PengePanel.dk https://www.pengepanel.dk Thu, 15 Nov 2018 13:44:57 +0000 da-DK hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.9.8 https://www.pengepanel.dk/wp-content/uploads/2018/05/cropped-incomeninja-site-icon-32x32.png PengePanel.dk https://www.pengepanel.dk 32 32 Tjen penge på at søge på nettet https://www.pengepanel.dk/tjen-penge-paa-at-soege-paa-nettet/ https://www.pengepanel.dk/tjen-penge-paa-at-soege-paa-nettet/#respond Fri, 28 Sep 2018 07:17:41 +0000 https://www.pengepanel.dk/?p=1913 Hvor meget tid bruger du på at søge på internettet, for at undersøge ting til arbejdet eller skolen, at shoppe, lære mere om virksomheder i dit område eller til at finde svar på spørgsmål? Hvad hvis du var i stand til at tjene penge, hver gang du gennemførte en søgning på internettet? Selv om det …

Tjen penge på at søge på nettet Læs videre »

The post Tjen penge på at søge på nettet appeared first on PengePanel.dk.

]]>

Tjen penge på at søge på nettet

Hvor meget tid bruger du på at søge på internettet, for at undersøge ting til arbejdet eller skolen, at shoppe, lære mere om virksomheder i dit område eller til at finde svar på spørgsmål? Hvad hvis du var i stand til at tjene penge, hver gang du gennemførte en søgning på internettet?

Selv om det kan lyde som en skør idé, er det faktisk muligt at tjene penge ved at søge på internettet. Nej, du kan ikke tjene penge ved bare ved at skrive ting i søgefeltet på Google og klikke på søgeknappen. For at tjene penge ved at søge online, skal du vælge en betalt søgeside.

Betalte søgesider er internet søgehjemmesider, der enten betaler dig kontant eller giver dig belønning for dine internetsøgninger. Hver hjemmeside fungerer lidt anderledes, men at tilmelde dig en og bruge den til hver søgning på internettet, kan hjælpe dig med at tjene nogle ekstra penge eller få gratis ting. Det er vigtigt at forstå, at du ikke vil kunne tjene nok penge til at leve for, blot ved at søge på internettet, men en konto på en betalt søgeside kan tillade dig at tjene nogle penge online eller modtage ting, som du ville have købt, for at spare dig penge.

Her er de bedste betalte søgesider, til at tjene penge på ved at søge på internettet:

SwagBucks er en søgeportal, der belønner dig for internetsøgninger med Swag Bucks. Når du optjener nok SwagBucks, kan du veksle denne virtuelle valuta til rigtige penge, der udbetales til din PayPal-konto eller bytte det til ting via SwagBucks.com butik.

Mængden af penge, du tjener fra hver online søgning varierer. Du kan blive belønnet med alt fra 1 $ til 100 $, når du klikker på søg. Derudover kan du gennemføre særlige tilbud og shoppe gennem SwagBucks-netværket for at tjene flere SwagBucks. Du kan også tjene penge på at udfylde betalte spørgeundersøgelser med Swagbucks. Hvis du kombinerer disse to forskellige indtjeningsmuligheder, skulle du være i stand til at tjene en pæn sum penge, hver måned.

ZoomBucks ligner meget Swagbucks, men den tillader dig at tjene penge hurtigt på et par få andre måder, end bare at søge på nettet. Du kan også tjene penge ved at udfylde spørgeundersøgelser, teste spil og se forskellige videoer. En lækker funktion ved ZoomBucks er, at du kan hæve penge fra din konto når du kun har tjent 650 point, hvilket giver dig 5 $. Du vil modtage 150 gratis point bare for at oprette en konto.

3. InteradMedia

InteradMedia giver kontante belønninger via PayPal, når du bruger portalen til at foretage reelle online søgninger. Du kan udbetale pengene, når du har tjent 25 $ ved hjælp af portalen. Stedet betaler dig 0,001 $ hver minut, du søger online. Denne portal er bedst for folk, der tilbringer en stor mængde tid på at søge online.

Scour er en side der viser dig resultaterne fra Bing, Google og Yahoo. Du får point for at bruge hjemmesiden til at foretage en søgning, og tjener derefter flere point ved at fortælle Scour hvilken hjemmeside der gav dig den bedste række søgeresultater.

Hver dag kan du optjene point for op til 100 internetsøgninger, og du vil typisk modtage omkring 3 point for hver søgning. Du kan også tjene en fjerdedel af antallet point, som nogen af dine venner, der tilmelder sig via dit henvisningslink, tjener. Det der er rart ved Scour er, at du kan optjene point meget hurtigt, hvis du bruger en masse tid på at søge. 6500 point giver dig en udbetaling på 25 $, som du kan få udbetalt til din PayPal-konto eller sendt til dig i form af et Visa gavekort.

Blingo giver dig ikke point eller kontanter for hver af dine søgninger, som de andre sider, vi har diskuteret indtil nu. I stedet får du en chance for at vinde præmier, når du søger. Du kan deltage i lodtrækningen op til 25 gange pr. dag, blot ved at foretage en søgning. Omkring hver time, vælger hjemmesiden en vinder til at modtage en tilfældig gevinst, såsom biografbilletter. Store præmier som en ny bil bliver nogle gange tilbudt. For at oprette en konto, skal du være en amerikansk statsborger og mindst 13 år gammel.

Tjen penge på at søge på nettetIrazoo er en betalt søgeside, der giver præmier og point. Hver gang du søger, bliver du automatisk registreret for at vinde et gratis Amazon-gavekort. Derudover kan du optjene point for at gennemgå hjemmesider, der vises i søgeresultater og for at skrive anmeldelser af dem. Du får også point hver gang du henviser et nyt medlem til hjemmesiden. Plus, du vil vinde et Amazon-gavekort hvis din henvisning nogensinde er heldig nok at vinde et.

Point, du tjener gennem Irazoo kan veksles til ting. De fleste af præmierne er elektronik, som videospil-systemer og tilbehør, kameraer og MP3-afspillere.

7. SupportingFriends

SupportingFriends er ikke en traditionel betalt søgeside, idet du ikke vil tjene penge til dig selv, når du bruger den. Denne service fra Yahoo! giver dig mulighed at tjene penge til venner eller familiemedlemmer, der har brug for økonomisk støtte. Hjemmesiden vil donere 50 procent af indtægterne, genereret ved de søgninger du gennemfører, til den person du angiver for 30 dage efter, at du konfigurerer din konto. Du kan også vælge at donere midlerne til en række forskellige velgørende organisationer.

8. Bing Rewards

Bing forsøger at øge deres markedsandel og fjerne brugere fra Google. Derfor tilbyder de ofte belønningsprogrammer, der giver penge eller præmier for at bruge Bing til at udføre forskellige typer af søgninger. Programmerne ændres hyppigt, så det er bedst at tjekke Bing for at se, hvad der i øjeblikket er tilgængeligt.

The post Tjen penge på at søge på nettet appeared first on PengePanel.dk.

]]>
https://www.pengepanel.dk/tjen-penge-paa-at-soege-paa-nettet/feed/ 0
Tjen penge på videospil https://www.pengepanel.dk/tjen-penge-paa-videospil/ https://www.pengepanel.dk/tjen-penge-paa-videospil/#respond Fri, 28 Sep 2018 07:07:06 +0000 https://www.pengepanel.dk/?p=1904 At spille videospil kan være afslappende og sjovt, for ikke at nævne udfordrende, men folk, som bruger masser af tid på at game, bliver ofte kritiseret for at spilde tid med sysler, der udelukkende er for underholdning. Du kan jo heller ikke tjene nogen penge ved at spille videospil, siger folk. Men det er ikke …

Tjen penge på videospil Læs videre »

The post Tjen penge på videospil appeared first on PengePanel.dk.

]]>

Tjen penge på videospil

At spille videospil kan være afslappende og sjovt, for ikke at nævne udfordrende, men folk, som bruger masser af tid på at game, bliver ofte kritiseret for at spilde tid med sysler, der udelukkende er for underholdning. Du kan jo heller ikke tjene nogen penge ved at spille videospil, siger folk.

Men det er ikke helt sandt.

Sandheden er, at der er måder for ivrige gamere at forvandle deres hobby, til nogle ekstra penge. Mens det, for de fleste folk, ikke vil det være muligt at leve af eller blive velhavende udelukkende ved at spille videospil, kan næsten alle tjene nogle ekstra penge til at dække udgifter, opspare til større køb eller blot til at finansiere deres gaming-hobby.

Der er fem primære måder, du kan tjene penge på ved at spille videospil: videospil-blogs, videospil-guides, YouTube-videoer, spil-tests og e-sport. Læs videre for at lære mere om hver af disse fem måder, du kan tjene lidt penge på, ved at lave noget du elsker.

1. Bliv en videospil-blogger

Hvis du leder efter en hurtig og simpel måde at begynde at tjene penge på online, ved at spille videospil, er det at blogge svaret. Mange folk bruger i dag internettet til at søge efter oplysninger og nyheder om spil, hvilket skaber muligheder for spillere, der kan lide at skrive og er i stand til at bruge simple blogging-værktøjer, som WordPress eller Blogger.

Du kan gribe fat i videospil-blogging fra en række forskellige vinkler. Du kan have en anmelderside hvor du beskriver spil, opremser deres fordele og ulemper og derefter giver karakterer. Du kan oprette en hjemmeside, der indeholder videospil-nyheder om kommende udgivelser og nye teknologier i branchen. Niche-hjemmesider er også en mulighed. Måske vil du gerne skrive om en bestemt videospil-serie, som du elsker, om vintage eller klassiske spil eller endda om emner som den måde kvinder fremstilles i videospil.

Uanset hvad du planlægger at skrive om, ønsker du at sikre at de indlæg du producerer, er af god kvalitet. Du ønsker at producere indhold, der vil appellere til læserne og gøre din hjemmeside til den, de ønsker at besøge, over en anden. Udover at skrive interessant og informerende indhold, ønsker du at din gaming-blog skal være tiltrækkende for øjet og let at navigere rundt på. Du kan bruge skabeloner til at tilpasse din hjemmeside, på meget kort tid.

Når du begynder at skrive, er du nødt til at fremme din blog for at gøre den til en succes. At dele artikler på Facebook, Twitter og andre sociale medier, vil hjælpe dig med at tiltrække læsere. Du kan også slå artiklen op på gaming-forummer og lave ordninger med andre bloggere, om at dele hinandens arbejde.

For at tjene penge med din videospil-blog, er du nødt til at annoncere med Google AdSense eller Yahoo Publisher. Disse sider placerer annoncer på hjemmesiden og betaler dig penge, når folk klikker på links. Du ønsker at sikre dig, at uanset hvilken form for monetisering du vælger, så vil den give målrettede annoncer, der med sandsynlighed vil appellere til læserne. Ellers vil du ikke have meget håb om at tjene nogen penge gennem klik.

Når du begynder at opbygge din hjemmeside og øge trafik, kan du komme i kontakt med spiludgivere for at se, om de gerne vil have dig til at anmelde deres spil. Dette kan betyde, at du får gratis kopier af spil, så du ikke behøver at købe dem, hvilket vil ende med at du sparer penge.

2. Bliv en spilguide-forfatter

Hvis du elsker at spille videospil, så ved du hvor frustrerende det kan være når du når til et punkt i spillet, hvor du ikke kan komme videre, fordi du ikke kan finde ud af hvad du skal gøre eller ikke kan fuldføre den rigtige rækkefølge af bevægelser, for at komme videre. Når det sker, tjekker du sandsynligvis internettet for spilvejledninger.

Mens der er gratis ressourcer til rådighed for spilvejledninger, er betalte vejledninger ofte de bedste muligheder for dem, der ønsker den bedste rådgivning og oplysninger om spil. At blive forfatter til disse vejledninger, kan hjælpe dig med at tjene en anstændig indkomst.

Killerguides.net er en af hovedkilderne til spilvejledninger, relateret til MMO online spil. Vejledninger på denne hjemmeside købes som en e-bog, der normalt er på omkring 80 sider. Mange af vejledningerne sælges for omkring 30 $, hvor forfattere modtager en del af pengene fra hver enkelt der bliver solgt, i form af royalties. Når du udgiver en e-bog på hjemmesiden, skal du fortsætte med at skrive opdateringer til din vejledning, så længe spillet eksisterer for fortsat at modtage royalties.

Du kan øge din indtjening ved at promovere dine vejledninger, ved hjælp af sociale medier og videospil-forummer.

3. Udgiv YouTube-videoer og monetisér dem

Spilvejledninger er ikke de eneste steder, hvor folk finder oplysninger de behøver for at komme forbi vanskelige dele af videospil. Mange spillere foretrækker at se vejledninger og demonstration, live på skærmen, og vil besøge YouTube for at finde dem. Ved at oprette videoer af handlingen på skærmen, mens du spiller spil, uploade videoerne til YouTube og monetisere dem, kan du tjene nogle ordentlige penge.

Der er nogle hager ved at lave videoer om videospil, på YouTube, og bruge dem til at opnå en fortjeneste. Hovedsageligt, er der nogle bekymringer om, om disse videoer kan være i strid med loven om ophavsret. Generelt set, er juridiske eksperter enige om at så længe du kommer med kommentarer mens du spiller spillet, er du dækket af lovene om fair brug og kan lovligt producere videoer. YouTube vil derfor kun tillade monetisering, hvis videoer omfatter et trin for trin kommentarspor.

For at tjene penge med videoer på YouTube, kan du bruge Google AdSense. Du kan tilmelde dig en konto og derefter vil tjenesten tilføje reklamer, der spilles før dine videoer. Hvis nogen klikker på annoncen, vil du modtage penge. For at få de midler, der er akkumuleret fra videoklik, skal du tjene et bestemt minimum dollar beløb, som Google opdaterer ofte.

Twitch.tv er et andet sted, hvor du kan tjene penge med videospil-videoer. En nyere hjemmeside, Twitch er dedikeret udelukkende til videospil, og dens antal besøgende vokser hver måned. For at tjene penge på hjemmesiden, skal du udfylde en formular og blive en partner. Derefter, kan du kvalificere dig til regelmæssige betalinger baseret på indtægter fra dine videoer.

For at blive en bidragsyder, skal du opfylde visse krav, fastsat af Twitch. Du skal vise tegn på en jævnlig udgivelse af videoer, og du skal have et godt stort publikum. Derfor er du nødt til at udsende videoer gratis på Twitch, i et stykke tid, og opbygge tilhængere og et publikum, før du ansøger.

Hvis du virkelig ønsker at tjene penge med YouTube eller Twitch, vil kvaliteten af dine videoer betyde meget. Mens der er millioner af folk, der ser videospil-vejledninger og demonstrationer, er der også tusindvis af andre folk der laver disse videoer. Derfor skal du producere indhold, der er unikt.

Kommentarer, der er specielt sjove eller kloge, demonstrationer, der viser hemmeligheder og tips, som få folk kender til og andet kreativt indhold vil bidrage til at skille dig ud fra andre videoproducenter, og sætte dig på sporet til at tjene penge med monetiserede videoer.

4. Test videospil professionelt

Før et videospil kan frigives til salg, skal det afprøves for at sikre, at det er fri for fejl og mangler, der forstyrrer spillet. Fordi det kan tage tusindvis af timer, hyrer videospilsudgivere specialiserede testere til at spille deres spil for dem.

At blive en af disse testere kan tillade dig at tjene en temmelig god supplerende indkomst; arbejdet kan dog være meget vanskeligt. Du skal være meget detaljeret orienteret og indsigtsfuld, og være i stand til at føre en nøjagtig logbog over de fejl og mangler, som du finder. For det meste af tiden, skal testere arbejde under højtryk på grund af deadlines, og skal opfylde en vis kvote for antallet af mangler og fejl, som de finder.

Tjen penge på videospilVideospilstestere tjener typisk et sted mellem 17.000 $ og 25.500 $ pr. år. Testere, der er meget gode til det de laver og er erfarne, kan undertiden tjene op mod 42.000 $ årligt. Du behøver normalt ikke at have en bestemt uddannelse eller anden form for erfaring, for at ansøge om et job som videospilstester; men folk, der har baggrund i edb-programmering, spil-design, grafisk design og områder i forbindelse med videospilsudvikling kan dog blive valgt før andre, til åbne positioner.

Verdenen af videospilstest kan være meget konkurrencedygtig, da mange folk finder idéen om at blive betalt for at spille spil, tiltalende.

Før du ansøger om et job som spiltester, er det vigtigt at være opmærksom på nogle af ulemperne ved disse typer af job. Timelønnen er ofte meget lavt, når man tænker på hvor meget arbejde det kan kræve, for at finde det nødvendige antal fejl for at modtage betaling.

Fordi arbejdet kan være så tidskrævende, kan spiltestere være ude af stand til at opretholde fuldtidsstillinger inden for andre områder. Der er meget lidt jobsikkerhed i branchen, og du kan gå i perioder, hvor du overhovedet ikke kan finde arbejde. Det betyder, at spiltest normalt ikke er en mulighed, som primær indtægtskilde.

En klar fordel til hvorfor du burde tjene penge som en spiltester er, at du er i stand til at arbejde hjemmefra. Der er ingen krav til hvor du sidder henne i verden, og det gør et spiltester job meget attraktivt.

Hvis du ønsker at få succes som en videospilstester, skal du gå ind i jobbet og tænke på at finde fejl, i stedet for at tænke på at spille. Du vil sandsynligvis ikke nyde at spille spillet på den måde, som du gerne vil med de spil, du har købt.

Udover positioner som professionelle videospilstester, er der almindelige sider, der tillader dig at tjene små mængder af penge for at spille spil i korte perioder. Du kan prøve en side, som PlayerResearch.com der betaler et bestemt gebyr for at du spiller en spil i 45 minutter, og derefter besvarer spørgsmål eller giver tilbagemeldinger omkring oplevelsen.

5. Bliv en e-sport-deltager

Hvis du er god til at spille videospil, kan e-sport være noget for dig. Til e-sportskonkurrencer kæmper topspillere om kontantpriser enten alene, eller i hold. Mens mestrene i e-sport ikke tjener lige så meget som professionelle sportsfolk, kan de mest succesfulde af dem tjene en stor mængde penge.

Tag Jae Dong Lee, som et eksempel, den mest succesfulde deltager til dato, der har tjent over 500.000 $ i gevinster, eller Marc Mangiacapra fra UK, der har tjent næsten 65.000 $.

For at komme ind i verdenen af konkurrencedygtig e-sport, er det bedst at starte ud med lokale konkurrencer. Du kan søge på internettet for at finde konkurrencer, der er tæt på hjemmet. Disse dyster har måske kun mindre pengepræmier, men de vil tillade dig at se hvordan verdenen af konkurrencedygtige gaming er. Nogle konkurrencer kan kvalificere dig til større konkurrencer med større præmier, og jo mere du konkurrere, jo mere sikker bliver du og du vil være bedre forberedt til at deltage i større konkurrencer.

At være en e-sport deltager kan også give dig noget autoritet til en videospils-blog, YouTube-konto eller Twitch-konto, så du kan tjene flere penge gennem andre indtægtskilder, mens du arbejder mod at vinde præmier.

The post Tjen penge på videospil appeared first on PengePanel.dk.

]]>
https://www.pengepanel.dk/tjen-penge-paa-videospil/feed/ 0
Tjen penge på Twitch.tv https://www.pengepanel.dk/tjen-penge-paa-twitch-tv/ https://www.pengepanel.dk/tjen-penge-paa-twitch-tv/#respond Fri, 28 Sep 2018 06:56:12 +0000 https://www.pengepanel.dk/?p=1897 I internettets tid er der en række måder at få lidt ekstra kontanter på, bare ved at lave de ting, du elsker og brænder for. Hvis du er en ivrig og dedikeret gamer, kan Twitch.tv lige være din gyldne billet til verdenen af indtjening på internettet. Twitch.tv er en online streaming-tjeneste, udelukkende dedikeret til videospil. …

Tjen penge på Twitch.tv Læs videre »

The post Tjen penge på Twitch.tv appeared first on PengePanel.dk.

]]>

Tjen penge på Twitch.tv

I internettets tid er der en række måder at få lidt ekstra kontanter på, bare ved at lave de ting, du elsker og brænder for. Hvis du er en ivrig og dedikeret gamer, kan Twitch.tv lige være din gyldne billet til verdenen af indtjening på internettet.

Twitch.tv er en online streaming-tjeneste, udelukkende dedikeret til videospil. Det er den mest populære hjemmeside at bruge til at broadcaste dig selv når du spiller videospil eller, mest almindeligt, for at slappe af med nogle popcorn og se populære gamere spille dine favoritspil. Du kan søge på hjemmesiden efter et spil, som spilles direkte, du gerne vil se, eller slå din favorit-streamer op og nyde deres kommentarer, mens de går gennem deres gaming-bibliotek. Twitch er uden tvivl en af de bedste måder at tjene penge på ved at spille videospil!

Hvis du er til eSports, er Twitch.tv en guldmine. Her kommer professionelle spillere til Twitch, for at streame deres kampe for et publikum af tusinder, hvilket gør dem i stad til at tjene en hel del penge gennem både deres popularitet som spillere og de reklamer, der er placeret på deres spil. Disse pro-gamere har lagt mange timers arbejde og engagement i deres Twitch.tv-kanaler, og for at tjene så meget som dem, selvom du ikke deltage i eSports, skal du udføre den samme mængde arbejde.

Over halvdelen af Twitch-brugerne ser i gennemsnit tre timer Twitch, om dagen. Grib disse brugeres opmærksomhed og du kan tjene penge på ingen tid. Ved at være aktiv, bruge PayPal, få seertallet til at vokse og bliver en Twitch-Partner, kan du nemt hive en seriøs indkomst hjem. Her er hvordan du kan komme i gang.

Skaf dig det rigtige udstyr

For at streame, (eller endda bare at spille uden at ville stoppe eller slå et hul gennem skærmen på grund af forfærdelig FPS), skal du naturligvis bruge en anstændig gaming-computer. Noget med en processor svarende til Intels Core i5 Sandy Bridge og mindst 8GB RAM vil gå an. Du kan også vælge at streame fra en PlayStation 4 eller Xbox One, ved hjælp af en ekstern capture-enhed, som kan tilsluttes både til dit tv og din computer.

Til PC er der en gratis streaming-tjeneste kan du bruge kaldet Open Broadcaster Software (OBS), eller en premium-tjeneste med ekstra fordele kaldet XSplit. For konsol-streaming, er tjenesten, Elgato HD60, den anbefalede indstilling.

Du er fuldstændig klar... Så, hvordan tjener du penge?

Som med ethvert andet job, skal du først og fremmest dukke op jævnligt. Hvis du aldrig er online og aldrig spiller, opbygger du ikke et publikum af seere, der er interesserede nok i dig til at fortsætte med at vende tilbage til din kanal. Uden seere mister du muligheden for at få et ry og overbevise folk om at trykke på den 5 $ per måned abonnementsknap. Med et abonnement deler du pengene med Twitch, sådan at I får halvdelen hver, men det bliver helt sikkert til mange penge efter at nok folk abonnerer.

Hvis du bruger PayPal, er det klogt at integrere en donationsknap i afsnittet med beskrivelsen af din konto. Udover at få abonnenter og blive Twitch-partner, er dette en anden måde at tjene ekstra indkomst på. Ved at opbygge gode relationer og have en personlighed, der skiller sig ud på Twitch, vil folk være mere villige til frit at donere til din stream, og de kan gøre dette via PayPal.

Bliv en Twitch-Partner

Hvis du opbygger en stor nok tilslutning, med et godt antal abonnenter, kan du ansøge om at blive en Twitch Partner, hvilket tillader dig at tilføje annoncebannere på din kanal, som også øger dine indtægter. Twitch kontrollerer dog ikke hvilke annoncer der bliver placeret på hvilken kanal. Det er op til skaberen af selve annoncerne at bestemme, hvilken type af annoncer der skal placeres hvor, og på hvilke videoer de ønsker at placere dem.

For at blive partner med Twitch.tv, skal du planlægge at din stream går online, mindst 3 gange om ugen. På samme tid, skal du opretholde et gennemsnit på 500 + seere på hver stream du udsender. Alternativt, hvis du er en populær YouTuber, der har 100.000 + abonnenter og har 15.000 + visninger på hver video, kan du også ansøge om at blive en Twitch-Partner.

Bliv betalt for visninger

Tjen penge på Twitch.tvEn anden grund til at det er vigtigt at få et betydeligt antal af seere, er Twitch’s betalingssystem. Twitch praler af et “effektiv pris pr. 1000 visninger” (eCPM) system, der betaler dig en vis mængde af penge for hver 1000 visninger du modtager.

At øge din eCPM er lige så nemt som at møde op på “arbejdet”–at spille jævnligt og interagere med dine seere regelmæssigt. At opbygge relationer til dem, er den bedste måde at få dit seertal til at vokse på, og du kan endda nå målet om at få dem til at slå deres annonceblokkere fra, for dig. Ved at deaktivere annonceblokkere, åbner dine seere op for en anden måde hvorpå du kan blive støttet, og dette vil hjælpe dig med at tjene endnu flere penge gennem Twitch.

Når du er godkendt til Twitch-partnerskabsprogrammet, begynder du med at tjene et sted mellem 0,70 $ og 1,40 $ pr. 1000 visninger. Dette stiger typisk til 1,00 $ til 2,50 $, når du har bygget op din seerbase. Tæller det med, sammen med den rene opdeling af den månedlige abonnentdonation du deler med Twitch.tv, og du kan tjene nogle seriøse penge. Efter stigende popularitet og opbygge et ry, som en jævnlig spiller, kan du forhandle din eCPM med Twitch og eventuelt få en højere udbetaling for hver af de 1000 visninger du opnår.

Tips for succes

Her er nogle ting, du kan gøre for at øge dine chancer for at tjene penge med Twitch:

 • Kommunikér med dine seere så meget som du kan. Jo mere du taler med de folk, der følger dig, jo større et indtryk kan du gøre på dem.
 • Tal hele tiden, selv om folk ikke ser med. Du ved aldrig hvornår en person kan finde på at deltage, og du har kun et par sekunder til at fange deres interesse.
 • Skriv en god beskrivelse af din kanal, der vil opbygge interesse.
 • Lav lidt forskning for at finde ud af, hvordan man tilføjer stream-advarsler, for at lade dig vide, når du får donationer eller nye tilhængere. At takke dem personligt, vil gøre underværker i opbygningen af en god rapport.
 • Nævn tilhængere og donorer på dine streams. Dette kan opmuntre andre folk til at donere og følge dig.

Opret en tidsplan over streaming, og holde dig til den. Dette vil ikke blot hjælpe dig med at vise at du er en jævnlig streamer, men det vil også give seerne mulighed for at komme online og se dine streams.

Undgå disse fejltagelser

Undgå disse almindelige fejltagelser, som mange nybegyndere på Twitch.tv laver. Du skal ikke:

 • Lade det komme an på giveaways, at få seere. Dette kan tiltrække opmærksomhed i løbet af din reklamekampagne, men bagefter vil folk være tilbøjelige til at gå deres vej.
 • Glemme at kommunikere med folk på chat. Jo mere du taler med andre, jo mere sandsynligt er det, at de kommer

Holde op med at have det sjovt. Hvis du kun ser på Twitch.tv, som en forretning, er det usandsynligt at dine videoer vil være spændende og sjove for dine seere.

Konklusion

At tjene penge med Twitch.tv er en viderevarende proces. Du tjener måske kun 100 $ til 250 $ i de første par måneder, men gennem tiden kan du opbygge et godt publikum. Folk, der har 20.000 seere kan tjene 1600 $ pr. uge, hvilket giver en løn på mere end 76,000 $ om året!

Den mest vigtige ting at huske er, at Twitch.tv sandsynligvis vil ikke kunne være dit fuldtidsjob for et stykke tid. Du er nødt til at fortsætte med at producere kvalitetsindhold og få din kanal til at vokse, for at tjene gode penge på det.

Hvis du er interesseret i at tjene penge online, så tag et kig på vores forskellige måder at tjene penge på, på internettet lige her.

The post Tjen penge på Twitch.tv appeared first on PengePanel.dk.

]]>
https://www.pengepanel.dk/tjen-penge-paa-twitch-tv/feed/ 0
Tjen penge på Klout https://www.pengepanel.dk/tjen-penge-paa-klout/ https://www.pengepanel.dk/tjen-penge-paa-klout/#respond Fri, 28 Sep 2018 06:44:22 +0000 https://www.pengepanel.dk/?p=1889 Leder du efter måder at tjene penge på online? Mens der er en masse svindel derude, der lover at hjælpe dig med at tjene store penge, for kun at snyde dig eller ende med at give dig en meget lille indkomst, er der nogle måder, hvorpå du kan tjene en god løn eller ekstra penge. …

Tjen penge på Klout Læs videre »

The post Tjen penge på Klout appeared first on PengePanel.dk.

]]>

Tjen penge på Klout

Leder du efter måder at tjene penge på online? Mens der er en masse svindel derude, der lover at hjælpe dig med at tjene store penge, for kun at snyde dig eller ende med at give dig en meget lille indkomst, er der nogle måder, hvorpå du kan tjene en god løn eller ekstra penge. Hvis du bruger sociale medier, kan du tjene penge bare ved at gøre de ting du normalt gør med dine fans og tilhængere, og få penge-besparende belønninger som gratis biografbilletter og rabatter på merchandise. Tjenesten hedder Klout, og vokser i popularitet fordi det er en simpel måde at tjene penge på online.

Alt om Klout

Klout er en tjeneste der tillader dig at tjene penge ved at anmelde produkter og tjenester online, men det er lidt mere kompleks end det. Klout analyserer dine tilhængere på sociale medier, som Facebook, Twitter, Instagram, FourSquare, GooglePlus og LinkedIn, og forsyner dig med hvad der er kendt som en Klout-score. Da Klout er en online tjeneste, er du i stand til at bruge den fra alle steder i verden. Du kan endda arbejde hjemmefra!

Din score på Klout er tjent ved antallet af tilhængere du har, og hvor engageret de er i hvad du siger online. Folk, hvis score er højere betragtes som ”influencers”, og de øverste 5 procent af brugerne har Klout-scorer på 63 eller mere. Hjemmesiden giver dig mulighed for at opbygge dit netværk, for at udvide din indflydelse og hæve din score ved at foreslå andre brugere for dig at følge. Når din Klout score bliver høj nok, vil du kunne starte med at bruge og anmelde varer, for at tjene Klout-frynsegoder. Den gennemsnitlige Klout-score er 40.

At tjene penge med Klout-frynsegoder

Klout-frynsegoder er det der gør appen profitabel at bruge. Appen giver dig mulighed for at drage fordel af forskellige specialtilbud, tilbud og kuponer baseret på din Klout-score. Jo højere din score er, jo flere frynsegoder får du adgang til, og du vil derved tjene flere penge.

Det der gør Klout-frynsegoder særligt tiltrækkende er, at de er rettet mod dine specifikke interesser. Frynsegoder varierer meget. Mange af dem er kuponer for specifikke produkter og tjenester, som rabat på udskrivning. Andre af dem tillader dig at få gratis e-bøger, fysiske bøger, DVDer, CDer, musik og video downloads, eller videospil. Du kan også blive tilbudt gratis abonnement på publikationer og online-tjenester, som abonnementskasser.

Nogle Klout-frynsegoder er ekstra specielle. For eksempel kan du blive inviteret til at se nye tv-serier, før de bliver sendt, eller måske bliver du inviteret til særlige arrangementer, som film premiere.

Med mange tilbud, kan kun et bestemt antal brugere modtage belønningerne. Hvis belønningen ikke er tilgængelig, skrives du på en venteliste, indtil den bliver tilgængelig. For at sikre, at du ikke går glip af frynsegoder, skal du regelmæssigt tjekke din konto og indløse dem der appellerer til dig, hurtigt.

At tjene Klout-frynsegoder

Når du tilmelder dig Klout, kan du være heldig at have en høj score, før du overhovedet er begyndt, hvilket giver dig adgang til frynsegoder med det samme. De fleste folk bliver nødt til at arbejde lidt for at øge deres score. Her er nogle ting, du kan gøre for at forbedre din score:

1. Sørg for at alle dine konti på sociale medier er forbundet

Når du tilmelder dig Klout, kan du gå gennem Twitter, Facebook eller Google Plus for at gøre processen hurtigere, men begå ikke fejlen, bare at sammenkæde denne ene konto. Tag dig tid til at forbinde hver enkel af dine konti på sociale medier til Klout, selvom du ikke bruger dem alle. Hver tilhænger, ven eller forbindelse, på hver side, kan hjælpe.

2. Brug dine konti mere

Tjen penge på KloutNår dine nuværende tilhængere genopslår dit indhold eller deler det, synes godt om det eller kommenterer på det, kan din Klout-score blive påvirket på en positiv måde. Det er derfor det er vigtigt at være aktiv på så mange af dine sociale medier, som muligt. Fortsat også med at få dit netværk til at vokse, ved at følge de folk, som Klout anbefaler. For det meste, vil de også ’like’ eller følge dig.

3. Følg alle trinene for frynsegoder

I nogle tilfælde, vil dine frynsegoder kommer med instruktioner. For eksempel, hvis du får gratis biografbilletter, kan de bede dig om at Tweete om oplevelsen. Sørg for at du gøre, hvad du bliver bedt om. Mens det ikke er klart, om det påvirker din Klout-score, kan det begrænse din evne til at få frynsegoder i fremtiden.

The post Tjen penge på Klout appeared first on PengePanel.dk.

]]>
https://www.pengepanel.dk/tjen-penge-paa-klout/feed/ 0
Tjen penge på Clickworker https://www.pengepanel.dk/tjen-penge-paa-clickworker/ https://www.pengepanel.dk/tjen-penge-paa-clickworker/#respond Fri, 28 Sep 2018 06:28:04 +0000 https://www.pengepanel.dk/?p=1880 Har du været på udkig efter en måde at tjene penge online, som en ekstra indkomst, som et sekundært arbejde, eller som tillæg til at være en hjemmegående forælder på fuld tid? Clickworker kunne være den perfekte løsning for dig. Dette program ligner temmelig meget Amazon mTurk og lignende programmer, der inddeler arbejdet på store …

Tjen penge på Clickworker Læs videre »

The post Tjen penge på Clickworker appeared first on PengePanel.dk.

]]>

Tjen penge på Clickworker

Har du været på udkig efter en måde at tjene penge online, som en ekstra indkomst, som et sekundært arbejde, eller som tillæg til at være en hjemmegående forælder på fuld tid? Clickworker kunne være den perfekte løsning for dig. Dette program ligner temmelig meget Amazon mTurk og lignende programmer, der inddeler arbejdet på store projekter, til store hold af hjemmearbejdere. Typisk betaler disse typer af programmer dog kun en meget lille sum af penge. Clickworker er unik, fordi du har potentialet til at tjene meget mere.

Med Clickworker, kan du på forhånd se, hvor mange penge du vil tjene ved at gennemføre et vidt omfang af opgaver, lige fra oversættelser til tekstforfatning. Dette giver dig friheden til at have kontrol over, hvor meget du tjener i timen. Projekter kan give så lidt som 3 $ i timen, og op til 25 $ i timen. Du kan let arbejde hjemmefra med Clickworker, og det er klart en af de store fordele. Det siger sig selv, at du gerne vil tjene mest muligt for din tid, og denne guide vil vise dig hvordan du gør det, med Clickworker.

Der er én vigtig ting at huske på om Clickworker, som enhver der overvejer at bruge hjemmesiden skal kende, før de begynder. Det er, at Clickworker ikke er beregnet til at være nogens primære eller eneste indtægtskilde. Der er tusindvis af arbejdstagere, der konkurrerer om de bedste projekter, og hver især kan kun gennemføres ved at udføre et bestemt antal opgaver. Nogle dage, kan du være uheldig og finde, at der ikke er nogen højt betalte job tilgængelige, men hvis du bruger tipsene i denne artikel, er det muligt at tjene en ekstra 200 $ til 300 $ hver måned, imens du kun udfører omkring 20 timers arbejde.

At komme i gang med Clickworker

Før du begynder at arbejde for Clickworker, skal du sørge for at du opfylder to grundlæggende krav. Først, skal du have Internet Explorer installeret. Hvis du har en Mac-computer, kan du søge online for oplysninger om hvordan man får den webbrowser installeret på computeren. Hvis du har en Windows-computer, har du sandsynligvis allerede Internet Explorer installeret.

For det andet, skal du være i stand til at læse og skrive på engelsk, flydende. Hvis du ikke har engelsk som modersmål, vil du blive bedt om at tage en test for at bevise, at du har gode forståelsesfærdigheder.

Forudsat at du opfylder disse to krav, er du klar til at komme i gang med Clickworker. Følg disse trin for at få alt sat op:

1. Registrér dig hos Clickworker

Besøg hjemmesiden, clickworker.com, for at oprette en konto. Når siden indlæses, så kig efter registreringsknappen. Klik på knappen og vent på at den næste side indlæses. Vælg at blive registreret som en Clickworker.

2. Angiv basale oplysninger

Når du har valgt at tilmelde sig som en Clickworker, vil du blive ført videre til en formular. Indtast dit navn, din e-mail-adresse, postadresse og de andre ønskede oplysninger. Når alle felterne er udfyldte, så indsend formularen og vent på at en e-mail dukker op i din indbakke. Åbn den og klik på linket for at bekræfte din e-mail-adresse og fuldføre registreringen.

3. Forbered dig på at blive evalueret

For at kvalificere sig til godt betalende job på Clickworker, skal du gennemgå nogle vurderinger. Du vil se linket for at komme i gang øverst på siden under kolonnen, assessments. Klik på linket og indtast dine log-ind oplysninger, hvis det er nødvendigt.

4. Udfyld formularen

Når du har nået siden, assessment, skal du udfylde en formular, der består af fire faner: om mig, sprog, færdigheder, hobbyer & viden. Tag dig god tid med at udfylde hver fane så fuldstændigt som muligt. Dette er vigtigt, da dine svar vil afgøre hvilke vurderinger du er berettiget til, og i sidste ende hvor mange penge du kan tjene.

5. Gennemfør vurderingerne

Når du har fuldført alle fire faner, vil du blive ført videre til en side med en liste over vurderinger. Øverst kan se du en overskrift, som siger “Available Base Assessments.” Det er de nødvendige prøver, som du bliver nødt til at tage, for at kvalificere dig til godt betalende job. Tag alle de eksamener, der er i dette område. Tag din tid og arbejd efter bedste evne.

Når du har fuldført testen, vil du se, at der er to yderligere tests angivet under Base Assessments, med yderligere forudsætningskolonner. Tag hver af disse tests. De er en smule mere komplekse og udfordrende end de første tests, så sørg for at give dem din fulde opmærksomhed.

Nogle gange vil der være en forsinkelse mellem hvornår de yderligere tests bliver tilgængelige. Dette er normalt. Det kan tage en dag for at de vises, så vend tilbage 24 timer senere.

Det vil sandsynligvis tage dig 2 til 3 timer at fuldføre alle vurderingerne. Sørg for du har en pålidelig internetforbindelse, fordi du ikke kan stoppe testen og genstarte på et senere tidspunkt. Du har kun én chance for at fuldføre arbejdet.

Som en del af en test, vil du blive bedt om at oprette en Hotmail e-mail-adresse, hvis du ikke allerede har en. Du kan ikke fuldføre vurderingen uden e-mail-adressen, så vær parat til at registrere dig.

Husk, at mens du kan arbejde for Clickworker uden at tage vurderingerne, kan du ikke kvalificere dig til højt betalende projekter, uden først at tage eksamenerne. Det er værd den tid, det tager for at fuldføre arbejdet.

Hvordan man begynder at tjene penge i Clikworkers UHRS-system

Når du har bestået alle eksamenerne, vil du være i stand til at få adgang til afsnittet, UHRS, hvor de højere betalende Clickworker job findes. For at komme ind i UHRS, skal du bruge Internet Explorer-webbrowser.

For at komme til systemet, så brug dette direkte link:

https://prod.uhrs.playmsn.com/Judge/Views/Login. Du vil blive bedt om at logge ind. Gør det med det Live ID, du oprettede til Hotmail, da du tog vurderingstesten. Når du har logget ind, vil du se en liste over HitApps, som er det Clickworker kalder de projekter, som du kan gennemføre for at tjene penge.

De fleste af opgaverne, vil have et blåt link, der hedder, Qualification. Før du kan udføre opgaven for penge, skal du gennemføre de nødvendige kvalifikationer. Når du har kvalificeret dig, behøver du ikke at gennemføre kvalifikationen for lignende opgaver, i fremtiden.

Kvalifikationer er ligesom minitests. Du kan tage nogle af dem igen, men kun et bestemt antal gange. Du kan ikke arbejde på en HitApp, før du klarer kvalifikationen. Når du har kvalificeret dig, klikker du simpelthen bare på linket “Start Judging”, for at komme i gang med at arbejde.

Følg disse tips når du vælger HitApps og arbejder på kvalifikationerne:

 1. Gør dit bedste for at give præcis arbejde, mens det stadig giver svar hurtigt. Hvis du er usikker på svaret, kan du springe over.
 1. Tjek Preview-linket der er givet til rådighed, hvis der er et tilgængeligt. Nogle gange er svarene på kvalifikationen faktisk givet i preview-linket.
 1. HitApps med en lønsats på 0,03 $ og derover, pr. opgave, er i høj efterspørgsel. Det er meget vigtigt at gennemføre kvalifikationerne for dem hurtigt, så du ikke går glip af din chance for at udføre opgaven.
 1. Systemfejl kan forekomme. Nogle gange vil den kvalificerende prøve fejlagtigt fortælle dig, at dine svar er forkerte. Ikke spild tid på dem. Bare gå videre til det næste spørgsmål.
 1. Modstå trangen til bare at give tilfældige svar. Systemet kan opdage dette og kunne forbyde dig adgang til en app eller endda forbyde din konto, som et resultat.
 1. Når du rent faktisk arbejder på en app, så sørg for at du gør det hurtigt, uden at gå på kompromis med nøjagtigheden. Husk, at jo flere opgaver, som du kan gennemføre, jo flere penge vil du tjene.
 1. Vær forskelligartet. Vælg opgaver inden for en lang række kategorier, så du bliver fortrolig med opgaverne. På dage, hvor der ikke er nogen højt betalende opgaver tilgængelige, så arbejd på kvalifikationer for lavere betalende job.
 1. Husk på, at højere betalende opgaver er vanskeligere, og som et resultat, kræver de ofte at du arbejder langsommere. Med tiden finder du måske ud af, at lavere prissatte opgaver faktisk ender med at betale dig mere, fordi du kan arbejde hurtigere. Alle er forskellige, når det kommer til Clickworker. Hvad der måske er den bedste måde for dig, at tjene en god indkomst, er måske ikke den bedste måde for en anden.

At blive betalt

Tjen penge på ClickworkerDu vil modtage din første løn fra de indtægter, som du har tjent på Clickworker, 3 uger efter du begynder at arbejde i UHRS-systemet. Derefter kan du forvente at blive betalt hver uge, forudsat at du arbejder på en ugentlig basis. Udbetalinger, til din UHRS-konto, bliver først foretaget om mandagen. Derefte bliver pengene overført fra UHRS til PayPal, om torsdagen. Du kan derefter bruge pengene til at shoppe online, eller overføre dem til din bankkonto.

Hvis du tjener mindre end 600 $ på et kalenderår, vil du ikke modtage en skatteformular fra Clickworker, og vil sandsynligvis ikke nødt til at indberette indkomsten til Skat. Arbejdstagere, der modtager mere end 600 $ i løn, skal indberette indkomsten til Skat. Det ville være en god idé at høre en revisor ad, for rådgivning om, hvordan man indberetter indkomsten, i det mindste for det første år. Hvis du leder efter en anden made at tjene penge på, så tag et kig på vores liste over indkomstmetoder her.

The post Tjen penge på Clickworker appeared first on PengePanel.dk.

]]>
https://www.pengepanel.dk/tjen-penge-paa-clickworker/feed/ 0
Tjen penge på at lave udsendelser https://www.pengepanel.dk/tjen-penge-paa-at-lave-udsendelser/ https://www.pengepanel.dk/tjen-penge-paa-at-lave-udsendelser/#respond Fri, 10 Aug 2018 09:46:59 +0000 https://www.pengepanel.dk/?p=1780 Du har måske hørt om at folk tjener penge på at monetisere videoer på YouTube og lignende sider, men der er en ny form for video, der tillader folk at tjene penge online. Folk der skaber indhold udsender nu live video, for at udtrykke dem selv, undervise offentligheden, fremvise deres kreativitet, dele deres viden og …

Tjen penge på at lave udsendelser Læs videre »

The post Tjen penge på at lave udsendelser appeared first on PengePanel.dk.

]]>

Tjen penge på at lave udsendelser

Du har måske hørt om at folk tjener penge på at monetisere videoer på YouTube og lignende sider, men der er en ny form for video, der tillader folk at tjene penge online. Folk der skaber indhold udsender nu live video, for at udtrykke dem selv, undervise offentligheden, fremvise deres kreativitet, dele deres viden og tjene ekstra penge.

Hvis du undrer dig over præcis hvordan du kan tjene penge på at udsende live video, er der ikke noget enkelt svar. Du kan tjene penge på en række forskellige måder med live videoer. En måde er at opkræve et gebyr for live streaming, enten direkte via pay per view live-udsendelser eller abonnementer. Det er også muligt at sælge reklamer og modtage penge indirekte fra sponsorer. En anden mulighed er at starte en crowdfunding-kampagne på en hjemmeside, som Kickstarter eller Indiegogo for at generere midler til at producere live video udsendelser, om bestemte emner.

Der er fordele og ulemper ved alle de måder, du kan tjene penge på med live video udsendelse, og denne guide vil forklare de fordele og ulemper ved hver af dem, for at hjælpe dig med at finde den bedste måde at tjene penge på.

Pay Per View udsendelse og abonnementudsendelse

Direkte monetisering af live video udsendelser, er den letteste måde at tjene penge på med dit arbejde. I bund og grund betyder det at monetisere direkte, at du opkræver et gebyr, fra folk som gerne vil se dit indhold. Nogle video streaming-tjenester, som siden DaCast, har en mulighed der hedder en paywall, der blokerer adgang til videoen og kun tillader betalende seere at se den. Du kan også tage en tredjepartstjeneste i brug, som er kompatibel med din streaming-platform. Et eksempel er InPlayer, en widget der virker med et utal af populære platforme.

Når du beslutter dig for, hvordan du direkte monetiserer dine live videoer med en paywall, der er to forskellige måder at strukturere gebyrer. Den første er, simpelthen at kræve en bruger at betale for at se videoen live, eller få vist en genudsendelse af videoen i et bestemt stykke tid.

En anden mulighed er at tilbyde et abonnement, svarende til hvad Netflix og Amazon Video gør med deres indhold. Med et abonnement, betaler dine seere på en månedlig basis eller efter en anden regelmæssig tidsplan, som du har angivet, for fortsat at modtage adgang til alt det indhold, du producerer. Du kan sætte dine abonnenter op til en automatisk fakturering, således at de automatisk bliver opkrævet indtil de opsiger tjenesten.

Der er nogle fordele og nogle ulemper ved at bruge en paywall for enten pay per view eller abonnement direkte monetisering af live video udsendelser. Den største fordel er, at du kan tjene penge på forhånd og løbende, i tilfælde af abonnementer. Plus at dine seere ikke behøver at skulle se annoncer eller andet salgsfremmende indhold, for at nyde dit arbejde.

Den største ulempe ved direkte monetisering er, at du er nødt til at have en hengiven fanskare, der er villige til at betale et gebyr for at se dine videoer. Det er sandsynligt, at du vil mærke et fald i seere når du begynder at opkræve gebyr for dit indhold, hvilket begrænser din evne til at tjene penge og dele dit arbejde med hele verden.

Annoncering og sponsorer

Indirekte monetisering gennem annoncer og sponsorater, er en anden måde at tjene penge på med live video udsendelser, og er, hvordan de fleste tv-stationer betaler for programmering. Med de fleste annonceopsætninger vil en reklamefilm enten spille før din udsendelse eller et banner vil blive vist, mens videoen afspilles med reklameindhold på den.

Annoncering er et godt alternativ til direkte monetisering for indholdsproducenter, der er bekymrede for at miste seere på grund af pay per view og abonnementspriser. Seere behøver ikke at bruge nogen penge for at se dit indhold. Du kan kigge nærmere på disse to forskellige monetiserings-metoder: Google Adsense og Affiliate-markedsføring. Disse to monetiserings-metoder er simpelthen annoncer, som du kan vise på eller tæt på dine live videoer.

På den negative side, kan annoncer være distraherende, især hvis de vises på skærmen under videoen. Et andet potentielt problem er, at hvis annoncører ikke få noget forretning fra at vise annoncer på dine udsendelser, kan de være uvillige til at fortsætte med at vise annoncer på dine videoer. Du vil muligvis også være nødt til at have et stort publikum, for at nogen som helst virksomhed skulle overveje at købe reklametid på din udsendelse.

Sponsorater er magen til annoncering, men i stedet for at placere formelle annoncer på dine videoer, vil sponsoren bede dig om at sælge deres produkt for dem, uformelt. Du vil muligvis være nødt til at sætte noget tid af til produktet under din video udsendelse, eller bede dig om at sige, at dit show var sponsoreret af dem. Fordelene ved sponsorater er magen til dem ved annoncer, og ulemperne er stort set også identiske.

At bruge videoer til at promovere hjemmesider

En anden måde at monetisere dine live video udsendelser på, er ved at bruge din video som en made at bringe trafik til en hjemmeside. Hjemmesiden kan have annoncer, som gør dig i stand til at tjene penge, en abonnement blog-tjeneste, e-bøger til salg eller endda en e-handelsbutik, som sælger produkter eller tjenester.

Med denne type af videoudsendelse, er din video næsten en annonce i sig selv i, da den eksisterer for at fremme din hjemmeside. Disse typer af videoer er stadig mindre påtrængende for seeren, idet han eller hun stadig kan se udsendelsen og i sidste ende vælge, ikke at besøge din hjemmeside. For dig er dette faktisk den største ulempe ved at bruge en live video udsendelse til at dirigere trafik til din hjemmeside – i sidste ende, kan det være at ingen vil følge dit råd og besøge din hjemmeside, hvilket betyder, at du overhovedet ikke tjener nogen penge med videoudsendelserne.

Hvis du ønsker at få succes med at bruge videoer til at fremme en hjemmeside, er du nødt til at sørge for, at indholdet er overbevisende. Undgå at give den fulde historie. Give kun nok oplysninger for at få seere interesseret i at lære resten, og derefter dirigér dem til din hjemmeside for at få oplysningerne. Det kan tage tid at opbygge en gruppe af følger, stor nok til at tjene betydelige mængder af penge, gennem denne type af videoudsendelses-monetisering.

Start en crowdfunding-kampagne

Tjen penge på at lave udsendelserHvis dine live videoudsendelser omhandler emner, der er unikke og af interesse for offentligheden eller for personer i visse grupper, eller hvis du har en stor tilhængerskare af dedikerede seere, kan crowdfunding være en god måde for dig at få penge for live video udsendelse.

Med crowdfunding, opretter du en kampagne med et bestemt mål og indsamler derefter små donationer fra folk, der ønsker at se din live udsendelse, når den vises. Du er nødt til at give opmuntringer eller belønninger, for at få folk til at bidrage. For eksempel kan du nævne deres navne i videoen eller sende dem en kopi af udsendelserne, for en donation af en vis størrelse.

Crowdfunding-kampagner er enkle måder at generere midler på, og fjerne besværet med at skulle opsøge annoncører og sponsorer. Problemet med dem er, at ikke alle af dem er succesfulde, så du kan i sidste ende, ende med ikke at opnå dit mål.

The post Tjen penge på at lave udsendelser appeared first on PengePanel.dk.

]]>
https://www.pengepanel.dk/tjen-penge-paa-at-lave-udsendelser/feed/ 0
Tjen penge som en kunstner https://www.pengepanel.dk/tjen-penge-som-en-kunstner/ https://www.pengepanel.dk/tjen-penge-som-en-kunstner/#respond Fri, 10 Aug 2018 09:30:07 +0000 https://www.pengepanel.dk/?p=1772 Man siger at en kunstners arbejde kun bliver profitabelt, når han eller hun dør, og det er måske sandt med hensyn til traditionelt kunstværk, produceret af gamle mestre. I dag er der dog måder for en kunstner at tjene en god indkomst på, og have kontrol over deres karrierer. Denne guide vil introducere dig for …

Tjen penge som en kunstner Læs videre »

The post Tjen penge som en kunstner appeared first on PengePanel.dk.

]]>

Tjen penge som en kunstner

Man siger at en kunstners arbejde kun bliver profitabelt, når han eller hun dør, og det er måske sandt med hensyn til traditionelt kunstværk, produceret af gamle mestre. I dag er der dog måder for en kunstner at tjene en god indkomst på, og have kontrol over deres karrierer.

Denne guide vil introducere dig for 10 forskellige måder som du kan tjene penge på, som en kunstner. I de fleste tilfælde, vil du være nødt til at være ansat med en anden karriere, når du først starter, da det kan tage tid at tjene nok penge, til at arbejde som en kunstner på fuld tid. Det kan være en rigtig god ekstra indkomst fra starten af. Du er også nødt til at lære om markedsføring på internettet og sociale medier, for effektivt at reklamere for dig selv for at disse idéer virker.

Med en lille smule arbejde og konsekvent indsats, kan det dog være muligt udelukkende at tjene penge, som en kunstner, ved at bruge en af disse metoder eller en kombination af idéer:

1. Prøv freelance-hjemmesider

Freelance-hjemmesider er steder hvor klienter, der har brug for hjælp fra en kunstner, annoncerer projekter. Kunstnere kan bladre gennem jobopslagene og give bud på, at gennemføre arbejdet. Der er en bred vifte af kunstneriske jobs, listet på disse typer af sider. Mange af dem vil være kortvarige projekter, men af og til er der også langvarige muligheder.

Når du burger freelance-hjemmesider, vil du være nødt til at konkurrere med andre kunstnere for at få arbejde, hvilket gør det vigtigt at du producerer professionelle bud, og holder en konkurrencedygtig pris. To af de mest populære freelance-hjemmesider for kunstnere, er PeoplePerHour.com og Upwork.

Se denne guide omkring at tjene penge som en freelancer.

2. Sælg eksemplarer online

Det plejede at være sådan, at for at sælge eksemplarer af dit arbejde, var du nødt til at bruge timer på at tage til kunstudstillinger i dit område, men disse dage er forbi. Nu er det muligt at skabe en god indkomst, ved at sælge eksemplarer online, på forskellige hjemmesider. Med sider som Society6.com, InPrnt.com og RedBubble.com, kan du lægge eksemplarer op, som er tilgængelige for købere. Når en kunde køber et eksemplar, klarer siden produktionen og forsendelsen, og tager så en del af salgsprisen, som et gebyr.

3. Sælg digitale wallpapers

Intet er mere frustrerende end at opdage at folk downloader dine billeder gratis, for at bruge dem som deres skrivebordsbaggrunde, og låseskærme. Den gode nyhed er dog, at hvis du ved at dit arbejde tiltrækker folk, som ønsker at tilpasse deres computere og udstyr, så kan du tjene penge på det ved at sælge skrivebordsbaggrunde online. Der er et utal af sider der vil lade dig sælge skrivebordsbaggrunde med høj opløsning for et gebyr, eller du kan sælge dem på din egen hjemmeside og beholde alle fortjenesterne.

4. Tilbyd online lektioner

Tjen penge som en kunstnerAt tilbyde online lektioner og vejledninger er en fantastisk måde at tjene nogle ekstra penge på, som en kunstner, især hvis du bruger digitale teknikker, som folk kan følge med i, under lektionen. Du kan starte en hjemmeside og bruge sociale medier til at fremme dine workshops og opkræve et gebyr fra folk, for at deltage i dem live via Skype eller web-konference eller til at downloade eller se videoer online.

5. Udfør provisionsarbejde

At lave brugerdefinerede, skræddersyede kunstværker til enkeltpersoner og virksomheder er en fantastisk måde at tjene penge på. Mange kunstnere finder det belønnende og dejligt udfordrende at lave kunstværker til ordre, og nyder at have med kunder at gøre.

6. Licensér dit arbejde

Hvis du har en stor portefølje, kan du tjene penge som en kunstner, ved at licensere dit arbejde og tillade virksomheder og enkeltpersoner at bruge det til reklame, salgsfremmende materiale, Facebook-skins og mere. Det er en god idé at have en juridisk kontrakt udarbejdet, der sætter grænser for hvordan dit kunstværk kan bruges.

7. Skriv eller udgiv anmeldelser

Digitale softwareudviklere og virksomheder som laver kunstudstyr, vil ofte betale kunstnere for at anmelde deres produkter, lave videodemonstrationer eller skrive blogindlæg om hvordan det bruges, eller udtalelser. Normalt, for at udføre denne form for arbejde, er du nødt til at have noget erfaring som kunstner, og et etableret ry; nytilkomne kan dog også være stand til at sikre arbejde fra producenter.

8. Bliv partner

Affiliate markedsføring online er en måde at tjene penge på, ved at fremme alle former for produkter og opmuntre folk til at købe dem. Se, om producenterne af den software eller det kunstudstyr, som du bruger, tilbyder partnerprogrammer. Hvis de gør, så tilmeld dig for at blive partner.
Derefter kan du lave en hjemmeside, blog eller videoserier, som forklarer fordelene ved produkterne eller som anmelder eller demonstrerer dem. Du får et link til at give til seerne og læserne, og når linket resulterer i et salg, vil du modtage en del af prisen.

9. Tilbyd designtjenester

Grafiske designere er ofte efterspurgte, og en kunstner, der har noget baggrundsviden inden for området, kan ofte tjene gode penge ved at arbejde for klienter. Du kan oprette en hjemmeside og fremme dine tjenester ved hjælp af sociale medier eller prøve sider som Fiverr.com der giver dig mulighed for at tilbyde gigs for at tjene penge, ved at lave forskellige typer af design. Husk på, det kan tage tid at opbygge et klientel, når du starter som en grafisk designer. At specialisere sig indenfor en bestemt niche kan hjælpe dig med at tjene flere penge.

10. Undervis personer enkeltvis

Giv fysiske eller online vejledninger til folk som ønsker at lære at mestre en teknik, som du bruger. Du kan typisk kræve mere for at give enkelte personer instruktioner, end du kan for workshops og seminarer, fordi lektionen er rettet mod den enkelte elevs behov.

The post Tjen penge som en kunstner appeared first on PengePanel.dk.

]]>
https://www.pengepanel.dk/tjen-penge-som-en-kunstner/feed/ 0
Tjen penge som en webudvikler https://www.pengepanel.dk/tjen-penge-som-en-webudvikler/ https://www.pengepanel.dk/tjen-penge-som-en-webudvikler/#respond Fri, 10 Aug 2018 07:47:51 +0000 https://www.pengepanel.dk/?p=1719 En karriere inden for webudvikling kan være utrolig belønnende, men mange eksperter i branchen bliver trætte af at arbejde for en arbejdsgiver, dagen lang. Det er derfor mange webudviklere vælger at starte deres egen forretning, og arbejde som freelance webudvikler for flere klienter. Lige meget om du tænker på at sige op fra en fuldtidsposition, …

Tjen penge som en webudvikler Læs videre »

The post Tjen penge som en webudvikler appeared first on PengePanel.dk.

]]>

Tjen penge som en webudvikler

En karriere inden for webudvikling kan være utrolig belønnende, men mange eksperter i branchen bliver trætte af at arbejde for en arbejdsgiver, dagen lang. Det er derfor mange webudviklere vælger at starte deres egen forretning, og arbejde som freelance webudvikler for flere klienter. Lige meget om du tænker på at sige op fra en fuldtidsposition, for at arbejde og tjene penge som en freelancer eller arbejde deltid som en freelancer for at tjene ekstra penge, er der nogle ting som du er nødt til at vide, for at få succes. Læs videre for at lære alt du behøver at vide, for at klare dig i freelance webudvikler-verdenen.

Potentielle indtjeninger som en freelancer

En af de første ting folk undrer sig over når de overvejer at tage springet og blive en freelancer er ofte, hvor meget de kan tjene ved at arbejde for dem selv, i modsætning til at arbejde for en arbejdsgiver.

Freelancere ses typisk i industrien som erfarne eksperter, folk som udmærker sig inden for branchen og derfor er i stand til at tilbyde deres services, direkte til offentligheden. Traditionelt ser man freelancere, som værende eksperter, der kan blive hyret af virksomheder til et specielt projekt, relateret specifikt til webudvikling.

På den anden side ses ansatte, gennem historien, som altmuligmænd. Selv hvis deres jobtitel er webudvikling, forventes det af mange ansatte at de har evner inden for grafisk design, viden inden for internet markedsføring og erfaring med webudvikling, og er bedt om at klare en bred vifte af opgaver.

Ifølge den traditionelle model, var freelanceres arbejde typisk vurderet højere end freelancere. Som erfarne eksperter var de i stand til at opkræve en meget højere pris, end hvad en ansat ville tjene på at arbejde en almindelig dag på et kontor. Det at freelancearbejde tager kort tid, og at freelancere ikke koster arbejdsgivere den samme mængde penge i forsikring, arbejderkompensation og andre udgifter, bidragede også til at freelancere tjener en højere timeløn.

I dag har verdenen af internetarbejdere og konkurrencedygtige online freelance markedspladser, medført at den traditionelle betalingsmodel har ændret sig en smule. Freelancere bliver stadig betalt mere end deres ansatte modparter, men forskellen mellem størrelsen på deres løn er faldet en smule. For at tjene flere penge som en freelancer, end du gør som en ansat, er du nødt til at bruge en masse tid og anstrengelser; men det er dog muligt.

Hvor meget du kan forvente at tjene

Der er ikke noget præcist svar på spørgsmålet ”Hvor meget kan jeg tjene som en freelance webudvikler?”. Statistikker, samlet af hjemmesiden salary.com, estimerer at medianindkomsten for webudviklere der arbejder som ansatte, er 340.576,22 kr. til 507.525,34 kr., baseret på erfaring, hvilket betyder at halvdelen af arbejderne inden for dette erhverv, tjener mindre end det beløb, og den anden halvdel tjener mere end det beløb.

Det er ikke let at finde informationer, omkring hvor mange penge freelancere tjener. Du kan finde nogle folk der blogger om freelance webudvikling, og påstår at tjene mere end 667.796,50 kr. om året, ved at arbejde som en freelancer, men de fleste folk vil tjene mindre end det.

I løbet af dine første år i branchen, når du arbejder på at opbygge et klientel, bør du regne med gennemsnitligt at tjene 146.915,23 kr. til 300.508,43 kr. årligt. Mere erfarne freelancere kan hive 367.288,08 kr. til 587.660,92 kr. hjem, pr. år. Din geografiske placering kan have en indflydelse på din løn, især hvis du leder efter klienter i dit lokale område, i stedet for på nettet. Udviklere der bor i storbyer og i stater hvor det er dyrere at bo, vil normalt tjene mere pr. år.

Anden kompensation

Løn er den type kompensation, som de fleste folk tænker på først, når de tænker på hvor mange penge det er muligt at tjene som en freelance webudvikler. Der er stadig andre former for kompensation, som du kan modtage, ved at arbejde i branchen.

En måde, hvorpå freelancere muligvis bliver kompenseret uden for lønnen, er med gratis annoncering. Du må måske placere en annonce på din klients hjemmeside, eller få dem til at markedsføre dig på en eller anden måde, for at hjælpe med at mindske dine markedsføringsomkostninger. En anden form for kompensation er, at handle for tjenesteydelser eller varer. Freelancere er muligvis i stand til at få store besparelser på software, computere, periferiudstyr og andre nødvendigheder, for at gennemføre projekter i bytte for rabatter på deres tjenesteydelser, ellers er de måske i stand til at bytte deres tjenesteydelser for andre professionelle tjenesteydelser, som revision eller bogføring.

Mens disse typer af udvekslinger og frynsegoder ikke øger din løn, som en freelance webudvikler, gør de måske dine driftsomkostninger mindre, og tillader dig at beholde flere penge i din lomme. Når du forhandler med klienter, så husk at tænke på byttehandler og rabatter, som en måde at øge dit indtjeningspotentiale gennem alternativ kompensation.

Tjen penge som en webudvikler

Tilføjede tjenesteydelser

I Danmark vil mange virksomheder gerne have webudviklere til at lave mere, end bare basal webudvikling, selv hvis de vælger freelance-arbejde i stedet for at hyre ansatte. Derfor bærer webudviklere i dag flere hatte, ved også at arbejde som grafiske designere og indholdsskribenter.

Mens du måske ikke ønsker at udvide dine tjenesteydelser til at omfatte mere end webudvikling, kan der være mange fordele i at gøre det. Hvis en virksomhed ikke behøver at hyre flere freelancere for at gennemføre et projekt, vil de sandsynligvis være villige til at betale mere, hvilket giver dig chancen for at tjene mere fra hvert projekt, du gennemfører. Du vil selvfølgelig være nødt til at bruge mere tid på hvert projekt, for at gennemføre alle trinene så godt som du kan.

En anden fordel ved at udbyde tilføjede tjenesteydelser, er konkurrencedygtighed. Hvis du er i stand til at tilbyde alle de tjenesteydelser der kræves for at få sat gang i en hjemmeside, vil du måske være i stand til at sikre forretningen nye klienter, ved at skille dig ud fra dine konkurrenter. Dette er specielt vigtigt når du først begynder, og er nødt til at arbejde hårdere for at få nye klienter, end en mere erfaren freelance webudvikler.

Vigtige ting at huske på omkring freelancing

Før du begynder at tjene penge som en freelance webudvikler, er det vigtigt at forstå, at arbejdet ikke altid er konsekvent eller stabilt. Du kan forvente dine arbejdstimer, den mængde penge du tjener og betingelserne for udbetaling, at variere fra projekt til projekt. Hvis du er en der ikke kan håndtere usikkerhed, finder du måske ud af, at det at arbejde som en freelance webudvikler, ikke er det bedste valg for dig. Lad os tage et kig på nogle af de variable, der altid ændrer sig for freelance webudviklere:

Timer

En af de største fordele ved at være en freelancer, i de fleste folks syn, er evnen til at bestemme din egen arbejdsplan, og arbejde når du har lyst. Mens det er rigtigt at, det at være din egen chef betyder at du har mere fleksibilitet, er sandheden at du sandsynligvis vil ende med at arbejde mere, ikke mindre, end du gør på nuværende tidspunkt.

Når du først begynder at arbejde som en freelancer, vil du have brug for at gennemføre projekter hurtigt og yde en enestående service, for at hjælpe med at få din forretning til at vokse. Dette betyder at du vil være nødt til at besvare telefonopkald og e-mails hurtigt, og at du muligvis også vil være nødt til at arbejde meget over. Det er ikke usædvanligt for freelance webudviklere, regelmæssigt at bruge 9 til 12 timer om dagen, og nogle arbejder de opslidende tider hver dag i ugen.

Den gode nyhed er, at så snart din forretning vokser og du har flere folk der ønsker at du arbejder for dem, så er det muligt at vedligeholde en bedre balance mellem arbejdslivet og livet. Du vil være nødt til at have gå på modet, for at komme gennem det hårde arbejde, der kommer ved at opbygge din forretning og få nye klienter gennem henvisninger og markedsføring.

Betalinger

En anden ting der kan variere for en freelancer, er hvordan man bliver betalt, og hvornår præcist de bliver betalt for et produkt. Når du begynder som en freelancer, er du sandsynligvis nødt til at følge de betalingsbetingelser, som de ønsker, for at være sikker på at du sikrer deres forretning.

Ofte vil virksomheder ikke betale dig før du har gennemført arbejdet. På denne måde er de garanteret at du vil gennemføre projektet; dog risikerer du at de måske ikke vil betale dig, eller inden for retmæssig tid. Virksomheder kan også blive enige med dig om, at de betaler dig en del af det når du starter, og derefter betaler dig resten når arbejdet er udført, eller at de betaler dig mindre beløb undervejs, som projektet skrider frem.

Der vil sandsynligvis være tider, hvor du ikke modtager en regelmæssig indkomst, på grund af betalingsplanerne, som du aftalte med dine klienter. Dette gør det vigtigt at forsøge at vedligeholde en opsparingskonto, for at hjælpe med at dække forretningsudgifter og personlige udgifter.

Betalingsmetoden kan også variere. Mange freelancere foretrækker at bruge PayPal til at acceptere betaling fra klienter, men kontanter og checks kan også benyttes. Bankoverførsler via Western Union er måske bekvemmeligt, men de kræver et gebyr. Du kan også oprette dig til at tage imod kreditkort, men igen, det betyder at du vil være nødt til at betale penge for at modtage betaling fra dine kunder. Det er vigtigt at overveje tilgængeligheden af midler, når du diskuterer betalingsmetoder. Nogle former for betaling kræver muligvis en venteperiode, eller at de holder på pengene før du kan få adgang til dem.

Andre overvejelser

Tjen penge som en webudviklerAt være en freelancer kan være meget belønnende, og mange webudviklere som har gået fra at være ansatte til at være freelancere, vil fortælle dig at de er glade for at de tog den beslutning, og at de ville gore det igen hvis de fik chancen.

Freelance-arbejde kan stadig være meget stressende. Klienter kan være ubeslutsomme og anmode om at du kigger arbejdet igennem flere gange, før de accepterer dit færdige arbejde. Dette betyder at man kommer til at arbejde flere timer, og ofte skærer ned på din timeløn, når arbejdet endelig er færdigt.

Pkus at familie og venner kan bidrage til stress. De forstår måske ikke helt at du arbejder hjemmefra og regner med at du har tid til at gøre ting for dem, eller endda bare snakke i telefon med dem, når du arbejder. Det er en god idé at fastlægge forventninger med dem omkring dig, før du begynder tjene penge hjemmefra for at sikre at der er grænser, og at alle forstår hvad du forventer og behøver for at få succes.

Mens det at være en freelancer eliminerer det at adlyde en chef, eliminerer det ikke stress. Du er den eneste der er ansvarlig for at holde dine klienter tilfredse, og du vil ikke have en overordnet som kan rådgive dig. Plus at du, i de fleste steder, selv vil skulle klare alle jobbets aspekter, uden at have et hold omkring dig til at dele arbejdet med, og støtte dig.

Udover stressen, så fjerner freelance-arbejde også noget af den luksus, som du måske tog forgivet, ved at være en ansat. Du vil ikke længere modtage opmuntring, bonusser og frynsegoder fra din arbejdsgiver, og du vil være ansvarlig for dine egne fordele, som ellers plejede at være med i ansættelsen. Når du er syg, eller nogen I din familie dør eller har brug for lægehjælp, kan du ikke tage en sygedag eller en personlig dag, og blive betalt. Hvis ikke du arbejder, tjener du ikke penge.

Måder at øge dine indtægter

Der er et utal af måder hvorpå webudviklere kan skaffe en ekstra indkomst, og opmuntre til gentaget forretning fra klienter. Nogle idéer til at tjene flere penge online som en freelance webudvikler, inkluderer:

Sæsontilpaning

Mange virksomheder kan godt lide at ændre udseendet af deres hjemmesider, ved forskellige tidspunkter på året, da det holder deres hjemmeside beskæftiget, og kan også hjælpe med SEO. Du kan tjene penge på dette, ved at tilbyde sæson-services, pakker der inkluderer omdesign, baseret på den nuværende sæson eller helligdag. Hvis du tilbyder pakker, som binder flere services sammen, kan du også inkludere annoncerings- og markedsføringsstøtte, relateret til sæsonen.

En anden add-on er personlig e-kort-design. Tilbyd klienter et personligt tilpasset e-kort, som de kan sende til deres e-mail distributionslister, som en sæsonmæssig hilsen. Kortene kan bare sende en hilsen, eller indeholde en kupon eller en rabat, for at opmuntre til forretning.

Prøv at tilbyde en sæsonmæssig servicepakke, som inkluderer omdesign og tilføjede services, til et bestemt antal helligdage om året, og send klienter en regning hver måned, kvartal eller som et engangsbeløb for servicen, så de vil fortsætte med at bruge den.

Hosting

Ved at tilbyde web hosting services kan give en ekstra indtægtsstrøm for din forretning. Mange hosting-virksomheder tilbyder videresalgsplaner, hvilket gør dig i stand til at lave pakker, som du kan tilbyde klienter. Du kan kræve forskellige priser for diskplads, mængden af båndbredde, tilføje e-mail-konti og mere. Så kan du sende dem en regning for tjenesten hver måned, hvert kvartal eller årligt. Dette vil ikke kun give dig en konsistent indtægt, men det vil også eliminere stressen der kan komme ved at hjælpe klienter med at finde tredjeparts web hosting tjenester, og skulle arbejde med de tjenester selv.

Brug nej når du forhandler

Nogle gange, når du forhandler med klienter, er det bedste ord at sige ”nej.” Nogle gange vil det, at vise at du er villig til at forlade bordet på grund af et bestemt punkt i diskussionen, opmuntre en potentiel eller tidligere klient til at acceptere dine krav. Du vil blive overrasket over hvor mange klienter der pludselig vil blive villige til at betale din anførte pris, når du giver dem et solidt, nej, under samtaler.

Som en ny freelancer, er du nødt til at være meget forsigtig, med at love for meget. Når du er ivrig efter at sikre dig noget forretning, griber du måske chancen for arbejde og er villig til at acceptere en sindssyg deadline, eller at acceptere en nedskæring i din løn; men hvis du så ikke kan gennemføre arbejdet til tiden, eller være nødt til at springe over hvor gærdet er lavest, på grund af den lave pris som kunden har betalt, vil du ikke gøre et godt indtryk på klienten. Dit ry kunne blive ødelagt, og du vil ikke have fordelen af at have en god reference at give til potentielle klienter.

Når du er i forhandlinger med klienter, er det vigtigt at være realistisk, uanset hvor meget du har brug for arbejdet. Tænk på at love mindre og præstere mere. Tillad dig selv mere tid, som du mener, du virkelig får brug for, så du kan overraske dine klienter med en tidlig levering. Hvis du ikke ærligt kan sige, at du kan fuldføre det arbejde, de beder dig om at lave, med den tidsplan de kræver, så bare sige nej. Det er bedre at gå væk og miste chancen for at lave arbejdet, end det er at sige ja og derefter ikke leve op til dine løfter.

Tjen penge som en webudvikler

At sælge din service og dit arbejde til andre

Som web-udvikler vil der være mange gange, hvor dine kunder ender med ikke at kunne lide noget, som du har arbejdet hårdt på og som fungerer godt. Du kan gå fra et møde, hvor du bliver bedt om at starte fra bunden, hvilket efterlader dig med timevis af spildt arbejde med en hjemmeside, der ikke vil blive brugt.

Eller var disse timer spildt?

Du kan faktisk sælge hjemmesiden til en anden og stadig opnå en fortjeneste på det. Mange virksomheder og endda andre webudviklere vil muligvis købe dit arbejde for at bruge det som skabeloner eller layouts. Scripts, grafik og vejledninger kan muligvis også blive solgt igen, så før du sletter en fil og glemmer alt om den, så se efter måder hvorpå du kan lave det om til nogle penge. Der er endda hjemmesider, som gør det muligt at sælge webskabeloner og layouts i en online butik for at tjene royalties på hvert køb. Ikke alene kan disse sider giver ekstra indtægtskilder, men de vil også inkludere dit navn, som kan hjælpe med at øge din synlighed og hjælpe dig med at tiltrække nye klienter.

En anden måde at sætte ubrugt arbejde i brug er, at give det til en klient eller en potentiel klient, gratis. Du undrer dig nok over hvorfor du skulle gøre dette, men sandheden er, at du stadig kan tjene penge på transaktionen, selvom du ikke opkræver betaling for selve skabelonen. Her er nogle måder, du kan gøre det på:

 • Yd en service til at tilpasse den gratis skabelon, ændre grafikken, ændre layoutet og tilføje tekst til en bestemt virksomheds behov.
 • Tilbyd en grundlæggende skabelon gratis og så giv bonusskabeloner eller layout for et ekstra gebyr. Der kunne tilføjes widgets, funktionaliteter eller funktioner i bonus-versionen, som klienter vil være villig til at betale penge for.
 • Giv din klient mulighed for at få ekstra services mod betaling. Du kan opkræve penge for at sætte det op og installationen, for søgemaskineoptimering eller andre tillægsydelser, der gavner dem med deres nye hjemmesider.
 • En anden måde, hvorpå sådanne gratis ting kan hjælpe, er ved give gentaget arbejde eller henvisninger. Folk elsker at få ting gratis og føler måske at de skylder dig noget i fremtiden, hvilket gør det muligt for dig at få henvisninger eller gentaget
 • Tilpasningstjenester. Vi var kort inde på dette under punktet ovenfor, men tilpasningstjenester kan være en god måde at øge din indtægt på. Der er et par forskellige typer af klienter, der kunne være interesserede i at købe en hjemmeside-layout eller skabelon, herunder:
 • Udviklere, der er nye i branchen og stadig forsøger at opbygge færdigheder. Hvis disse personer har brug for en hjemmeside med en funktionalitet, som de ikke ved hvordan man tilføjer, kan de kigge efter noget, de kan købe.
 • Store virksomheder og små forretninger, der ønsker at starte eller opdatere deres hjemmesider billigt.
 • Udviklere og virksomheder, der er alvorligt tidspresset og ikke kan vente med at gøre arbejdet selv eller betale en anden for at gøre det.

Uanset hvorfor folk vælger at købe skabeloner, er de nødt til at tilpasse designet for at det passer til deres behov. Du kan tilbyde at gøre dette arbejde for dem, for at spare dem tid og besvær. Når du sælger skabeloner online, så sørg for at fremme denne service ved at sige, at du vil kunne foretage ændringerne meget hurtigt, fordi du var den der har lavet det. Sørg for at give et link til din hjemmeside, e-mail-adresse, Skype oplysninger eller en anden måde at kontakte dig på.

Tilpasningsarbejde vil ikke betale så meget som webudviklingsarbejde, men de kan være en god måde at supplere din indkomst og at få fast arbejde som en freelance webudvikler.

Undervis

I dag ønsker mange mennesker at arbejde som webudviklere eller forsøge at oprette deres egen hjemmeside. Derfor er der en tilgængelig mulighed, for kyndige eksperter på området, at tjene penge ved at levere denne information til andre. Nogle af de mest almindelige typer af træning og vejledninger omfatter:

 • Vejledninger i at bruge CSS
 • Vejledninger i at bruge Photoshop
 • Vejledninger i at bruge Dreamweaver
 • Vejledninger i at bruge Illustrator
 • Vejledninger i at bruge Java og Java Script
 • Vejledninger i at bruge HTML og PHP programmeringssprog
 • Vejledninger i at bruge Drupal
 • Vejledninger i at bruge WordPress
 • Vejledninger i at bruge CMS
 • Vejledninger i at bruge Facebook
 • Vejledninger i at bruge YouTube
 • Vejledninger i at bruge Twitter

Når du er midt i perioder med kun lidt arbejde, så prøv at skriv nogle få vejledninger. Du kan tilbyde dem som en e-bog på din hjemmeside, eller gennem en markedsplads som Amazon eller Apple iBookstore. Der er også tredjepartssider der sælger vejledninger direkte til offentligheden. Du kan endda tilbyde webinarer omkring forskellige emner, inden for webudvikling.

Prøv freelancing-sider

Hvis du støder ind i en langsom periode, kan du gøre brug af freelance-hjemmesider for at få forbindelse til nye klienter og finde arbejde. Nogle af de mest populære sider omfatter:

Nogle af disse sider tillader dig at gennemse projektlister fra klienter, der er på udkig efter en webudvikler til at udføre et bestemt job. Du kan læse beskrivelsen og derefter sende et bud, der beskriver hvad du vil gøre til den pris og hvad dine unikke kvalifikationer er. Andre hjemmesider tillader dig at annoncere en tjeneste, for et angivet beløb. Så kan folk, der har brug for hjælp til webdesign, købe tjenesten.

Uanset hvilken type af freelance-hjemmeside du er på, vil du skulle betale provision til hjemmesiden eller en del af prisen for dit projekt, til fordel for brug af hjemmesiden eller betale et månedligt gebyr for at få adgang. Men disse hjemmesider kan dog stadigvæk ofte give konstant arbejde, uden at du skal investere en masse i markedsføring. På grund af dette er de ofte prisen værd. Bare sørg for at orientere dig om priserne eller procenterne, opkrævet af hjemmesiden, og sæt dine priser for klienter i overensstemmelse hermed.

Tænk ud af boksen

Når det handler om at finde klienter og få noget forretning, er du ofte nødt til at være kreativ i freelance webudviklings-verdenen. Blot det at oprette en hjemmeside og sige at du er tilgængelig til at arbejde, vil ikke bringe dig de indtægter du har brug for, for at være få succes som en fuldtids-freelancer.

Markedsføring vil være afgørende for din succes, især i starten. Nogle af de måder, du kan markedsføre på, omfatter:

Direkte post

At sende flyers til virksomheder i dit lokale område, eller sammensætte en e-mail-distributionsliste at markedsføre til, kan hjælpe dig med at kontakte klienter direkte.

Henvisningsgrupper

Henvisningsgrupper er klubber eller organisationer, der omfatter folk fra forskellige erhverv, der mødes på regelmæssig basis. De diskuterer deres forretninger og deres tjenester og får viden om, hvad medlemmerne laver. Derefter nævner de andre medlemmers tjenester for deres klienter og kunder, for at hjælpe dem med at få noget forretning. Med disse grupper, forventes det af dig, at du også giver henvisninger til andre gruppemedlemmer.

Opmuntre til henvisninger

At give dine nuværende kunder frynsegoder eller rabatter i bytte for henvisninger, er en anden kreativ måde at få forretning, som freelance webudvikler. Mund-til-mund-henvisninger er en af de mest effektive former for reklame for enhver, der arbejder som freelancer.

Fortsæt altid med at lære

Du ved, at webudviklings-verdenen vokser konstant. Ny teknologi indføres hele tiden, og tendenser i hvad der er på mode inden for webdesign, kommer og går. Hvis du ønsker at være en succesfuld freelance webdesigner, skal du holde dig ajour med alle de ændringer, der finder sted i branchen.

At tage seminarer og lektioner, og øve dine færdigheder, kan hjælpe dig med at blive en ekspert inden for flere områder. Dette vil tillade dig at differentiere dig fra dine konkurrenter, og øge dine chancer for at blive den webudvikler, som dine potentielle kunder vælger.

Husk på, at du ikke vil blive betalt for træning og uddannelse, som freelancer. Det er et frynsegode, som kun ansatte modtager. Derfor bliver du muligvis nødt til at afsætte noget af din personlige tid, til selvudvikling; resultatet kan dog være det hele værd.

Gør det til en vane, regelmæssigt at lære noget nyt, som én gang om måneden, én gang hvert kvartal eller to gange årligt. Når du surfer på nettet, så læs artikler for at lære mere om tendenserne inden for webudvikling, og abonnér på industripublikationer for at holde dig ajour med ændringer.

Netværk

Tjen penge som en webudviklerSom freelancer vil du arbejde for dig selv i et kontor, sandsynligvis placeret i dit hjem, men det betyder ikke, at andre mennesker ikke vil være vigtige for din forretning. Som tidligere nævnt, kan henvisninger være utroligt effektive værktøjer til at få dit klientel til at vokse, så det er vigtigt at du opbygger et stærkt netværk. Deltag i netværksbegivenheder og mixere online, eller blive involveret i online grupper for freelancere. Dette vil ikke blot give dig muligheden for at få henvisninger, men det vil også forbinde dig med andre folk, som forstår de forsøg og prøvelser der er, ved at være selvstændig. Du kan dele idéer og give hinanden støtte.

Overraskende nok kan det, at være forbundet med nogle konkurrenter, også være gavnligt. Når du skal give afslag på arbejde fra en klient, er det rart at kunne give dem navnet på en anden webudvikler, som du er sikker på vil gøre et godt stykke arbejde. Gør dette et par gange, og du kan blive overrasket over at modtage et opkald fra en potentiel klient, der blev henvist til dig af din konkurrent. Plus, vil det, at have et netværk med andre webudviklere, give dig en fornemmelse for hvilke typer af tjenester, andre i din branche tilbyder.

Konklusion og nogle sidste ord med på vejen

Så mulighederne for at tjene penge som en freelance webudvikler, er meget gode. Markedet og efterspørgslen på freelance webudviklere stiger, og hvis du angriber markedet med den rette tilgang, er der gode penge at tjene.

Webudvikling er ikke det eneste, du kan tjene penge på, som en freelancer. En anden meget populær made at tjene penge på som en freelancer, er en virtuel assistent. Her arbejder du simpelthen bare som en assistent online, og det kan også være som en webudvikler.

Hvis du er interesseret i at se andre måder at tjene penge på, så bør du tjekke vores side, med alle online indkomstmetoder vi kender til

The post Tjen penge som en webudvikler appeared first on PengePanel.dk.

]]>
https://www.pengepanel.dk/tjen-penge-som-en-webudvikler/feed/ 0
Tjen penge på dropshipping https://www.pengepanel.dk/tjen-penge-paa-dropshipping/ https://www.pengepanel.dk/tjen-penge-paa-dropshipping/#respond Mon, 02 Jul 2018 09:13:51 +0000 https://www.pengepanel.dk/?p=1384 Undersøgelser viser, at online-salget er stigende samtidig med at fysiske butikker kæmper for at holde trit med den store mængde af mennesker, der ønsker at nyde bekvemmeligheden ved at købe ting fra hjemmet. Med den eksploderende mængde af e-handel, er det nemt at se, hvorfor mange mennesker overvejer at åbne online butikker. Hvis du er …

Tjen penge på dropshipping Læs videre »

The post Tjen penge på dropshipping appeared first on PengePanel.dk.

]]>

Tjen penge på dropshipping

Undersøgelser viser, at online-salget er stigende samtidig med at fysiske butikker kæmper for at holde trit med den store mængde af mennesker, der ønsker at nyde bekvemmeligheden ved at købe ting fra hjemmet. Med den eksploderende mængde af e-handel, er det nemt at se, hvorfor mange mennesker overvejer at åbne online butikker.

Hvis du er en af dem, skulle du måske overveje at blive en dropshipper i stedet for at åbne en konventionel butik, der lagrer varer. Med en dropshipping-aftale, bliver du partner med en grossist og sælger deres produkter til offentligheden. Når en kunde foretager et køb, fortæller du det til grossisten. Derefter er de ansvarlige for leveringen af varerne til kunden og betaler dig for at få salget.

Den største fordel ved dropshipping er at det eliminerer de omkostninger og risici der er, ved at have eget lager. Plus at det er meget let at komme i gang med drop shipping. Du fokuserer på at starte en online butik, promovere den og administrere den. Besværet med ordreopfyldelsen er grossistens byrde, så du kan fokusere på at få din virksomhed til at vokse og tjene penge.

Hvis du ønsker at komme i gang med at tjene penge på dropshipping, kan du finde tusindvis af grossister der er på udkig efter partnere på Salehoo.

Hvordan Dropshipping fungerer

Lad os tage et nærmere kig på hvordan dropshipping fungerer.

Du indgår en aftale med dropshipperen eller grossisten, om at blive en uafhængig salgsperson eller afsætningsmulighed for dem. De ejer hele lageret. Du vil aldrig røre eller håndtere produkterne selv, og ikke have noget finansielt ansvar for dem. Dette gør det lettere for dig at fokusere på, bare at tjene penge online!

Så snart du har en dropshipping-aftale på plads, sælger du produkterne, enten gennem din egen hjemmeside eller en online markedsplads, som Amazon eller eBay.

Her er hvordan et salg vil foregå.

1. Kunden finder det produkt, de ønsker at købe, på din hjemmeside eller online markedsplads, tilføjer det til deres indkøbskurv og betaler for det med et kassesystem.

2. Du modtager informationen om ordren og provenuet fra salget (minus enhver kommission, som den online markedsplads tager.)

3. Du sender oplysningerne om ordren til dropshipperen og betaler dem for udgifterne til varerne.

4. Du beholder resten af pengene fra salget, som din margen eller kommission.

5. Dropshipping-virksomheden opfylder ordren og sender varerne til kunden.

6. Du håndterer al kommunikation med kunden, såsom at lade dem vide, hvornår deres ordre er modtaget, opdaterer dem omkring leveringsstatus og håndterer spørgsmål og klager efter ordren er modtaget.

Den vigtigste del af et dropshipper-forhold, er tillid. Du skal være sikker på, at grossisten vil sende produktet til din kunde i god stand og til tiden. Dropshipperen skal ligeledes have tillid til at du vil levere pengene for salget, som lovet. I vil begge løbe nogle risici, men hvis du arbejder med en velkendt grossist, burde du ikke bekymre dig om at komme i en dårlig situation.

Fordele ved Dropshipping

Så hvorfor skulle du ønske at begynde at tjene penge på dropshipping, i stedet for at åbne en traditionel online butik? Her er nogle af grundene til, hvorfor dropshipping ofte er et bedre valg:

1. Ingen køb af varer

Når du drop shipper, er du i stand til at sælge varer uden først at skulle købe dem, for at sælge dem til dine kunder. Det betyder, at omkostninger ved at starte din e-handelsforretning, er meget lavere. Du behøver heller ikke at gå gennem besværet med at bestemme, hvornår du skal bestille flere produkter, eller prøve at gætte hvilke produkter dine kunder vil kunne lide. Ordningen giver dig mulighed for at sælge en bred vifte af varer.

2. Intet lager

Med en almindelig detailbutik, er det at opretholde et lager, en vanskelig og dyr opgave. Når varer ikke sælger, ender du med at skulle nedsætte prisen på dem og sælge dem for en lav fortjeneste, eller endda med et tab for at slippe af med dem. Dette vil aldrig være et problem med dropshipping.

3. Enkelthed

Som butiksejer, vil du kunne fokusere udelukkende på at få din online-forretning til at vokse, og leverer god kundeservice til dine klienter, med dropshipping. Der vil ikke være nogen grund til at pakke varer, beskæftige sig med rederier eller bruge tid på at organisere lageret. Med en hjemmeside som Amazon eller eBay, behøver du ikke engang at have udgifter til at starte din egen hjemmeside, og dette er en af grundene til, hvorfor du kan tjene hurtige penge med denne metode.

4. Lovlighed

Dropshipping er en fuldstændig lovlig aftale mellem dig og en grossist. Mens det kan synes som en usædvanlig aftale, har du sandsynligvis købt fra en dropshipper før, uden selv at vide det, da mange eBay og Amazon sælgere og hjemmesider i dag, opfylder hele eller en del af deres ordrer med dropshipping.

At finde dropshipping-virksomheder

Tjen penge på dropshippingSom tidligere nævnt, er tillid helt afgørende for en vellykket dropshipping-aftale. Det er derfor det er vigtigt, at du finder en veletableret grossist med et dokumenteret ry for at levere rettidig, professionel dropshipping-service.

Husk, at du har lov til at arbejde med mere end én leverandør, hvis du ønsker det. Faktisk er det ofte bedst at finde flere grossister at arbejde med, i tilfælde af, at noget ikke fungerer med en af dem.

Hvor mange penge kan du tjene?

Den mængde af penge, som du tjener på dropshipping, kan variere meget. I begyndelsen tjener du måske kun 1.300 kr. til 3.300 kr., men gennem tiden, kan du tjene et fem eller seks cifret beløb pr. måned. Den måde, som du markedsfører din virksomhed, dit niveau af kundeservice og kvaliteten og appellen af de produkter, du vælger, vil alle bidrage til din evne til at leve godt af dropshipping.

Dropshipping er en meget god made måde at tjene penge på, på internettet, og er varmt anbefalet hvis du ønsker at skabe en langvarig ekstra indkomst. Sammenlignet med mange andre metoder på denne hjemmeside, kræver dropshipping noget tid og nogle anstrengelser at komme i gang med, men så snart du er begyndt, og du har fået de første par kunder, vil dropshipping være en god indkomstmetode.

The post Tjen penge på dropshipping appeared first on PengePanel.dk.

]]>
https://www.pengepanel.dk/tjen-penge-paa-dropshipping/feed/ 0
Tjen penge på t-shirts https://www.pengepanel.dk/tjen-penge-pa-t-shirts/ https://www.pengepanel.dk/tjen-penge-pa-t-shirts/#respond Mon, 02 Jul 2018 08:20:51 +0000 https://www.pengepanel.dk/?p=1374 T-shirts! Du kan aldrig have for mange, vel? Selv hvis du allerede har en række t-shirts i dit skab, så når du ser en med et klogt ordsprog på eller et unikt design, må du bare have den. Det er derfor t-shirts er en fantastisk måde at tjene penge på. Der er altid en efterspørgsel …

Tjen penge på t-shirts Læs videre »

The post Tjen penge på t-shirts appeared first on PengePanel.dk.

]]>

Tjen penge på t-shirts

T-shirts! Du kan aldrig have for mange, vel? Selv hvis du allerede har en række t-shirts i dit skab, så når du ser en med et klogt ordsprog på eller et unikt design, må du bare have den.

Det er derfor t-shirts er en fantastisk måde at tjene penge på. Der er altid en efterspørgsel på dem, og det er bemærkelsesværdigt nemt at tjene på at sælge dem, hvis du da ved hvordan man gør det og har et par gode kreative idéer.

Du kan forestille dig pludselig at skulle købe trykkeudstyr, almindelige trøjer uden design og lære at producere grafik, men intet af dette er nødvendigt nu. Med Teespring, kan du forvandle dine idéer til t-shirts, til penge for at supplere din indkomst. Læs videre for at få nogle tips til, hvordan man tjener penge med Teespring.

Hvordan Teespring fungerer

Teespring er en side, der tillader dig at sælge t-shirts uden at lave noget af arbejdet med produktionen og leveringen af designs. Du behøver ikke at bekymre dig om lager eller udstyr, og du kan faktisk starte en kampagne på mindre end 10 minutter.

Bare følg disse trin:

1. Opret en Teespring-konto.

Det er nemt at blive klar til at bruge Teespring. Bare besøg hjemmesiden og følg trinene for at få din konto op at køre.

2. Skab dit T-Shirt-Design.

Teespring giver dig et intuitivt designværktøj, der gør det, at lave din trøje, så let som muligt. Du kan importere din egen grafik eller bruge deres multimedieklip og skrifttyper til at lave din grafik.

3. Vælg din trøjetype.

Når du har din færdige grafik, kan du vælge, hvilke typer af t-shirts du ønsker at tilbyde fra grundlæggende og bonusmuligheder. Der er også en mulighed for at lave hættetrøjer.

4. Etablér dine kampagneparametre.

Find ud af hvor meget du ønsker at tjene med din kampagne. Afgør derefter hvor mange t-shirts du har brug for at sælge, og til hvilken pris for at opnå det. Du kan producere så få som 5 trøjer eller så mange som 1000. Jo større dit mål er, jo flere penge kan du tjene fra salget af hver trøje.

5. Opret et navn.

Giv din kampagne en titel, der nøjagtigt beskriver, hvad din trøje er og som vil tiltrække opmærksomhed. Derefter kan du sætte længden på kampagnen fra 3 til 21 dage.

6. Start din kampagne.

Når din kampagne er i gang, kan folk gå til hjemmesiden og bestille din trøje. De vil ikke blive faktureret, medmindre du får nok ordrer til at nå dit mål. Forudsat at du har succes, vil dine kunder blive faktureret ved slutningen af kampagnen og vil modtage deres trøjer inden for 7 til 10 dage, hvis de er placeret i USA

7. Promovér din kampagne.

For at sikre succesen for din kampagne, er du nødt til at sprede budskabet gennem sociale medier og ved at fortælle dine venner og familie. Du kan også oprette en e-mail-kampagne og endda oprette annoncer.

8. Indsaml dine penge.

Efter den vellykkede kampagne er forbi og dine kunders trøjer er afsendt, vil Teespring sende overskuddet til din PayPal-konto.

Tjen penge på t-shirts

Tips til hvordan du tjener penge med Teespring

For at sikre en succesfuld kampagne og øge dine chancer for at få en god fortjeneste, så følg disse tips til at tjene penge online på t-shirts:

1. Se hvad der sælger.

Tjek Teeview, sektionen af Teespring, der lader dig se de mest populære t-shirts, i den pågældende uge. Se hvilke slags trøjer der sælger og hent inspiration fra deres design. Typisk klarer enklere t-shirts sig bedre end de mere avancerede, så du behøver ikke at finde på noget fancy, for at blive succesfuld.

2. Vælg en niche.

Hvis du er involveret med et vist online fællesskab eller er involveret med en gruppe eller organisation i dit samfund, så overvej at lave en t-shirt, der vil appellere til de andre medlemmer. At designe trøjer for en bestemt niche, vil give dig en målgruppe at promovere dine t-shirts til.

3. Følg popkulturen.

At gøre dine t-shirts aktuelle, kan bidrage til at øge salget. Hold dig orienteret med internet-memes, populære tv-serier og film, og den nyeste sladder om berømtheder. Gode idéer til t-shirts er overalt.

4. Få hjælp af en professionel.

Mens du kan designe en t-shirt på egen hånd, kan det, at have en grafisk designer lave grafik for dig, bidrage til at sikre at t-shirten er stilfuld. Du kan finde en designer på en freelance-side, som Upwork eller Fiverr.

5. Giv dine kunder valgmuligheder.

Mens du ikke ønsker at gøre det svært for dine kunder at beslutte sig, kan det, at udbyde mere end én type af trøje eller en række forskellige farver, øge dit salg.

6. Hold dine mål lave.

Når du først starter ud, kan det være svært at måle, hvor vellykket kampagnen vil blive. Husk – hvis du ikke opnår dit mål, vil du ikke tjene nogen penge, så det er bedst at starte småt, måske med 50 eller færre trøjer. Du bør også holde øje med dine fremskridt på vejen. Vær ikke bange for at sænke dit mål ved udgangen, hvis ikke du har nok købere til at gennemføre kampagnen.

7. Køb Facebook-annoncer.

Facebook-annoncer er relativt billige, og de kan producere store resultater. Fordi Facebook rettet annoncer mod brugernes interesser, kan din t-shirt blive set af hundredvis, tusindvis eller endda millioner af folk, mest tilbøjelige til at købe den. Når potentielle kunder ser en smart t-shirt i deres feeds, gør Teespring det nemt for dem at købe den for at sikre et vellykket salg.

8. Netværk med andre.

Finde sociale mediegrupper bestående af andre folk, der sælger trøjer på Teespring og lignende sider. Du kan opnå værdifuld indsigt og få gode tips fra andre succesfulde sælgere. Selvom folk konkurrerer om salg på siden, er Teespring-samfundet meget varmt. Du vil opdage, at folk i grupper er ivrige efter at hjælpe dig frem mod succes.

9. Forbered dig på nederlag.

Tjen penge på t-shirtsDet er meget normalt, for de første par Teespring-kampagner, ikke at nå målet. Hvis det ikke lykkes for dig første gang, så prøv din kampagne igen; men før du gør det, så vurdér, hvad du gjorde med dit tidligere forsøg, for at prøve at fikse det der gik galt. Satte du et alt for højt mål? Er din trøje bare ikke tiltrækkende? Var der ikke nok valgmuligheder eller fik du ikke promoveret trøjen effektivt nok? Foretag de ændringer, som du skal og genoptag derefter!

Andre sider som Teespringg

Mens Teespring er den mest kendte side af sin art, er der andre sider, der tillader dig at sælge t-shirts og andre ting til offentligheden, uden at skulle fremstille dem selv, herunder:

Threadless er en designkonkurrence og en t-shirt-butik i én. Hvis din t-shirt bliver valgt som ugens bedste, så får du en pengepræmie på 2000 $ og vil modtage en minimums-royalty på 20 procent af den fortjeneste, som siden tjener fra salget af din trøje.

Med Zazzle kan du lave langt mere, end bare t-shirts! Hjemmesiden lader dig sætte din grafik på kaffekrus, tøj, nøgleringe og mange andre ting, og du har fuld kontrol over din royalty-rate

Designs by Humans har en ansøgningsproces for at acceptere nye designere. Når du bliver accepteret, tjener du 3 $ for hver t-shirt, som du sælger.

Med denne hjemmeside er der ingen kampagner. I stedet opretter Spreadshirt en butik, der gør det muligt for kunder at købe tøj fra dig, ét stykke ad gangen. Du kan angive dit eget provisionsbeløb, og siden gør det nemt for dig at slå dine produkter op på din egen hjemmeside, hvilket er fantastisk hvis du har din egen blog eller fan-side. T-shirts! Du kan aldrig have for mange, vel? Selv hvis du allerede har en række t-shirts i dit skab, så når du ser en med et klogt ordsprog eller et unikt design, så må du bare have den.

The post Tjen penge på t-shirts appeared first on PengePanel.dk.

]]>
https://www.pengepanel.dk/tjen-penge-pa-t-shirts/feed/ 0