af mennesker rundt omkring i verden, sågar nogle i Danmark, som lever af at handle på binære optioner. De typiske tradere bruger ikke meget mere end 5 timer om ugen, og tjener så mange penge at de overhovedet ikke behøver at bekymre sig om at arbejde mere end det.

Fælles for disse mennesker er, at de følger en strategi når de handler på binære optioner. Jo mere de afprøver strategierne, des bedre bliver de til at benytte dem, og i løbet af kort tid giver 9 ud af 10 handler gevinst.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Du kan altid tjene penge” tab_id=”altid-tjene-penge”][vc_column_text]Noget helt ekstraordinært ved binære optioner, er at man kan tjene penge på selv de mindste udsving i værdierne. Har man handlet på at værdien på olie stiger indenfor tidsrammen 1 time, og den så er steget med 0,001% efter tidsrammen, tjener man fuldstændig det samme som hvis den havde steget 20%.

Man kan altså altid tjene penge på binære optioner, da der altid vil være en form for udsving i værdiernes udvikling[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Investering i både op- og nedture” tab_id=”op-og-nedture”][vc_column_text]Når man handler på eksempelvis aktier, eller investerer i et hus, tjener man kun penge hvis det man har købt er steget i værdi.

På binære optioner kan man sagtens handle på at en kurs falder i værdi, og stadig tjene lige så mange penge som hvis man havde handlet på at den steg i værdi.[/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_accordion][vc_column_text]Mere info

Handel på binære optioner er med de rigtige værktøjer (grafer), og den rette strategi, rigtig ligetil og let at tjene penge på.

Tilbagebetalings procenten på det handlede beløb er større end på nogen andre investeringsformer, og satser man forkert mister man ovenikøbet ikke engang hele det handlede beløb. Det er let at få pengene til at yngle, og gør man det bare nogenlunde godt, har man hurtigt 10 gange så mange penge at handle for.

Har du en god fornemmelse for hvordan markeder/værdier udvikler sig, kan spotte tendenser i grafer eller har du bare en god mavefornemmelse for ting, er binære optioner helt sikkert noget for dig!

Afsluttende om handel på binære optioner

Ud af de mange hundrede forskellige metoder som vi har afprøvet her på Pengepanel, kan vi med ro i stemmen sige at binære optioner er den indtjeningsmetode som man kan tjene flest penge på.

Vi vil anbefale enhver at prøve at handle på binære optioner, da det er en helt suveræn indtjeningsform! Det at handle på binære optioner er ligetil, overskueligt og kan give fantastiske afkast.

Når du skal handle på binære optioner, er det vigtigt at du finder en mægler som du har 100% tillid til, da der har været eksempler på fusk indenfor området. Vi anbefaler Option888 som handelsplatform, og kan selv 100% stå inde for dem.

Mange gange held og lykke, med dine handler på binære optioner![/vc_column_text][vc_empty_space height=”10px”][vc_column_text]

Besøg Option888 og kom igang med at tjene penge   [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″ el_class=”sidebaren” css=”.vc_custom_1456769163243{border-top-width: 2px !important;border-right-width: 2px !important;border-bottom-width: 2px !important;border-left-width: 2px !important;background-color: #ffffff !important;border-left-color: #6b6b6b !important;border-right-color: #6b6b6b !important;border-top-color: #6b6b6b !important;border-bottom-color: #6b6b6b !important;}”][vc_widget_sidebar sidebar_id=”cs-2″ el_class=”binaerewidget”][/vc_column][/vc_row]

22 Comments

 • Daniel siger:

  Til jer som vil have en bonus på BDSwiss så se dette link 🙂

  http://lp4.bdswiss.com/lp4-dk/index1.php?campaign=51&p=roO8m26pmi15jSBAjMdvLGNd7ZgqdRLk

 • Dorthe siger:

  Jeg glæder mig til at få prøvet denne strategi på BDSwiss 🙂

  jeg vil dog først lige spørge Pengepanel hvor tit der opleves underskud ift. overskud på handlerne? I jeres film laver i et fornuftigt overskud, men hvor tit oplever i underskud altså hvor der er flere handler der går tabt end vinder?

  • mm Dennis fra Pengepanel siger:

   Hej Dorthe. Det kan sagtens ske ja, at der bliver et underskud på dine handler. Strategien jeg bruger kræver god tålmodighed så man vælger de gode tendenser. Hvis du handler reggelmæssigt og dine handler er med 15 min + så er chancen for at vinde større end at tabe. Vi taber på den ene af handlerne i filmen og det er meget typisk at jeg taber på 1 ud af 5.

 • Emil Åmand siger:

  Jeg synes også Binære optioner er den bedste indtjeningsmetode her inde 😛

 • Tue siger:

  Så havde jeg lige en super dag med mange vundne handler og kun 1 tabt 😀

 • Andreas Bøwadt siger:

  Hvis jeg ikke kan se nogle tendenser på jeres live graf side kan jeg så selv finde nogle på bdswiss?

 • Jan siger:

  Hej Dennis.
  Jeg har et par spørgsmål omkring binære optioner og denne strategi i bruger. Jeg kunne godt tænke mig at komme i kontakt med dig over tlf. Er det muligt? Det er ikke så mange spørgsmål jeg vil dog gerne bare lige, have lidt mere info inden jeg går igang.
  Mvh
  Jan

 • Karl Emil siger:

  Man kan hos BDswiss se endnu flere gode grafer. Jeres grafer er dog rigtig godt udplukket.

 • Philip siger:

  Virker det her? 🙂

  • mm Dennis fra Pengepanel siger:

   Hej Philip. Hvis det er til strategien “Graphic, Trend, Analasys” du spørger om virker, så kan jeg da svare ja. Blot husk på at se på tendensen ud fra en længere tidshorisont som for eksempel 6 timer. Husk også på at der er en risiko for at tabe pengene du handler med, så brug kun penge du har råd til at miste. Dog ved brug af denne strategi er vinderchancherne rigitg gode.

 • Stephanie Lykkehøj siger:

  Hej Pengepanel

  Jeg vil gerne igang med at spille på binære optioner. Er det kun BDSwiss i anbefaler og hvorfor?

  Og hvilke tidspunkt anbefaler i at jeg spiller med? 30 min, 15 min eller andet?

  Jeg venter spændt

  Mvh

  Stephanie

  • mm Dennis fra Pengepanel siger:

   Hej Stephanie. Jeg kan også anbefale dig Banc De Binary eller 24option.com. Jeg og Pengepanel anbefaler dog BDSwiss mere end de andre. BDSwiss er utrolig nemme at benytte, de udbetaler med det samme og de har god integritet.

 • Sebastian Anhan siger:

  Hej Allesammen. Vil lige dele ud af mine erfaeringer her. Jeg har lavet rigtig mange penge på dette 😀 haha det er så godt.

  Startede på Bdswiss for 3 dage siden og har handlet 4 gange. Vandt første gang på 5 handler. 5/5 = 385€. NUmmer to handel 4/5 = 308€. Nummer 3 handel 5/5 = 385€. nummer 4 handel 4/5 = 308€ 😀

  Takker takker

 • Asger siger:

  Bliver man udbetalt med det samme hos BDSwiss? 🙂

 • Sophie Harregaard siger:

  Kære Pengepanel.

  Vil i anbefale sådan en som mig at benytte mig af indtjeningsmetoden binære optioner når jeg ikke har så mange penge at gøre godt med?

  Kærligst hilsen

  Sophie

  • mm Dennis fra Pengepanel siger:

   Hej Sophie. Jeg vil ikke anbefale dig at benytte indtjeningsmetoden binære optioner hvis du ikke har penge som du har råd til at tjene. Der er nemlig en risiko for at tabe pengene du handler med. Hvis jeg var dig vil jeg hoppe over på en af de andre indtjeningsmetoder som “penge for dine mening“. Så kan du jo komme tilbage til binære optioner når du har sparet lidt op.