PengePanel.dk https://www.pengepanel.dk Fri, 21 Sep 2018 08:43:29 +0000 da-DK hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.9.8 https://www.pengepanel.dk/wp-content/uploads/2018/05/cropped-incomeninja-site-icon-32x32.png PengePanel.dk https://www.pengepanel.dk 32 32 Tjen penge på at lave udsendelser https://www.pengepanel.dk/tjen-penge-paa-at-lave-udsendelser/ https://www.pengepanel.dk/tjen-penge-paa-at-lave-udsendelser/#respond Fri, 10 Aug 2018 09:46:59 +0000 https://www.pengepanel.dk/?p=1780 Du har måske hørt om at folk tjener penge på at monetisere videoer på YouTube og lignende sider, men der er en ny form for video, der tillader folk at tjene penge online. Folk der skaber indhold udsender nu live video, for at udtrykke dem selv, undervise offentligheden, fremvise deres kreativitet, dele deres viden og …

Tjen penge på at lave udsendelserRead More »

The post Tjen penge på at lave udsendelser appeared first on PengePanel.dk.

]]>

Tjen penge på at lave udsendelser

Du har måske hørt om at folk tjener penge på at monetisere videoer på YouTube og lignende sider, men der er en ny form for video, der tillader folk at tjene penge online. Folk der skaber indhold udsender nu live video, for at udtrykke dem selv, undervise offentligheden, fremvise deres kreativitet, dele deres viden og tjene ekstra penge.

Hvis du undrer dig over præcis hvordan du kan tjene penge på at udsende live video, er der ikke noget enkelt svar. Du kan tjene penge på en række forskellige måder med live videoer. En måde er at opkræve et gebyr for live streaming, enten direkte via pay per view live-udsendelser eller abonnementer. Det er også muligt at sælge reklamer og modtage penge indirekte fra sponsorer. En anden mulighed er at starte en crowdfunding-kampagne på en hjemmeside, som Kickstarter eller Indiegogo for at generere midler til at producere live video udsendelser, om bestemte emner.

Der er fordele og ulemper ved alle de måder, du kan tjene penge på med live video udsendelse, og denne guide vil forklare de fordele og ulemper ved hver af dem, for at hjælpe dig med at finde den bedste måde at tjene penge på.

Pay Per View udsendelse og abonnementudsendelse

Direkte monetisering af live video udsendelser, er den letteste måde at tjene penge på med dit arbejde. I bund og grund betyder det at monetisere direkte, at du opkræver et gebyr, fra folk som gerne vil se dit indhold. Nogle video streaming-tjenester, som siden DaCast, har en mulighed der hedder en paywall, der blokerer adgang til videoen og kun tillader betalende seere at se den. Du kan også tage en tredjepartstjeneste i brug, som er kompatibel med din streaming-platform. Et eksempel er InPlayer, en widget der virker med et utal af populære platforme.

Når du beslutter dig for, hvordan du direkte monetiserer dine live videoer med en paywall, der er to forskellige måder at strukturere gebyrer. Den første er, simpelthen at kræve en bruger at betale for at se videoen live, eller få vist en genudsendelse af videoen i et bestemt stykke tid.

En anden mulighed er at tilbyde et abonnement, svarende til hvad Netflix og Amazon Video gør med deres indhold. Med et abonnement, betaler dine seere på en månedlig basis eller efter en anden regelmæssig tidsplan, som du har angivet, for fortsat at modtage adgang til alt det indhold, du producerer. Du kan sætte dine abonnenter op til en automatisk fakturering, således at de automatisk bliver opkrævet indtil de opsiger tjenesten.

Der er nogle fordele og nogle ulemper ved at bruge en paywall for enten pay per view eller abonnement direkte monetisering af live video udsendelser. Den største fordel er, at du kan tjene penge på forhånd og løbende, i tilfælde af abonnementer. Plus at dine seere ikke behøver at skulle se annoncer eller andet salgsfremmende indhold, for at nyde dit arbejde.

Den største ulempe ved direkte monetisering er, at du er nødt til at have en hengiven fanskare, der er villige til at betale et gebyr for at se dine videoer. Det er sandsynligt, at du vil mærke et fald i seere når du begynder at opkræve gebyr for dit indhold, hvilket begrænser din evne til at tjene penge og dele dit arbejde med hele verden.

Annoncering og sponsorer

Indirekte monetisering gennem annoncer og sponsorater, er en anden måde at tjene penge på med live video udsendelser, og er, hvordan de fleste tv-stationer betaler for programmering. Med de fleste annonceopsætninger vil en reklamefilm enten spille før din udsendelse eller et banner vil blive vist, mens videoen afspilles med reklameindhold på den.

Annoncering er et godt alternativ til direkte monetisering for indholdsproducenter, der er bekymrede for at miste seere på grund af pay per view og abonnementspriser. Seere behøver ikke at bruge nogen penge for at se dit indhold. Du kan kigge nærmere på disse to forskellige monetiserings-metoder: Google Adsense og Affiliate-markedsføring. Disse to monetiserings-metoder er simpelthen annoncer, som du kan vise på eller tæt på dine live videoer.

På den negative side, kan annoncer være distraherende, især hvis de vises på skærmen under videoen. Et andet potentielt problem er, at hvis annoncører ikke få noget forretning fra at vise annoncer på dine udsendelser, kan de være uvillige til at fortsætte med at vise annoncer på dine videoer. Du vil muligvis også være nødt til at have et stort publikum, for at nogen som helst virksomhed skulle overveje at købe reklametid på din udsendelse.

Sponsorater er magen til annoncering, men i stedet for at placere formelle annoncer på dine videoer, vil sponsoren bede dig om at sælge deres produkt for dem, uformelt. Du vil muligvis være nødt til at sætte noget tid af til produktet under din video udsendelse, eller bede dig om at sige, at dit show var sponsoreret af dem. Fordelene ved sponsorater er magen til dem ved annoncer, og ulemperne er stort set også identiske.

At bruge videoer til at promovere hjemmesider

En anden måde at monetisere dine live video udsendelser på, er ved at bruge din video som en made at bringe trafik til en hjemmeside. Hjemmesiden kan have annoncer, som gør dig i stand til at tjene penge, en abonnement blog-tjeneste, e-bøger til salg eller endda en e-handelsbutik, som sælger produkter eller tjenester.

Med denne type af videoudsendelse, er din video næsten en annonce i sig selv i, da den eksisterer for at fremme din hjemmeside. Disse typer af videoer er stadig mindre påtrængende for seeren, idet han eller hun stadig kan se udsendelsen og i sidste ende vælge, ikke at besøge din hjemmeside. For dig er dette faktisk den største ulempe ved at bruge en live video udsendelse til at dirigere trafik til din hjemmeside – i sidste ende, kan det være at ingen vil følge dit råd og besøge din hjemmeside, hvilket betyder, at du overhovedet ikke tjener nogen penge med videoudsendelserne.

Hvis du ønsker at få succes med at bruge videoer til at fremme en hjemmeside, er du nødt til at sørge for, at indholdet er overbevisende. Undgå at give den fulde historie. Give kun nok oplysninger for at få seere interesseret i at lære resten, og derefter dirigér dem til din hjemmeside for at få oplysningerne. Det kan tage tid at opbygge en gruppe af følger, stor nok til at tjene betydelige mængder af penge, gennem denne type af videoudsendelses-monetisering.

Start en crowdfunding-kampagne

Tjen penge på at lave udsendelserHvis dine live videoudsendelser omhandler emner, der er unikke og af interesse for offentligheden eller for personer i visse grupper, eller hvis du har en stor tilhængerskare af dedikerede seere, kan crowdfunding være en god måde for dig at få penge for live video udsendelse.

Med crowdfunding, opretter du en kampagne med et bestemt mål og indsamler derefter små donationer fra folk, der ønsker at se din live udsendelse, når den vises. Du er nødt til at give opmuntringer eller belønninger, for at få folk til at bidrage. For eksempel kan du nævne deres navne i videoen eller sende dem en kopi af udsendelserne, for en donation af en vis størrelse.

Crowdfunding-kampagner er enkle måder at generere midler på, og fjerne besværet med at skulle opsøge annoncører og sponsorer. Problemet med dem er, at ikke alle af dem er succesfulde, så du kan i sidste ende, ende med ikke at opnå dit mål.

The post Tjen penge på at lave udsendelser appeared first on PengePanel.dk.

]]>
https://www.pengepanel.dk/tjen-penge-paa-at-lave-udsendelser/feed/ 0
Tjen penge som en kunstner https://www.pengepanel.dk/tjen-penge-som-en-kunstner/ https://www.pengepanel.dk/tjen-penge-som-en-kunstner/#respond Fri, 10 Aug 2018 09:30:07 +0000 https://www.pengepanel.dk/?p=1772 Man siger at en kunstners arbejde kun bliver profitabelt, når han eller hun dør, og det er måske sandt med hensyn til traditionelt kunstværk, produceret af gamle mestre. I dag er der dog måder for en kunstner at tjene en god indkomst på, og have kontrol over deres karrierer. Denne guide vil introducere dig for …

Tjen penge som en kunstnerRead More »

The post Tjen penge som en kunstner appeared first on PengePanel.dk.

]]>

Tjen penge som en kunstner

Man siger at en kunstners arbejde kun bliver profitabelt, når han eller hun dør, og det er måske sandt med hensyn til traditionelt kunstværk, produceret af gamle mestre. I dag er der dog måder for en kunstner at tjene en god indkomst på, og have kontrol over deres karrierer.

Denne guide vil introducere dig for 10 forskellige måder som du kan tjene penge på, som en kunstner. I de fleste tilfælde, vil du være nødt til at være ansat med en anden karriere, når du først starter, da det kan tage tid at tjene nok penge, til at arbejde som en kunstner på fuld tid. Det kan være en rigtig god ekstra indkomst fra starten af. Du er også nødt til at lære om markedsføring på internettet og sociale medier, for effektivt at reklamere for dig selv for at disse idéer virker.

Med en lille smule arbejde og konsekvent indsats, kan det dog være muligt udelukkende at tjene penge, som en kunstner, ved at bruge en af disse metoder eller en kombination af idéer:

1. Prøv freelance-hjemmesider

Freelance-hjemmesider er steder hvor klienter, der har brug for hjælp fra en kunstner, annoncerer projekter. Kunstnere kan bladre gennem jobopslagene og give bud på, at gennemføre arbejdet. Der er en bred vifte af kunstneriske jobs, listet på disse typer af sider. Mange af dem vil være kortvarige projekter, men af og til er der også langvarige muligheder.

Når du burger freelance-hjemmesider, vil du være nødt til at konkurrere med andre kunstnere for at få arbejde, hvilket gør det vigtigt at du producerer professionelle bud, og holder en konkurrencedygtig pris. To af de mest populære freelance-hjemmesider for kunstnere, er PeoplePerHour.com og Upwork.

Se denne guide omkring at tjene penge som en freelancer.

2. Sælg eksemplarer online

Det plejede at være sådan, at for at sælge eksemplarer af dit arbejde, var du nødt til at bruge timer på at tage til kunstudstillinger i dit område, men disse dage er forbi. Nu er det muligt at skabe en god indkomst, ved at sælge eksemplarer online, på forskellige hjemmesider. Med sider som Society6.com, InPrnt.com og RedBubble.com, kan du lægge eksemplarer op, som er tilgængelige for købere. Når en kunde køber et eksemplar, klarer siden produktionen og forsendelsen, og tager så en del af salgsprisen, som et gebyr.

3. Sælg digitale wallpapers

Intet er mere frustrerende end at opdage at folk downloader dine billeder gratis, for at bruge dem som deres skrivebordsbaggrunde, og låseskærme. Den gode nyhed er dog, at hvis du ved at dit arbejde tiltrækker folk, som ønsker at tilpasse deres computere og udstyr, så kan du tjene penge på det ved at sælge skrivebordsbaggrunde online. Der er et utal af sider der vil lade dig sælge skrivebordsbaggrunde med høj opløsning for et gebyr, eller du kan sælge dem på din egen hjemmeside og beholde alle fortjenesterne.

4. Tilbyd online lektioner

Tjen penge som en kunstnerAt tilbyde online lektioner og vejledninger er en fantastisk måde at tjene nogle ekstra penge på, som en kunstner, især hvis du bruger digitale teknikker, som folk kan følge med i, under lektionen. Du kan starte en hjemmeside og bruge sociale medier til at fremme dine workshops og opkræve et gebyr fra folk, for at deltage i dem live via Skype eller web-konference eller til at downloade eller se videoer online.

5. Udfør provisionsarbejde

At lave brugerdefinerede, skræddersyede kunstværker til enkeltpersoner og virksomheder er en fantastisk måde at tjene penge på. Mange kunstnere finder det belønnende og dejligt udfordrende at lave kunstværker til ordre, og nyder at have med kunder at gøre.

6. Licensér dit arbejde

Hvis du har en stor portefølje, kan du tjene penge som en kunstner, ved at licensere dit arbejde og tillade virksomheder og enkeltpersoner at bruge det til reklame, salgsfremmende materiale, Facebook-skins og mere. Det er en god idé at have en juridisk kontrakt udarbejdet, der sætter grænser for hvordan dit kunstværk kan bruges.

7. Skriv eller udgiv anmeldelser

Digitale softwareudviklere og virksomheder som laver kunstudstyr, vil ofte betale kunstnere for at anmelde deres produkter, lave videodemonstrationer eller skrive blogindlæg om hvordan det bruges, eller udtalelser. Normalt, for at udføre denne form for arbejde, er du nødt til at have noget erfaring som kunstner, og et etableret ry; nytilkomne kan dog også være stand til at sikre arbejde fra producenter.

8. Bliv partner

Affiliate markedsføring online er en måde at tjene penge på, ved at fremme alle former for produkter og opmuntre folk til at købe dem. Se, om producenterne af den software eller det kunstudstyr, som du bruger, tilbyder partnerprogrammer. Hvis de gør, så tilmeld dig for at blive partner.
Derefter kan du lave en hjemmeside, blog eller videoserier, som forklarer fordelene ved produkterne eller som anmelder eller demonstrerer dem. Du får et link til at give til seerne og læserne, og når linket resulterer i et salg, vil du modtage en del af prisen.

9. Tilbyd designtjenester

Grafiske designere er ofte efterspurgte, og en kunstner, der har noget baggrundsviden inden for området, kan ofte tjene gode penge ved at arbejde for klienter. Du kan oprette en hjemmeside og fremme dine tjenester ved hjælp af sociale medier eller prøve sider som Fiverr.com der giver dig mulighed for at tilbyde gigs for at tjene penge, ved at lave forskellige typer af design. Husk på, det kan tage tid at opbygge et klientel, når du starter som en grafisk designer. At specialisere sig indenfor en bestemt niche kan hjælpe dig med at tjene flere penge.

10. Undervis personer enkeltvis

Giv fysiske eller online vejledninger til folk som ønsker at lære at mestre en teknik, som du bruger. Du kan typisk kræve mere for at give enkelte personer instruktioner, end du kan for workshops og seminarer, fordi lektionen er rettet mod den enkelte elevs behov.

The post Tjen penge som en kunstner appeared first on PengePanel.dk.

]]>
https://www.pengepanel.dk/tjen-penge-som-en-kunstner/feed/ 0
Tjen penge som en life coach https://www.pengepanel.dk/tjen-penge-som-en-life-coach/ https://www.pengepanel.dk/tjen-penge-som-en-life-coach/#respond Fri, 10 Aug 2018 09:09:20 +0000 https://www.pengepanel.dk/?p=1762 “Leder du efter et hjemmearbejdsjob der lader dig være din egen chef, tjene penge og stadig have med folk at gøre? Så kan life coaching være lige noget for dig. Der er et stigende krav på life coaches, og industrien er allerede vurderet til $2 milliarder. Du behøver heller ikke at have en speciel uddannelse …

Tjen penge som en life coachRead More »

The post Tjen penge som en life coach appeared first on PengePanel.dk.

]]>

Tjen penge som en life coach

“Leder du efter et hjemmearbejdsjob der lader dig være din egen chef, tjene penge og stadig have med folk at gøre? Så kan life coaching være lige noget for dig. Der er et stigende krav på life coaches, og industrien er allerede vurderet til $2 milliarder. Du behøver heller ikke at have en speciel uddannelse for at blive life coach. Faktisk så kan de fleste folk begynde med meget lidt træning. Den vigtigste ting er at være en person med en positiv attitude, og en ægte lyst til at hjælpe folk med at forbedre deres liv. Hvis det lyder som dig, så læs videre og lær mere om hvordan du bliver en life coach.

Life Coach Jobbeskrivelse

Så hvad laver en life coach helt præcist?

Dette er en ret speciel måde at tjene penge på. Du kan sammenligne en life coach med en træner for et sportshold. Træneren hjælper holdet med at finde på strategier, for at hjælpe dem med at vinde kampe. Han eller hun påpeger spillernes styrker og svagheder, og hjælper dem med at udvikle deres færdigheder for at overkomme forhindringerne, som står i deres vej for at udmærke sig i konkurrencen.

Life coaches gør det samme, men i stedet for at træne atleter, så træner de mænd og kvinder som har visse mål i livet. En coach mødes måske med klienter online ved hjælp af Skype eller en lignende service, over telefonen eller ansigt til ansigt i deres hjem, deres klienters hjem eller I offentlige steder som caféer. De giver også deres klienter øvelser og opgaver, som de skal løse mellem sessionerne.

Mange life coaches vælger at specialisere sig på et bestemt område. For eksempel er nogle life coaches fokuserede på at hjælpe folk med at udvikle deres karisma. Andre assisterer folk med at bygge organisatoriske færdigheder, blive mere detaljeorienteret eller opnå deres drømme. Der er frit slag på alle hylder; du kan vælge enhver type speciale, som du føler der er efterspørgsel efter, og som interesserer dig.

Tjen penge som en life coach

At komme i gang med at blive Life Coach

At blive en life coach og begynde at tjene penge på det, kræver ikke nogen speciel uddannelse eller certifikat, selvom der er programmer du kan gennemføre, der vil certificere dig som en life coach. Dette kan hjælpe dig med at tiltrække nye klienter, men det er ikke et krav for at begynde. Følg disse simple trin, for at blive en life coach:

1. Find dine interesser

Før du kommer ind til sagens kerne med at etablere en life coach forretning, er du nødt til at tage et skridt tilbage, og finde ud af hvorfor det at blive en life coach er noget du gerne vil. Spørg dig selv om hvorfor du helt præcist ønsker at blive en life coach. Hvad er det ved branchen der tiltrækker dig? Hvordan forestiller du dig hjælpe folk? Hvad ville være belønnende for dig, som en life coach?

Når du tænker over din egen motivation, vil du begynde at se en vej fremad. For eksempel, hvis du bestemmer dig for at du gerne vil hjælpe folk med at blive gladere, vælger du muligvis at hjælpe folk der kæmper for at opnå deres mål. Hvis du kunne tænke dig at gøre livet mere simpelt for dine klienter, vil en organisatorisk life coach måske passe bedre til dig.

2. Læs på lektien

For at blive en life coach behøver du ikke nogen formel uddannelse, men du har brug for viden og ekspertise. Når du har besluttet dig for hvilket aspekt a coaching der appellerer til dig, er du nødt til at lære noget om området. Skaf dig en bred vifte af selvhjælpsbøger relateret til dit emne. Læs dem grundigt og tag noter. Evaluér det material du læser. Hvad giver mening for dig? Hvad ville du være tryg ved at føre videre til dine klienter? Hvilke øvelser og aktiviteter blev gennemgået i bøgerne, som du kunne bruge som inspiration til at lave opgaver til dine klienter?

Mens du vil være nødt til at få læst en masse før du starter, vil du ikke være færdig før du starter din forretning. Gode coaches er nødt til konstant at fortsætte med at lære, hvilket betyder at tage på kurser og seminarer, og fortsætte med at læse op på emner relaterede til din niche.

3. Bliv coached

Hvis du virkelig ønsker at blive en god life coach, er du nødt til at have nogen at lære af. At hyre en life coach kan være til gavn for begyndere, da det vil tillade dig at se hvordan det er at være på den anden side af en coaching-session. Du vil måske endda have godt af at mødes med et par coaches til et par få sessioner, før du starter din forretning. Du vil hurtigt se at alle life coaches har deres egen stil, og at blive udsat for forskellige måder at coache på, vil hjælpe dig med at bestemme dig for hvordan du ønsker at omgås dine klienter.

Hvordan du tjener penge som en life coach

Når du har fået den viden og noget førstehåndserfaring med at være en life coach, vil du være klar til at starte din forretning og starte med at arbejde med klienter. Her er hvordan du begynder at tjene penge som en life coach:

1. Lav en hjemmeside

I dag vil flest folk kigge efter life coaches online, og vil gerne læse om de potentielle coaches services før de melder sig til en session. Derfor er du nødt til at have en hjemmeside der ser professionel ud, når du åbner forretningen.

Du behøver ikke at betale en professionel webdesigner for at gøre arbejdet. Ved at bruge en tjeneste som WordPress eller Wix vil du være i stand til at lave en attraktiv hjemmeside, uden at skulle skrive nogen koder. Bare sørg for grundigt at læse korrektur på dit webindhold.

2. Spred budskabet

Når du er klar til at tage imod klienter, så lad folk vide det. Fortæl det til dine venner, familiemedlemmer og bekendte, men lad være med at sige ””nu er jeg en life coach.”” Forklar præcist hvad din service er og hvordan den hjælper folk. Tal om dit arbejde på sociale medier, og overvej at tilbyde en gratis 30 minutters life coach introduktions session, for at få folk til at prøve din service.

3. Bliv en ressource

En af de bedste måder at få nye klienter på, er ved at lave webindhold relateret til dit område. Du kan lave videoer, starte en blog, optage podcasts eller vælge en kombination af to eller tre af disse typer af media. Lav korte artikler, optagelser eller videoer om emner der relaterer til dit specielle område. Sørg for at du giver brugbar information, men du stadig efterlader læserne til at ville have mere. for eksempel kunne du måske skrive et blogindlæg omkring 4 måder at gøre dit liv mere simpelt på. I slutningen kan du så opfordre folk til at kontakte dig for flere idéer.

4. Vær synlig på de sociale medier

Opret profiler på Twitter, LinkedIn, Facebook, Pinterest og Instagram, og brug noget tid, mindst to eller tre gange om ugen, på at tilføje indhold til dine profiler. Sociale medier er en god måde at nå ud til potentielle klienter på, og til at holde dine nuværende klienter beskæftigede.

5. Invitér offentligheden

At tilbyde seminarer og workshops id it lokale område, kan hjælpe med at sprede budskabet om din life coach forretning. Lej et lille rum og sæt et nominelt gebyr på $10 til $20, for at deltage. Giv brugbar information på workshopsne, og brug da begivenheden som en måde at aftale gratis 30 minutters coachingsessioner, for at forsøge at tiltrække nye klienter.

6. Udvid din horisont

Tjen penge som en life coachFor at tjene penge online som en life coach, kan du gøre mere end bare at holde coachingsessioner. Skriv e-bøger om emner relateret til din niche, eller tilbyd dine services, som en offentlig foredragsholder. Ikke nok med at du vil skabe indtægt på disse relaterede aktiviteter, men du vil også hjælpe dig selv med at gøre dig til en solid ekspert på dit område, hvilket kan hjælpe med at hive nye klienter ind.

Bør du blive en life coach?

For den rette person kan det, at være en life coach, være et godt job, og et der tillader masser af frihed. Men du er stadig nødt til at være sikker på at jobbet passer godt til dig, hvis du ønsker at sikre din succes. En god life coach skal:

Være tilfreds med en beskeden løn

Den gennemsnitlige life coach tjener $40.000 pr. år i USA, og arbejder ofte for folk der tjener $100.000 eller mere. For nogle folk, kan dette føre til vrede og stress.

Have en passioneret, drevet personlighed

Når du først lige er startet som en life coach, vil du højest sandsynligt kæmpe med at finde klienter. Hvis ikke du er typen der kan forblive motiveret og fortsætte med at arbejde i modgang, er det at være en life coach nok ikke noget for dig.

Være god til at løse problemer

Hvis du ikke er i stand til at finde på løsninger til din klients problemer, vil du ikke være i stand til at få dem til at komme tilbage til dig.

The post Tjen penge som en life coach appeared first on PengePanel.dk.

]]>
https://www.pengepanel.dk/tjen-penge-som-en-life-coach/feed/ 0
Tjen penge som en korrekturlæser https://www.pengepanel.dk/tjen-penge-som-en-korrekturlaeser/ https://www.pengepanel.dk/tjen-penge-som-en-korrekturlaeser/#respond Fri, 10 Aug 2018 08:53:05 +0000 https://www.pengepanel.dk/?p=1750 Tager du dig selv i at opdage stavefejl når du chatter med venner via tekst, eller når du bladrer gennem opslag på sociale medier? Går grammatiske fejl dig på nerverne, eller føler du dig ofte fristet til at rette folks tale, når de bruger ordene forkert, eller ignorerer du deres talefejl? Hvis du svarede ja …

Tjen penge som en korrekturlæserRead More »

The post Tjen penge som en korrekturlæser appeared first on PengePanel.dk.

]]>

Tjen penge som en korrekturlæser

Tager du dig selv i at opdage stavefejl når du chatter med venner via tekst, eller når du bladrer gennem opslag på sociale medier? Går grammatiske fejl dig på nerverne, eller føler du dig ofte fristet til at rette folks tale, når de bruger ordene forkert, eller ignorerer du deres talefejl? Hvis du svarede ja til disse spørgsmål og søger efter en måde du kan tjene penge online, enten som en primær indtægtskilde, eller som en sekundær?

Online korrekturlæsere arbejder som freelancere, og læser et bredt omfang af typer af dokumenter for fejl. Du kan vælge at specialisere dig i ét bestemt område der har din interesse, såsom akademiske papirer, fiction eller teknisk skrift, eller vælge alle områder, og tage imod en masse forskellige typer af arbejde. Talentfulde korrekturlæsere er meget efterspurgte online, for at tjene ekstra penge som en korrekturlæser, er du nødt til at kende til et par tips og noget generel information omkring karrieren. Læs videre for at få de fakta du skal bruge, for at komme i gang og få succes:

Uddannelsesmæssig baggrund og færdigheder

Freelance korrekturlæsere kan have vidt forskellige baggrunde. Den vigtigste ting er, at du er godt bekendt reglerne for ordentlig grammatik og stavning, har et godt ordforråd og er detaljeorienteret, og i stand til at opdage fejl. Det kan gavne dig at have en uddannelse inden for kommunikation, skrivning, journalistik eller engelsk, specielt når du lige er startet, og forsøger at opbygge et klientel med intet andet end dit CV til at vise dig selv som værende en professionel.

Fordele ved at være en online korrekturlæser

En af de største fordele ved at være en online korrekturlæser, er evnen til at kræve en højere timeløn, end du kan med mange andre hjemmearbejdsjob som udføres over internettet. Korrekturlæsere er professionelle, så deres færdigheder er vurderet højt. Folk har brug for en korrekturlæsers tjenester for at sikre sig, at de kommunikerer effektivt og klart, og de fleste er villige til at betale mange penge, givet at det færdige produkt er rent og frit for fejl.

Hvis du er god til ord, kan korrekturlæsning også være en fornøjelig karriere. At være en online korrekturlæser, vil gøre dig i stand til at være din egen chef, og givet at du leverer til den aftalte tid, vil du have friheden til at lave din egen arbejdsplan, og arbejde når du har lyst.

Tjen penge som en korrekturlæser

At finde og gennemføre arbejde

En af de største barrierer ved at ind i korrekturlæsningens online verden, og begynde at tjene penge online, er at finde klienter at arbejde for. En god måde at komme i gang på, er at finde et bureau eller en hjemmeside der tilbyder korrekturlæsningstjenester, og blive en entreprenør der tilbyder tjenester igennem dem. Bureauet vil udføre det hårde arbejde med at finde klienterne, mens du opbygger en portefølje og får erfaring fra at gennemføre det arbejde, de giver dig.

Du bør helt sikkert læse vores vejledning om at tjene penge på Fiverr. Fiverr er en hjemmeside hvor du kan finde arbejde som translatør eller korrekturlæser, og dette er et godt sted at finde klienter.

Efter at du er blevet korrekturlæser, kan du starte din branche ved at oprette en hjemmeside for at finde klienter, eller ved at byde på projekter på freelance-sider som Upwork.

At give en god service til tiden, er nøglen til succes; da tilfredse klienter har det med at henvise andre til dig, hvilket hjælper dig med at gore din online korrekturlæserforretning store, med tiden. At holde styr på tiden er yderst vigtigt. Du er nødt til at planlægge din tid godt og forblive organiseret, for at sikre at du gennemfører opgaver til tiden, og efterlader dig selv nok tid til at arbejde grundigt, for at være sikker på at du ikke overseer stavefejl og grammatiske fejl.

Det kan være en god idé at læse vores vejledning, med tips til hvordan du arbejder hjemmefra.

Priser for korrekturlæsning

Tjen penge som en korrekturlæserDe fleste korrekturlæsere kræver betaling for hvor mange sider der er, for at gore prisfastsættelsen fair, nem og gennemsigtig. Den gennemsnitlige pris pr. Side, for online korrekturlæsere, er omkring $3,5. Mange korrekturlæsere kan læse og rette op til 50 sider i timen, hvilket giver dem en timeløn på omkring $175. På meget tekniske eller videnskabelige områder, vil du måske være i stand til at kræve mere pr. side; dog kan det at læse disse typer af dokumenter tage lidt længere tid, så din timeløn forbliver nok den samme.

Når du får mere erfaring, vil du nok godt kunne øge din pris pr. side. Du kan også opkræve gebyr for hasteordrer. En anden made at øge din indtjeningskapacitet på, er ved at tilbyde add-ons. For eksempel kunne du uploade webindhold til hjemmesider, for dine klienter, for yderligere betaling eller betale ekstra for at samle sider med citater eller sider med bibliografier.

Husk på at hvis du tilbyder dine tjenester gennem et bureau eller tredjepartshjemmeside, vil du højest sandsynligt skulle betale et eller andet gebyr eller procent til dem.

Tips for succes som en online korrekturlæser

De følgende tips kan hjælpe dit med at forbedre dine chancer for succes, med at arbejde for dig selv som en online korrekturlæser:

1. Hold kommunikationslinjerne åbne. Du vil nok, på et eller andet tidspunkt, støde på et problem der holder dig fra at levere dit arbejde til tiden, eller finde ud af at du er usikker på en opgave. Når disse problemer viser sig, er det vigtigt at diskutere det med din klient, hurtigst muligt. De fleste folk vil være forståelige hvis du bliver nødt til at udskyde leveringen af dit arbejde, eller vil være villige til at besvare spørgsmål du har, for at sikre at de får de bedste resultater.

2. Vær realistisk omkring tiden. Når du driver forretning alene, som en korrekturlæser, kan det være let at tage imod mere arbejde end du kan gennemføre. Det er vigtigt at tænke praktisk og ikke blive blindet af tanken om, at tjene flere penge. Lav en arbejdsplan og tag kun imod den mængde arbejde, som du kan få plads til i din arbejdsplan. Sørg for at have tid til sjov, afslapning og familie for at undgå at blive udbrændt.

3. Tag et kursus. Før du begynder at arbejde som en online korrekturlæser, er det en god idé at gennemføre et begynderkursus i korrekturlæsning. Dette vil genopfriske din hukommelse for regler, du måske har glemt, og hjælpe dig med at opnå succes.

4. Investér de rette værktøjer og teknologi. At bruge en tabletcomputer med en korrekturlæsnings-app, som iAnnotate kan gøre dig i stand til at arbejde hurtigere, end med en almindelig computer. Det vil sikkert også være en god idé at investere i en form for lille regnskabssoftware, for at holde styr på din indkomst, sende regninger til klienter og holde øje med udgifter.

The post Tjen penge som en korrekturlæser appeared first on PengePanel.dk.

]]>
https://www.pengepanel.dk/tjen-penge-som-en-korrekturlaeser/feed/ 0
Tjen penge på en e-bog https://www.pengepanel.dk/tjen-penge-paa-en-e-bog/ https://www.pengepanel.dk/tjen-penge-paa-en-e-bog/#respond Fri, 10 Aug 2018 08:33:23 +0000 https://www.pengepanel.dk/?p=1741 At skrive en e-bog er en god made at tjene penge på online, selv hvis du ikke er en erfaren forfatter. Fiktion eller faglitterære e-bøger kan give en strøm af indtægter, og når du udgiver flere bøger med tiden, kan du øge dit indtjeningspotentiale og ende med en nydelig supplerende indkomst. Populariteten af e-bøger er …

Tjen penge på en e-bogRead More »

The post Tjen penge på en e-bog appeared first on PengePanel.dk.

]]>

Tjen penge på en e-bog

At skrive en e-bog er en god made at tjene penge på online, selv hvis du ikke er en erfaren forfatter. Fiktion eller faglitterære e-bøger kan give en strøm af indtægter, og når du udgiver flere bøger med tiden, kan du øge dit indtjeningspotentiale og ende med en nydelig supplerende indkomst.

Populariteten af e-bøger er på fremmarch. E-læsere som Nook og Kindle, tablets som iPad og e-læser apps til smartphones, får i stigende grad flere folk til at vælge elektroniske bøger, frem for konventionelle fysiske bøger. Dette har gjort det muligt for folk i alle aldre og erfaringsniveauer, at leve af at skrive e-bøger, om en bred vifte af emner. Selvudgivelse giver dig mulighed at skrive en bog og derefter sælge den direkte til offentligheden, uden at skulle forsøge at få din bog i hænderne på en udgiver.

Undersøgelser viser, at der er omkring 700.000 forfattere, der skriver e-bøger i hele verden, og hjemmesider har hundredtusindvis af bøger til rådighed. For eksempel er der mere end 650.000 elektroniske faglitterære og skønlitterære bøger der bliver solgt på Kindles britiske butik, og 1 million yderligere titler tilgængelige som gratis e-bog downloads.

Hvis du altid har ønsket at blive en udgivet forfatter, er det lettere end nogensinde at gøre din drøm til virkelighed, og hvis du følger rådene givet i denne artikel, kan du let tjene penge i processen.

At skrive en e-bog

Den sværeste del af at udgive og sælge en e-bog, er at skrive den.

Det er vigtigt at stræbe efter at producere en e-bog i høj kvalitet, og ikke haste og forsøge at gøre den færdig hurtigt. En bog, der er dårligt skrevet, fuld af fejl og formateret forkert vil ikke sælge, eller være tiltrækkende for læserne. For at få succes, er du nødt til at producere en e-bog i de bedste kvalitet, du er i stand til, og det betyder, at bruge en masse tid på at skrive, korrekturlæsning og omskrivning af dit værk.

Men før du faktisk begynder at skabe indholdet, skal du beslutte, hvad du ønsker at skrive om. Det er ikke nok bare at vælge fiktion eller faglitteratur. Hvis du ønsker at skrive en novelle eller en bog, er du nødt til at fokusere på en genre. De bedst sælgende emner er krimier, chick-lit, det paranormale, romantik og fantasy. Mere interesseret i faglitteratur? Du skal træffe en beslutning om en niche at arbejde indenfor. Guides og vejledninger har tendens til at være de største sællerter i verden af e-bøger.

Når du har besluttet dig for præcis, hvad du vil skrive, er det en god idé at læse lidt, for at se hvad succesfulde e-bogsforfattere gør for at få deres værker til at sælge. Prøv at læse de 20 bedst sælgende bøger i din genre eller niche. Du ønsker selvfølgelig ikke at stjæle deres idéer, men du kan få en fornemmelse for, hvordan man skriver på en måde, der appellerer til læsere og formatere din e-bog ved at læse nogle af de bedste forfatteres værker.

En anden vigtig ting at overveje når du skriver en e-bog er længde. Du vil hurtigt se, at de bedst sælgende elektroniske bøger har tendens til at være korte. Stræb efter noget, en person kan læse i 1 til 2 timer eller mindre. Hvis din bog skal være længere, kan du opdele den i flere bøger.

Efter du har en kladde, som du er tilfreds med, så kan det være en god idé at hyre en korrekturlæser eller en editor til at gennemgå dit arbejde og forbedre det. Derefter vil du være klar til at gå til næste skridt.

En vigtig ting at huske, når du skriver er, at din første e-bog muligvis ikke er den største succes. Mange forfattere får ikke succes før de skriver deres fjerde eller femte bog. Have realistiske forventninger fra starten, for at undgå at blive afskrækket.

Designet til omslaget

Ordsproget om, ikke at dømme en bog på omslaget, gælder faktisk ikke rigtig for bøger! Ofte, vælger læsere bøger i vid udstrækning baseret på forsiden, især i verdenen af elektroniske bøger. Folk vil se et lille billede af forsiden, når de kigger efter e-bøger, så du skal være sikker på, at du har et forsidedesign, som er iøjnefaldende og tiltalende.

For at få den bedste forside som overhovedet muligt, kig efter et enkelt, men kraftfuldt billede, der relaterer til temaet i din bog. Du kan muligvis være i stand til at designe en selv, men det er ofte bedst at hyre en grafisk designer til at udføre arbejdet for dig.

Tjen penge på en e-bog

At uploade bogen

Når du har skrevet din e-bog, skal du lave en beskrivelse af den, der vil få folk til at læse den. Skriv et kort afsnit eller to, der fanger opmærksomhed og pirrer nysgerrigheden. Du kan inkludere et kort uddrag af din bog, og du bør også fortælle læseren hvor mange ord der er, så de har en god idé om, hvad de betaler for.

Når du har din beskrivelse klar, er du klar til at uploade. Amazon store er et godt sted at komme i gang. Hjemmesiden har en video, der vil lære dig processen og tillade dig at få din e-bog uploadet hurtigt. En anden god tjeneste at prøve, er smashwords.com, som vil hjælpe dig med at få din bog på Apple iBooks store, Barnes & Noble, Diesel e-bøger og Sony Reader store.

At fastsætte en pris

Det vil være op til dig at fastsætte prisen på din e-bog. For at bestemme hvor meget du skal opkræve, så tag et kig på hvad de bedst sælgende bøger i din niche eller kategori sælges for. Du vil have din bog til at koste det samme, eller mindre, end de andre.

Husk på, at butikken vil tage en procentdel af de penge, som kunden betaler for bogen. Hver hjemmeside og tjeneste har deres eget royalty-system, så læs lidt på det før du uploader, for at finde ud af hvor meget butikken vil beholde når du sælger en e-bog.

At markedsføre din e-bog

Tjen penge på en e-bogNormalt vil det tage 24 til 48 timer for din e-bog bliver tilgængelige i en online butik. Forvent dog ikke at ordrerne bare vælter ind efter det. Du bliver nødt til at markedsføre din e-bog, for at sælge kopier og få den bemærket.

Nogle af de bedste måder at fremme en e-bog, omfatter:

Det mest vigtige ting at huske på, når du markedsfører din e-bog, er din målgruppe. Spørg dig selv:

 • Hvem er mest tilbøjelige til at læse min e-bog?
 • Hvorfor skulle de ønske at læse min bog i stedet for en anden?
 • Hvor ville det være mest sandsynligt at de hører om min e-bog henne?
 • Hvad kan jeg gøre for at gøre dem interesseret i at læse?

Her er et eksempel. Lad os sige at du skrev en e-bog om at lave mexicansk mad. Du vil ikke bare sige, at din målgruppe var en person, der ønsker at lave mexicansk mad. Tænk grundigt over, hvem der ville købe en e-bog om mexicansk mad–det ville sandsynligvis være en ung voksen eller hjemmegående, der kan lide madlavning og ønsker at prøve nye opskrifter.

De vil måske vælge din bog, fordi din familie er mexicanske, og den er fyldt med virkelig autentiske opskrifter. Pinterest er et populært sted for folk, at søge efter opskrifter, så det ville være en god idé for dig at lave forskellige typer af pins, der vil pege på din hjemmeside eller din e-bog side.

The post Tjen penge på en e-bog appeared first on PengePanel.dk.

]]>
https://www.pengepanel.dk/tjen-penge-paa-en-e-bog/feed/ 0
Tjen penge som en tutor https://www.pengepanel.dk/tjen-penge-som-en-tutor/ https://www.pengepanel.dk/tjen-penge-som-en-tutor/#respond Fri, 10 Aug 2018 08:18:38 +0000 https://www.pengepanel.dk/?p=1730 Ønsker du at tjene nogle ekstra penge for at spare sammen til en tur eller til at købe noget specielt, eller til at betale regninger, eller fordi du ønsker at blive selvstændig og arbejde hjemmefra? At arbejde som en privat tutor kan hjælpe dig med at tjene penge, især hvis du selv er studerende, er …

Tjen penge som en tutorRead More »

The post Tjen penge som en tutor appeared first on PengePanel.dk.

]]>

Tjen penge som en tutor

Ønsker du at tjene nogle ekstra penge for at spare sammen til en tur eller til at købe noget specielt, eller til at betale regninger, eller fordi du ønsker at blive selvstændig og arbejde hjemmefra? At arbejde som en privat tutor kan hjælpe dig med at tjene penge, især hvis du selv er studerende, er en underviser eller arbejder inden for et område relateret til et fag, som Engelsk, videnskab eller matematik.

Selv under tider med økonomisk nedgang, er der altid en efterspørgsel efter private tutorer. Studerende på alle aldre har behov for assistance til at gennemføre opgaver, og læse til eksamener, og de eller deres forældre er ofte villige til at betale for at få hjælp. Hvis det at være en privat tutor lyder interessant, så læs videre for at lære alt hvad du har brug for at vide, for at komme i gang i branchen.

Hvorfor skulle du blive en privat tutor?

At være en privat tutor kan give dig et utal af fordele. Nogle af fordelene ved at være en online tutor, inkluderer:

En mulighed for at tjene godt

Private tutorer har potentialet til at tjene meget mere pr. time, end folk i mage andre erhverv. Alt afhængig af niveauet hos den person du hjælper, og din egen uddannelse og erfaring, kan du kræve alt fra $20 til $50 pr. time for dine tjenester.

En chance for at forbedre dit CV

At have været privat tutor vil se godt ud på dit CV, lige meget om du udelukkende arbejder inden for det erhverv, eller gør det som et sekundært job. De folk som du hjælper eller deres forældre, kan også være gode referencer at give til potentielle arbejdsgivere.

Du kan bestemme din egen arbejdsplan

Du kan føre dit private tutor-job ind i din egen arbejdsplan, i stedet for at skulle rapportere til arbejdet, på et tidspunkt som din arbejdsgiver har specificeret. Dette gør det at være privat tutor til det perfekte job for en fuldtidsstuderende, eller for en med et fuldtidsjob.

Ville du være en god privat tutor?

Ikke alle er født til at være en privat tutor. For at finde ud af om du burde eller ikke burde overveje at arbejde inden for den branche, så overvej dine svar på disse spørgsmål:

Vil du være i stand til at holde styr på dine timer og din økonomi, på egen hånd?

Når du arbejder for en arbejdsgiver, indleverer du et timekort eller dine timer til din chef, hvorefter du modtager betaling. I mange tilfælde bliver din løn direkte udbetalt for dig. At være privat tutor kræver at du holder styr på de timer du har arbejdet, og regelmæssigt opkræver betalingen fra dine klienter. Du er også nødt til at holde styr på de penge du tjener, og besøge banken for at ligge pengene ind på din konto.

Er u god til at have med folk at gøre?

At være privat tutor kræver at du arbejder tæt med voksne, teenager eller børn. Du er nødt til at være god til at kommunikere, og opretholde en positiv attitude. Store mængder tålmodighed er også et krav, for at kunne håndtere studerende der kæmper for at lære, eller som bliver frustrerede og vrede.

Vigtige ting at gøre før du bliver tutor

Hvis du ønsker at blive succesfuld som en privat tutor, skal du:

1. Indberette din forretning til Skat

Hvis du modtager penge som en privat tutor, skal du betale indkomstskat af dem. Afhængigt af hvilket land du bor i, er processen med at registrere dig hos Skat, forskellig. Du ønsker muligvis at snakke med en revisor for a få nogle råd, før du begynder.

2. Et baggrundstjek er en god idé

Hvis du planlægger at tutor børn, så overvej at få lavet et kriminelt baggrundstjek på dig selv. På denne måde kan du udlevere informationen til forældre, for at de kan lette sindet ved at vide at du ikke vil gøre deres børn fortræd.

3. Du bør få dine klienter til at skrive under på en kontrakt

For at sikre at der ikke er nogen misforståelser med dine klienter, så lav et dokument der fortæller hvad du vil give som tutor, hvor ofte du vil møde op, hvor lange dine sessioner vil være og det koster. Skriv også hvornår betaling skal ske. Få også klienten til at underskrive og datere dokumentet. Giv dem en kopi af kontrakten.

4. Sæt konkurrencedygtige priser

Undersøg hvad private tutorer, med dit uddannelses- og erfaringsniveau, tjener i dit område.

At få klienter

Tjen penge som en tutorDer er et utal af måder hvorpå du kan finde klienter som privat tutor. Du kan slå flyers og skilte op i dit nabolag, eller få en annonce i avisen.

Spred budskabet om, at du tilbyder tutor-services, på sociale medier. Brug internettet til tiltrække forretning ved at oprette en professionel hjemmeside, som lister dine tjenester, forklarer om dine erfaringer og ekspertise, og giver dine kontaktoplysninger.

Når du begynder at få klienter, så overvej at give en form for frynsegode for henvisninger. Måske kan du tilbyde en gratis session for hver ny klient, som en af dine eksisterende klienter sender dig, eller du kan give dem en lille gave, såsom et gavekort for hver henvisning.

At arbejde som en tutor, kaldes på en made at arbejde som en freelancer. Dette kan du læse mere om her. Et andet godt sted at finde kunder, kunne være på hjemmesiden, Fiverr. Du kan læse mere om at tjene penge på Fiverr her.

The post Tjen penge som en tutor appeared first on PengePanel.dk.

]]>
https://www.pengepanel.dk/tjen-penge-som-en-tutor/feed/ 0
Tjen penge som en webudvikler https://www.pengepanel.dk/tjen-penge-som-en-webudvikler/ https://www.pengepanel.dk/tjen-penge-som-en-webudvikler/#respond Fri, 10 Aug 2018 07:47:51 +0000 https://www.pengepanel.dk/?p=1719 En karriere inden for webudvikling kan være utrolig belønnende, men mange eksperter i branchen bliver trætte af at arbejde for en arbejdsgiver, dagen lang. Det er derfor mange webudviklere vælger at starte deres egen forretning, og arbejde som freelance webudvikler for flere klienter. Lige meget om du tænker på at sige op fra en fuldtidsposition, …

Tjen penge som en webudviklerRead More »

The post Tjen penge som en webudvikler appeared first on PengePanel.dk.

]]>

Tjen penge som en webudvikler

En karriere inden for webudvikling kan være utrolig belønnende, men mange eksperter i branchen bliver trætte af at arbejde for en arbejdsgiver, dagen lang. Det er derfor mange webudviklere vælger at starte deres egen forretning, og arbejde som freelance webudvikler for flere klienter. Lige meget om du tænker på at sige op fra en fuldtidsposition, for at arbejde og tjene penge som en freelancer eller arbejde deltid som en freelancer for at tjene ekstra penge, er der nogle ting som du er nødt til at vide, for at få succes. Læs videre for at lære alt du behøver at vide, for at klare dig i freelance webudvikler-verdenen.

Potentielle indtjeninger som en freelancer

En af de første ting folk undrer sig over når de overvejer at tage springet og blive en freelancer er ofte, hvor meget de kan tjene ved at arbejde for dem selv, i modsætning til at arbejde for en arbejdsgiver.

Freelancere ses typisk i industrien som erfarne eksperter, folk som udmærker sig inden for branchen og derfor er i stand til at tilbyde deres services, direkte til offentligheden. Traditionelt ser man freelancere, som værende eksperter, der kan blive hyret af virksomheder til et specielt projekt, relateret specifikt til webudvikling.

På den anden side ses ansatte, gennem historien, som altmuligmænd. Selv hvis deres jobtitel er webudvikling, forventes det af mange ansatte at de har evner inden for grafisk design, viden inden for internet markedsføring og erfaring med webudvikling, og er bedt om at klare en bred vifte af opgaver.

Ifølge den traditionelle model, var freelanceres arbejde typisk vurderet højere end freelancere. Som erfarne eksperter var de i stand til at opkræve en meget højere pris, end hvad en ansat ville tjene på at arbejde en almindelig dag på et kontor. Det at freelancearbejde tager kort tid, og at freelancere ikke koster arbejdsgivere den samme mængde penge i forsikring, arbejderkompensation og andre udgifter, bidragede også til at freelancere tjener en højere timeløn.

I dag har verdenen af internetarbejdere og konkurrencedygtige online freelance markedspladser, medført at den traditionelle betalingsmodel har ændret sig en smule. Freelancere bliver stadig betalt mere end deres ansatte modparter, men forskellen mellem størrelsen på deres løn er faldet en smule. For at tjene flere penge som en freelancer, end du gør som en ansat, er du nødt til at bruge en masse tid og anstrengelser; men det er dog muligt.

Hvor meget du kan forvente at tjene

Der er ikke noget præcist svar på spørgsmålet ”Hvor meget kan jeg tjene som en freelance webudvikler?”. Statistikker, samlet af hjemmesiden salary.com, estimerer at medianindkomsten for webudviklere der arbejder som ansatte, er 340.576,22 kr. til 507.525,34 kr., baseret på erfaring, hvilket betyder at halvdelen af arbejderne inden for dette erhverv, tjener mindre end det beløb, og den anden halvdel tjener mere end det beløb.

Det er ikke let at finde informationer, omkring hvor mange penge freelancere tjener. Du kan finde nogle folk der blogger om freelance webudvikling, og påstår at tjene mere end 667.796,50 kr. om året, ved at arbejde som en freelancer, men de fleste folk vil tjene mindre end det.

I løbet af dine første år i branchen, når du arbejder på at opbygge et klientel, bør du regne med gennemsnitligt at tjene 146.915,23 kr. til 300.508,43 kr. årligt. Mere erfarne freelancere kan hive 367.288,08 kr. til 587.660,92 kr. hjem, pr. år. Din geografiske placering kan have en indflydelse på din løn, især hvis du leder efter klienter i dit lokale område, i stedet for på nettet. Udviklere der bor i storbyer og i stater hvor det er dyrere at bo, vil normalt tjene mere pr. år.

Anden kompensation

Løn er den type kompensation, som de fleste folk tænker på først, når de tænker på hvor mange penge det er muligt at tjene som en freelance webudvikler. Der er stadig andre former for kompensation, som du kan modtage, ved at arbejde i branchen.

En måde, hvorpå freelancere muligvis bliver kompenseret uden for lønnen, er med gratis annoncering. Du må måske placere en annonce på din klients hjemmeside, eller få dem til at markedsføre dig på en eller anden måde, for at hjælpe med at mindske dine markedsføringsomkostninger. En anden form for kompensation er, at handle for tjenesteydelser eller varer. Freelancere er muligvis i stand til at få store besparelser på software, computere, periferiudstyr og andre nødvendigheder, for at gennemføre projekter i bytte for rabatter på deres tjenesteydelser, ellers er de måske i stand til at bytte deres tjenesteydelser for andre professionelle tjenesteydelser, som revision eller bogføring.

Mens disse typer af udvekslinger og frynsegoder ikke øger din løn, som en freelance webudvikler, gør de måske dine driftsomkostninger mindre, og tillader dig at beholde flere penge i din lomme. Når du forhandler med klienter, så husk at tænke på byttehandler og rabatter, som en måde at øge dit indtjeningspotentiale gennem alternativ kompensation.

Tjen penge som en webudvikler

Tilføjede tjenesteydelser

I Danmark vil mange virksomheder gerne have webudviklere til at lave mere, end bare basal webudvikling, selv hvis de vælger freelance-arbejde i stedet for at hyre ansatte. Derfor bærer webudviklere i dag flere hatte, ved også at arbejde som grafiske designere og indholdsskribenter.

Mens du måske ikke ønsker at udvide dine tjenesteydelser til at omfatte mere end webudvikling, kan der være mange fordele i at gøre det. Hvis en virksomhed ikke behøver at hyre flere freelancere for at gennemføre et projekt, vil de sandsynligvis være villige til at betale mere, hvilket giver dig chancen for at tjene mere fra hvert projekt, du gennemfører. Du vil selvfølgelig være nødt til at bruge mere tid på hvert projekt, for at gennemføre alle trinene så godt som du kan.

En anden fordel ved at udbyde tilføjede tjenesteydelser, er konkurrencedygtighed. Hvis du er i stand til at tilbyde alle de tjenesteydelser der kræves for at få sat gang i en hjemmeside, vil du måske være i stand til at sikre forretningen nye klienter, ved at skille dig ud fra dine konkurrenter. Dette er specielt vigtigt når du først begynder, og er nødt til at arbejde hårdere for at få nye klienter, end en mere erfaren freelance webudvikler.

Vigtige ting at huske på omkring freelancing

Før du begynder at tjene penge som en freelance webudvikler, er det vigtigt at forstå, at arbejdet ikke altid er konsekvent eller stabilt. Du kan forvente dine arbejdstimer, den mængde penge du tjener og betingelserne for udbetaling, at variere fra projekt til projekt. Hvis du er en der ikke kan håndtere usikkerhed, finder du måske ud af, at det at arbejde som en freelance webudvikler, ikke er det bedste valg for dig. Lad os tage et kig på nogle af de variable, der altid ændrer sig for freelance webudviklere:

Timer

En af de største fordele ved at være en freelancer, i de fleste folks syn, er evnen til at bestemme din egen arbejdsplan, og arbejde når du har lyst. Mens det er rigtigt at, det at være din egen chef betyder at du har mere fleksibilitet, er sandheden at du sandsynligvis vil ende med at arbejde mere, ikke mindre, end du gør på nuværende tidspunkt.

Når du først begynder at arbejde som en freelancer, vil du have brug for at gennemføre projekter hurtigt og yde en enestående service, for at hjælpe med at få din forretning til at vokse. Dette betyder at du vil være nødt til at besvare telefonopkald og e-mails hurtigt, og at du muligvis også vil være nødt til at arbejde meget over. Det er ikke usædvanligt for freelance webudviklere, regelmæssigt at bruge 9 til 12 timer om dagen, og nogle arbejder de opslidende tider hver dag i ugen.

Den gode nyhed er, at så snart din forretning vokser og du har flere folk der ønsker at du arbejder for dem, så er det muligt at vedligeholde en bedre balance mellem arbejdslivet og livet. Du vil være nødt til at have gå på modet, for at komme gennem det hårde arbejde, der kommer ved at opbygge din forretning og få nye klienter gennem henvisninger og markedsføring.

Betalinger

En anden ting der kan variere for en freelancer, er hvordan man bliver betalt, og hvornår præcist de bliver betalt for et produkt. Når du begynder som en freelancer, er du sandsynligvis nødt til at følge de betalingsbetingelser, som de ønsker, for at være sikker på at du sikrer deres forretning.

Ofte vil virksomheder ikke betale dig før du har gennemført arbejdet. På denne måde er de garanteret at du vil gennemføre projektet; dog risikerer du at de måske ikke vil betale dig, eller inden for retmæssig tid. Virksomheder kan også blive enige med dig om, at de betaler dig en del af det når du starter, og derefter betaler dig resten når arbejdet er udført, eller at de betaler dig mindre beløb undervejs, som projektet skrider frem.

Der vil sandsynligvis være tider, hvor du ikke modtager en regelmæssig indkomst, på grund af betalingsplanerne, som du aftalte med dine klienter. Dette gør det vigtigt at forsøge at vedligeholde en opsparingskonto, for at hjælpe med at dække forretningsudgifter og personlige udgifter.

Betalingsmetoden kan også variere. Mange freelancere foretrækker at bruge PayPal til at acceptere betaling fra klienter, men kontanter og checks kan også benyttes. Bankoverførsler via Western Union er måske bekvemmeligt, men de kræver et gebyr. Du kan også oprette dig til at tage imod kreditkort, men igen, det betyder at du vil være nødt til at betale penge for at modtage betaling fra dine kunder. Det er vigtigt at overveje tilgængeligheden af midler, når du diskuterer betalingsmetoder. Nogle former for betaling kræver muligvis en venteperiode, eller at de holder på pengene før du kan få adgang til dem.

Andre overvejelser

Tjen penge som en webudviklerAt være en freelancer kan være meget belønnende, og mange webudviklere som har gået fra at være ansatte til at være freelancere, vil fortælle dig at de er glade for at de tog den beslutning, og at de ville gore det igen hvis de fik chancen.

Freelance-arbejde kan stadig være meget stressende. Klienter kan være ubeslutsomme og anmode om at du kigger arbejdet igennem flere gange, før de accepterer dit færdige arbejde. Dette betyder at man kommer til at arbejde flere timer, og ofte skærer ned på din timeløn, når arbejdet endelig er færdigt.

Pkus at familie og venner kan bidrage til stress. De forstår måske ikke helt at du arbejder hjemmefra og regner med at du har tid til at gøre ting for dem, eller endda bare snakke i telefon med dem, når du arbejder. Det er en god idé at fastlægge forventninger med dem omkring dig, før du begynder tjene penge hjemmefra for at sikre at der er grænser, og at alle forstår hvad du forventer og behøver for at få succes.

Mens det at være en freelancer eliminerer det at adlyde en chef, eliminerer det ikke stress. Du er den eneste der er ansvarlig for at holde dine klienter tilfredse, og du vil ikke have en overordnet som kan rådgive dig. Plus at du, i de fleste steder, selv vil skulle klare alle jobbets aspekter, uden at have et hold omkring dig til at dele arbejdet med, og støtte dig.

Udover stressen, så fjerner freelance-arbejde også noget af den luksus, som du måske tog forgivet, ved at være en ansat. Du vil ikke længere modtage opmuntring, bonusser og frynsegoder fra din arbejdsgiver, og du vil være ansvarlig for dine egne fordele, som ellers plejede at være med i ansættelsen. Når du er syg, eller nogen I din familie dør eller har brug for lægehjælp, kan du ikke tage en sygedag eller en personlig dag, og blive betalt. Hvis ikke du arbejder, tjener du ikke penge.

Måder at øge dine indtægter

Der er et utal af måder hvorpå webudviklere kan skaffe en ekstra indkomst, og opmuntre til gentaget forretning fra klienter. Nogle idéer til at tjene flere penge online som en freelance webudvikler, inkluderer:

Sæsontilpaning

Mange virksomheder kan godt lide at ændre udseendet af deres hjemmesider, ved forskellige tidspunkter på året, da det holder deres hjemmeside beskæftiget, og kan også hjælpe med SEO. Du kan tjene penge på dette, ved at tilbyde sæson-services, pakker der inkluderer omdesign, baseret på den nuværende sæson eller helligdag. Hvis du tilbyder pakker, som binder flere services sammen, kan du også inkludere annoncerings- og markedsføringsstøtte, relateret til sæsonen.

En anden add-on er personlig e-kort-design. Tilbyd klienter et personligt tilpasset e-kort, som de kan sende til deres e-mail distributionslister, som en sæsonmæssig hilsen. Kortene kan bare sende en hilsen, eller indeholde en kupon eller en rabat, for at opmuntre til forretning.

Prøv at tilbyde en sæsonmæssig servicepakke, som inkluderer omdesign og tilføjede services, til et bestemt antal helligdage om året, og send klienter en regning hver måned, kvartal eller som et engangsbeløb for servicen, så de vil fortsætte med at bruge den.

Hosting

Ved at tilbyde web hosting services kan give en ekstra indtægtsstrøm for din forretning. Mange hosting-virksomheder tilbyder videresalgsplaner, hvilket gør dig i stand til at lave pakker, som du kan tilbyde klienter. Du kan kræve forskellige priser for diskplads, mængden af båndbredde, tilføje e-mail-konti og mere. Så kan du sende dem en regning for tjenesten hver måned, hvert kvartal eller årligt. Dette vil ikke kun give dig en konsistent indtægt, men det vil også eliminere stressen der kan komme ved at hjælpe klienter med at finde tredjeparts web hosting tjenester, og skulle arbejde med de tjenester selv.

Brug nej når du forhandler

Nogle gange, når du forhandler med klienter, er det bedste ord at sige ”nej.” Nogle gange vil det, at vise at du er villig til at forlade bordet på grund af et bestemt punkt i diskussionen, opmuntre en potentiel eller tidligere klient til at acceptere dine krav. Du vil blive overrasket over hvor mange klienter der pludselig vil blive villige til at betale din anførte pris, når du giver dem et solidt, nej, under samtaler.

Som en ny freelancer, er du nødt til at være meget forsigtig, med at love for meget. Når du er ivrig efter at sikre dig noget forretning, griber du måske chancen for arbejde og er villig til at acceptere en sindssyg deadline, eller at acceptere en nedskæring i din løn; men hvis du så ikke kan gennemføre arbejdet til tiden, eller være nødt til at springe over hvor gærdet er lavest, på grund af den lave pris som kunden har betalt, vil du ikke gøre et godt indtryk på klienten. Dit ry kunne blive ødelagt, og du vil ikke have fordelen af at have en god reference at give til potentielle klienter.

Når du er i forhandlinger med klienter, er det vigtigt at være realistisk, uanset hvor meget du har brug for arbejdet. Tænk på at love mindre og præstere mere. Tillad dig selv mere tid, som du mener, du virkelig får brug for, så du kan overraske dine klienter med en tidlig levering. Hvis du ikke ærligt kan sige, at du kan fuldføre det arbejde, de beder dig om at lave, med den tidsplan de kræver, så bare sige nej. Det er bedre at gå væk og miste chancen for at lave arbejdet, end det er at sige ja og derefter ikke leve op til dine løfter.

Tjen penge som en webudvikler

At sælge din service og dit arbejde til andre

Som web-udvikler vil der være mange gange, hvor dine kunder ender med ikke at kunne lide noget, som du har arbejdet hårdt på og som fungerer godt. Du kan gå fra et møde, hvor du bliver bedt om at starte fra bunden, hvilket efterlader dig med timevis af spildt arbejde med en hjemmeside, der ikke vil blive brugt.

Eller var disse timer spildt?

Du kan faktisk sælge hjemmesiden til en anden og stadig opnå en fortjeneste på det. Mange virksomheder og endda andre webudviklere vil muligvis købe dit arbejde for at bruge det som skabeloner eller layouts. Scripts, grafik og vejledninger kan muligvis også blive solgt igen, så før du sletter en fil og glemmer alt om den, så se efter måder hvorpå du kan lave det om til nogle penge. Der er endda hjemmesider, som gør det muligt at sælge webskabeloner og layouts i en online butik for at tjene royalties på hvert køb. Ikke alene kan disse sider giver ekstra indtægtskilder, men de vil også inkludere dit navn, som kan hjælpe med at øge din synlighed og hjælpe dig med at tiltrække nye klienter.

En anden måde at sætte ubrugt arbejde i brug er, at give det til en klient eller en potentiel klient, gratis. Du undrer dig nok over hvorfor du skulle gøre dette, men sandheden er, at du stadig kan tjene penge på transaktionen, selvom du ikke opkræver betaling for selve skabelonen. Her er nogle måder, du kan gøre det på:

 • Yd en service til at tilpasse den gratis skabelon, ændre grafikken, ændre layoutet og tilføje tekst til en bestemt virksomheds behov.
 • Tilbyd en grundlæggende skabelon gratis og så giv bonusskabeloner eller layout for et ekstra gebyr. Der kunne tilføjes widgets, funktionaliteter eller funktioner i bonus-versionen, som klienter vil være villig til at betale penge for.
 • Giv din klient mulighed for at få ekstra services mod betaling. Du kan opkræve penge for at sætte det op og installationen, for søgemaskineoptimering eller andre tillægsydelser, der gavner dem med deres nye hjemmesider.
 • En anden måde, hvorpå sådanne gratis ting kan hjælpe, er ved give gentaget arbejde eller henvisninger. Folk elsker at få ting gratis og føler måske at de skylder dig noget i fremtiden, hvilket gør det muligt for dig at få henvisninger eller gentaget
 • Tilpasningstjenester. Vi var kort inde på dette under punktet ovenfor, men tilpasningstjenester kan være en god måde at øge din indtægt på. Der er et par forskellige typer af klienter, der kunne være interesserede i at købe en hjemmeside-layout eller skabelon, herunder:
 • Udviklere, der er nye i branchen og stadig forsøger at opbygge færdigheder. Hvis disse personer har brug for en hjemmeside med en funktionalitet, som de ikke ved hvordan man tilføjer, kan de kigge efter noget, de kan købe.
 • Store virksomheder og små forretninger, der ønsker at starte eller opdatere deres hjemmesider billigt.
 • Udviklere og virksomheder, der er alvorligt tidspresset og ikke kan vente med at gøre arbejdet selv eller betale en anden for at gøre det.

Uanset hvorfor folk vælger at købe skabeloner, er de nødt til at tilpasse designet for at det passer til deres behov. Du kan tilbyde at gøre dette arbejde for dem, for at spare dem tid og besvær. Når du sælger skabeloner online, så sørg for at fremme denne service ved at sige, at du vil kunne foretage ændringerne meget hurtigt, fordi du var den der har lavet det. Sørg for at give et link til din hjemmeside, e-mail-adresse, Skype oplysninger eller en anden måde at kontakte dig på.

Tilpasningsarbejde vil ikke betale så meget som webudviklingsarbejde, men de kan være en god måde at supplere din indkomst og at få fast arbejde som en freelance webudvikler.

Undervis

I dag ønsker mange mennesker at arbejde som webudviklere eller forsøge at oprette deres egen hjemmeside. Derfor er der en tilgængelig mulighed, for kyndige eksperter på området, at tjene penge ved at levere denne information til andre. Nogle af de mest almindelige typer af træning og vejledninger omfatter:

 • Vejledninger i at bruge CSS
 • Vejledninger i at bruge Photoshop
 • Vejledninger i at bruge Dreamweaver
 • Vejledninger i at bruge Illustrator
 • Vejledninger i at bruge Java og Java Script
 • Vejledninger i at bruge HTML og PHP programmeringssprog
 • Vejledninger i at bruge Drupal
 • Vejledninger i at bruge WordPress
 • Vejledninger i at bruge CMS
 • Vejledninger i at bruge Facebook
 • Vejledninger i at bruge YouTube
 • Vejledninger i at bruge Twitter

Når du er midt i perioder med kun lidt arbejde, så prøv at skriv nogle få vejledninger. Du kan tilbyde dem som en e-bog på din hjemmeside, eller gennem en markedsplads som Amazon eller Apple iBookstore. Der er også tredjepartssider der sælger vejledninger direkte til offentligheden. Du kan endda tilbyde webinarer omkring forskellige emner, inden for webudvikling.

Prøv freelancing-sider

Hvis du støder ind i en langsom periode, kan du gøre brug af freelance-hjemmesider for at få forbindelse til nye klienter og finde arbejde. Nogle af de mest populære sider omfatter:

Nogle af disse sider tillader dig at gennemse projektlister fra klienter, der er på udkig efter en webudvikler til at udføre et bestemt job. Du kan læse beskrivelsen og derefter sende et bud, der beskriver hvad du vil gøre til den pris og hvad dine unikke kvalifikationer er. Andre hjemmesider tillader dig at annoncere en tjeneste, for et angivet beløb. Så kan folk, der har brug for hjælp til webdesign, købe tjenesten.

Uanset hvilken type af freelance-hjemmeside du er på, vil du skulle betale provision til hjemmesiden eller en del af prisen for dit projekt, til fordel for brug af hjemmesiden eller betale et månedligt gebyr for at få adgang. Men disse hjemmesider kan dog stadigvæk ofte give konstant arbejde, uden at du skal investere en masse i markedsføring. På grund af dette er de ofte prisen værd. Bare sørg for at orientere dig om priserne eller procenterne, opkrævet af hjemmesiden, og sæt dine priser for klienter i overensstemmelse hermed.

Tænk ud af boksen

Når det handler om at finde klienter og få noget forretning, er du ofte nødt til at være kreativ i freelance webudviklings-verdenen. Blot det at oprette en hjemmeside og sige at du er tilgængelig til at arbejde, vil ikke bringe dig de indtægter du har brug for, for at være få succes som en fuldtids-freelancer.

Markedsføring vil være afgørende for din succes, især i starten. Nogle af de måder, du kan markedsføre på, omfatter:

Direkte post

At sende flyers til virksomheder i dit lokale område, eller sammensætte en e-mail-distributionsliste at markedsføre til, kan hjælpe dig med at kontakte klienter direkte.

Henvisningsgrupper

Henvisningsgrupper er klubber eller organisationer, der omfatter folk fra forskellige erhverv, der mødes på regelmæssig basis. De diskuterer deres forretninger og deres tjenester og får viden om, hvad medlemmerne laver. Derefter nævner de andre medlemmers tjenester for deres klienter og kunder, for at hjælpe dem med at få noget forretning. Med disse grupper, forventes det af dig, at du også giver henvisninger til andre gruppemedlemmer.

Opmuntre til henvisninger

At give dine nuværende kunder frynsegoder eller rabatter i bytte for henvisninger, er en anden kreativ måde at få forretning, som freelance webudvikler. Mund-til-mund-henvisninger er en af de mest effektive former for reklame for enhver, der arbejder som freelancer.

Fortsæt altid med at lære

Du ved, at webudviklings-verdenen vokser konstant. Ny teknologi indføres hele tiden, og tendenser i hvad der er på mode inden for webdesign, kommer og går. Hvis du ønsker at være en succesfuld freelance webdesigner, skal du holde dig ajour med alle de ændringer, der finder sted i branchen.

At tage seminarer og lektioner, og øve dine færdigheder, kan hjælpe dig med at blive en ekspert inden for flere områder. Dette vil tillade dig at differentiere dig fra dine konkurrenter, og øge dine chancer for at blive den webudvikler, som dine potentielle kunder vælger.

Husk på, at du ikke vil blive betalt for træning og uddannelse, som freelancer. Det er et frynsegode, som kun ansatte modtager. Derfor bliver du muligvis nødt til at afsætte noget af din personlige tid, til selvudvikling; resultatet kan dog være det hele værd.

Gør det til en vane, regelmæssigt at lære noget nyt, som én gang om måneden, én gang hvert kvartal eller to gange årligt. Når du surfer på nettet, så læs artikler for at lære mere om tendenserne inden for webudvikling, og abonnér på industripublikationer for at holde dig ajour med ændringer.

Netværk

Tjen penge som en webudviklerSom freelancer vil du arbejde for dig selv i et kontor, sandsynligvis placeret i dit hjem, men det betyder ikke, at andre mennesker ikke vil være vigtige for din forretning. Som tidligere nævnt, kan henvisninger være utroligt effektive værktøjer til at få dit klientel til at vokse, så det er vigtigt at du opbygger et stærkt netværk. Deltag i netværksbegivenheder og mixere online, eller blive involveret i online grupper for freelancere. Dette vil ikke blot give dig muligheden for at få henvisninger, men det vil også forbinde dig med andre folk, som forstår de forsøg og prøvelser der er, ved at være selvstændig. Du kan dele idéer og give hinanden støtte.

Overraskende nok kan det, at være forbundet med nogle konkurrenter, også være gavnligt. Når du skal give afslag på arbejde fra en klient, er det rart at kunne give dem navnet på en anden webudvikler, som du er sikker på vil gøre et godt stykke arbejde. Gør dette et par gange, og du kan blive overrasket over at modtage et opkald fra en potentiel klient, der blev henvist til dig af din konkurrent. Plus, vil det, at have et netværk med andre webudviklere, give dig en fornemmelse for hvilke typer af tjenester, andre i din branche tilbyder.

Konklusion og nogle sidste ord med på vejen

Så mulighederne for at tjene penge som en freelance webudvikler, er meget gode. Markedet og efterspørgslen på freelance webudviklere stiger, og hvis du angriber markedet med den rette tilgang, er der gode penge at tjene.

Webudvikling er ikke det eneste, du kan tjene penge på, som en freelancer. En anden meget populær made at tjene penge på som en freelancer, er en virtuel assistent. Her arbejder du simpelthen bare som en assistent online, og det kan også være som en webudvikler.

Hvis du er interesseret i at se andre måder at tjene penge på, så bør du tjekke vores side, med alle online indkomstmetoder vi kender til

The post Tjen penge som en webudvikler appeared first on PengePanel.dk.

]]>
https://www.pengepanel.dk/tjen-penge-som-en-webudvikler/feed/ 0
Tjen penge på dropshipping https://www.pengepanel.dk/tjen-penge-paa-dropshipping/ https://www.pengepanel.dk/tjen-penge-paa-dropshipping/#respond Mon, 02 Jul 2018 09:13:51 +0000 https://www.pengepanel.dk/?p=1384 Undersøgelser viser, at online-salget er stigende samtidig med at fysiske butikker kæmper for at holde trit med den store mængde af mennesker, der ønsker at nyde bekvemmeligheden ved at købe ting fra hjemmet. Med den eksploderende mængde af e-handel, er det nemt at se, hvorfor mange mennesker overvejer at åbne online butikker. Hvis du er …

Tjen penge på dropshippingRead More »

The post Tjen penge på dropshipping appeared first on PengePanel.dk.

]]>

Tjen penge på dropshipping

Undersøgelser viser, at online-salget er stigende samtidig med at fysiske butikker kæmper for at holde trit med den store mængde af mennesker, der ønsker at nyde bekvemmeligheden ved at købe ting fra hjemmet. Med den eksploderende mængde af e-handel, er det nemt at se, hvorfor mange mennesker overvejer at åbne online butikker.

Hvis du er en af dem, skulle du måske overveje at blive en dropshipper i stedet for at åbne en konventionel butik, der lagrer varer. Med en dropshipping-aftale, bliver du partner med en grossist og sælger deres produkter til offentligheden. Når en kunde foretager et køb, fortæller du det til grossisten. Derefter er de ansvarlige for leveringen af varerne til kunden og betaler dig for at få salget.

Den største fordel ved dropshipping er at det eliminerer de omkostninger og risici der er, ved at have eget lager. Plus at det er meget let at komme i gang med drop shipping. Du fokuserer på at starte en online butik, promovere den og administrere den. Besværet med ordreopfyldelsen er grossistens byrde, så du kan fokusere på at få din virksomhed til at vokse og tjene penge.

Hvis du ønsker at komme i gang med at tjene penge på dropshipping, kan du finde tusindvis af grossister der er på udkig efter partnere på Salehoo.

Hvordan Dropshipping fungerer

Lad os tage et nærmere kig på hvordan dropshipping fungerer.

Du indgår en aftale med dropshipperen eller grossisten, om at blive en uafhængig salgsperson eller afsætningsmulighed for dem. De ejer hele lageret. Du vil aldrig røre eller håndtere produkterne selv, og ikke have noget finansielt ansvar for dem. Dette gør det lettere for dig at fokusere på, bare at tjene penge online!

Så snart du har en dropshipping-aftale på plads, sælger du produkterne, enten gennem din egen hjemmeside eller en online markedsplads, som Amazon eller eBay.

Her er hvordan et salg vil foregå.

1. Kunden finder det produkt, de ønsker at købe, på din hjemmeside eller online markedsplads, tilføjer det til deres indkøbskurv og betaler for det med et kassesystem.

2. Du modtager informationen om ordren og provenuet fra salget (minus enhver kommission, som den online markedsplads tager.)

3. Du sender oplysningerne om ordren til dropshipperen og betaler dem for udgifterne til varerne.

4. Du beholder resten af pengene fra salget, som din margen eller kommission.

5. Dropshipping-virksomheden opfylder ordren og sender varerne til kunden.

6. Du håndterer al kommunikation med kunden, såsom at lade dem vide, hvornår deres ordre er modtaget, opdaterer dem omkring leveringsstatus og håndterer spørgsmål og klager efter ordren er modtaget.

Den vigtigste del af et dropshipper-forhold, er tillid. Du skal være sikker på, at grossisten vil sende produktet til din kunde i god stand og til tiden. Dropshipperen skal ligeledes have tillid til at du vil levere pengene for salget, som lovet. I vil begge løbe nogle risici, men hvis du arbejder med en velkendt grossist, burde du ikke bekymre dig om at komme i en dårlig situation.

Fordele ved Dropshipping

Så hvorfor skulle du ønske at begynde at tjene penge på dropshipping, i stedet for at åbne en traditionel online butik? Her er nogle af grundene til, hvorfor dropshipping ofte er et bedre valg:

1. Ingen køb af varer

Når du drop shipper, er du i stand til at sælge varer uden først at skulle købe dem, for at sælge dem til dine kunder. Det betyder, at omkostninger ved at starte din e-handelsforretning, er meget lavere. Du behøver heller ikke at gå gennem besværet med at bestemme, hvornår du skal bestille flere produkter, eller prøve at gætte hvilke produkter dine kunder vil kunne lide. Ordningen giver dig mulighed for at sælge en bred vifte af varer.

2. Intet lager

Med en almindelig detailbutik, er det at opretholde et lager, en vanskelig og dyr opgave. Når varer ikke sælger, ender du med at skulle nedsætte prisen på dem og sælge dem for en lav fortjeneste, eller endda med et tab for at slippe af med dem. Dette vil aldrig være et problem med dropshipping.

3. Enkelthed

Som butiksejer, vil du kunne fokusere udelukkende på at få din online-forretning til at vokse, og leverer god kundeservice til dine klienter, med dropshipping. Der vil ikke være nogen grund til at pakke varer, beskæftige sig med rederier eller bruge tid på at organisere lageret. Med en hjemmeside som Amazon eller eBay, behøver du ikke engang at have udgifter til at starte din egen hjemmeside, og dette er en af grundene til, hvorfor du kan tjene hurtige penge med denne metode.

4. Lovlighed

Dropshipping er en fuldstændig lovlig aftale mellem dig og en grossist. Mens det kan synes som en usædvanlig aftale, har du sandsynligvis købt fra en dropshipper før, uden selv at vide det, da mange eBay og Amazon sælgere og hjemmesider i dag, opfylder hele eller en del af deres ordrer med dropshipping.

At finde dropshipping-virksomheder

Tjen penge på dropshippingSom tidligere nævnt, er tillid helt afgørende for en vellykket dropshipping-aftale. Det er derfor det er vigtigt, at du finder en veletableret grossist med et dokumenteret ry for at levere rettidig, professionel dropshipping-service.

Husk, at du har lov til at arbejde med mere end én leverandør, hvis du ønsker det. Faktisk er det ofte bedst at finde flere grossister at arbejde med, i tilfælde af, at noget ikke fungerer med en af dem.

Hvor mange penge kan du tjene?

Den mængde af penge, som du tjener på dropshipping, kan variere meget. I begyndelsen tjener du måske kun 1.300 kr. til 3.300 kr., men gennem tiden, kan du tjene et fem eller seks cifret beløb pr. måned. Den måde, som du markedsfører din virksomhed, dit niveau af kundeservice og kvaliteten og appellen af de produkter, du vælger, vil alle bidrage til din evne til at leve godt af dropshipping.

Dropshipping er en meget god made måde at tjene penge på, på internettet, og er varmt anbefalet hvis du ønsker at skabe en langvarig ekstra indkomst. Sammenlignet med mange andre metoder på denne hjemmeside, kræver dropshipping noget tid og nogle anstrengelser at komme i gang med, men så snart du er begyndt, og du har fået de første par kunder, vil dropshipping være en god indkomstmetode.

The post Tjen penge på dropshipping appeared first on PengePanel.dk.

]]>
https://www.pengepanel.dk/tjen-penge-paa-dropshipping/feed/ 0
Tjen penge på t-shirts https://www.pengepanel.dk/tjen-penge-pa-t-shirts/ https://www.pengepanel.dk/tjen-penge-pa-t-shirts/#respond Mon, 02 Jul 2018 08:20:51 +0000 https://www.pengepanel.dk/?p=1374 T-shirts! Du kan aldrig have for mange, vel? Selv hvis du allerede har en række t-shirts i dit skab, så når du ser en med et klogt ordsprog på eller et unikt design, må du bare have den. Det er derfor t-shirts er en fantastisk måde at tjene penge på. Der er altid en efterspørgsel …

Tjen penge på t-shirtsRead More »

The post Tjen penge på t-shirts appeared first on PengePanel.dk.

]]>

Tjen penge på t-shirts

T-shirts! Du kan aldrig have for mange, vel? Selv hvis du allerede har en række t-shirts i dit skab, så når du ser en med et klogt ordsprog på eller et unikt design, må du bare have den.

Det er derfor t-shirts er en fantastisk måde at tjene penge på. Der er altid en efterspørgsel på dem, og det er bemærkelsesværdigt nemt at tjene på at sælge dem, hvis du da ved hvordan man gør det og har et par gode kreative idéer.

Du kan forestille dig pludselig at skulle købe trykkeudstyr, almindelige trøjer uden design og lære at producere grafik, men intet af dette er nødvendigt nu. Med Teespring, kan du forvandle dine idéer til t-shirts, til penge for at supplere din indkomst. Læs videre for at få nogle tips til, hvordan man tjener penge med Teespring.

Hvordan Teespring fungerer

Teespring er en side, der tillader dig at sælge t-shirts uden at lave noget af arbejdet med produktionen og leveringen af designs. Du behøver ikke at bekymre dig om lager eller udstyr, og du kan faktisk starte en kampagne på mindre end 10 minutter.

Bare følg disse trin:

1. Opret en Teespring-konto.

Det er nemt at blive klar til at bruge Teespring. Bare besøg hjemmesiden og følg trinene for at få din konto op at køre.

2. Skab dit T-Shirt-Design.

Teespring giver dig et intuitivt designværktøj, der gør det, at lave din trøje, så let som muligt. Du kan importere din egen grafik eller bruge deres multimedieklip og skrifttyper til at lave din grafik.

3. Vælg din trøjetype.

Når du har din færdige grafik, kan du vælge, hvilke typer af t-shirts du ønsker at tilbyde fra grundlæggende og bonusmuligheder. Der er også en mulighed for at lave hættetrøjer.

4. Etablér dine kampagneparametre.

Find ud af hvor meget du ønsker at tjene med din kampagne. Afgør derefter hvor mange t-shirts du har brug for at sælge, og til hvilken pris for at opnå det. Du kan producere så få som 5 trøjer eller så mange som 1000. Jo større dit mål er, jo flere penge kan du tjene fra salget af hver trøje.

5. Opret et navn.

Giv din kampagne en titel, der nøjagtigt beskriver, hvad din trøje er og som vil tiltrække opmærksomhed. Derefter kan du sætte længden på kampagnen fra 3 til 21 dage.

6. Start din kampagne.

Når din kampagne er i gang, kan folk gå til hjemmesiden og bestille din trøje. De vil ikke blive faktureret, medmindre du får nok ordrer til at nå dit mål. Forudsat at du har succes, vil dine kunder blive faktureret ved slutningen af kampagnen og vil modtage deres trøjer inden for 7 til 10 dage, hvis de er placeret i USA

7. Promovér din kampagne.

For at sikre succesen for din kampagne, er du nødt til at sprede budskabet gennem sociale medier og ved at fortælle dine venner og familie. Du kan også oprette en e-mail-kampagne og endda oprette annoncer.

8. Indsaml dine penge.

Efter den vellykkede kampagne er forbi og dine kunders trøjer er afsendt, vil Teespring sende overskuddet til din PayPal-konto.

Tjen penge på t-shirts

Tips til hvordan du tjener penge med Teespring

For at sikre en succesfuld kampagne og øge dine chancer for at få en god fortjeneste, så følg disse tips til at tjene penge online på t-shirts:

1. Se hvad der sælger.

Tjek Teeview, sektionen af Teespring, der lader dig se de mest populære t-shirts, i den pågældende uge. Se hvilke slags trøjer der sælger og hent inspiration fra deres design. Typisk klarer enklere t-shirts sig bedre end de mere avancerede, så du behøver ikke at finde på noget fancy, for at blive succesfuld.

2. Vælg en niche.

Hvis du er involveret med et vist online fællesskab eller er involveret med en gruppe eller organisation i dit samfund, så overvej at lave en t-shirt, der vil appellere til de andre medlemmer. At designe trøjer for en bestemt niche, vil give dig en målgruppe at promovere dine t-shirts til.

3. Følg popkulturen.

At gøre dine t-shirts aktuelle, kan bidrage til at øge salget. Hold dig orienteret med internet-memes, populære tv-serier og film, og den nyeste sladder om berømtheder. Gode idéer til t-shirts er overalt.

4. Få hjælp af en professionel.

Mens du kan designe en t-shirt på egen hånd, kan det, at have en grafisk designer lave grafik for dig, bidrage til at sikre at t-shirten er stilfuld. Du kan finde en designer på en freelance-side, som Upwork eller Fiverr.

5. Giv dine kunder valgmuligheder.

Mens du ikke ønsker at gøre det svært for dine kunder at beslutte sig, kan det, at udbyde mere end én type af trøje eller en række forskellige farver, øge dit salg.

6. Hold dine mål lave.

Når du først starter ud, kan det være svært at måle, hvor vellykket kampagnen vil blive. Husk – hvis du ikke opnår dit mål, vil du ikke tjene nogen penge, så det er bedst at starte småt, måske med 50 eller færre trøjer. Du bør også holde øje med dine fremskridt på vejen. Vær ikke bange for at sænke dit mål ved udgangen, hvis ikke du har nok købere til at gennemføre kampagnen.

7. Køb Facebook-annoncer.

Facebook-annoncer er relativt billige, og de kan producere store resultater. Fordi Facebook rettet annoncer mod brugernes interesser, kan din t-shirt blive set af hundredvis, tusindvis eller endda millioner af folk, mest tilbøjelige til at købe den. Når potentielle kunder ser en smart t-shirt i deres feeds, gør Teespring det nemt for dem at købe den for at sikre et vellykket salg.

8. Netværk med andre.

Finde sociale mediegrupper bestående af andre folk, der sælger trøjer på Teespring og lignende sider. Du kan opnå værdifuld indsigt og få gode tips fra andre succesfulde sælgere. Selvom folk konkurrerer om salg på siden, er Teespring-samfundet meget varmt. Du vil opdage, at folk i grupper er ivrige efter at hjælpe dig frem mod succes.

9. Forbered dig på nederlag.

Tjen penge på t-shirtsDet er meget normalt, for de første par Teespring-kampagner, ikke at nå målet. Hvis det ikke lykkes for dig første gang, så prøv din kampagne igen; men før du gør det, så vurdér, hvad du gjorde med dit tidligere forsøg, for at prøve at fikse det der gik galt. Satte du et alt for højt mål? Er din trøje bare ikke tiltrækkende? Var der ikke nok valgmuligheder eller fik du ikke promoveret trøjen effektivt nok? Foretag de ændringer, som du skal og genoptag derefter!

Andre sider som Teespringg

Mens Teespring er den mest kendte side af sin art, er der andre sider, der tillader dig at sælge t-shirts og andre ting til offentligheden, uden at skulle fremstille dem selv, herunder:

Threadless er en designkonkurrence og en t-shirt-butik i én. Hvis din t-shirt bliver valgt som ugens bedste, så får du en pengepræmie på 2000 $ og vil modtage en minimums-royalty på 20 procent af den fortjeneste, som siden tjener fra salget af din trøje.

Med Zazzle kan du lave langt mere, end bare t-shirts! Hjemmesiden lader dig sætte din grafik på kaffekrus, tøj, nøgleringe og mange andre ting, og du har fuld kontrol over din royalty-rate

Designs by Humans har en ansøgningsproces for at acceptere nye designere. Når du bliver accepteret, tjener du 3 $ for hver t-shirt, som du sælger.

Med denne hjemmeside er der ingen kampagner. I stedet opretter Spreadshirt en butik, der gør det muligt for kunder at købe tøj fra dig, ét stykke ad gangen. Du kan angive dit eget provisionsbeløb, og siden gør det nemt for dig at slå dine produkter op på din egen hjemmeside, hvilket er fantastisk hvis du har din egen blog eller fan-side. T-shirts! Du kan aldrig have for mange, vel? Selv hvis du allerede har en række t-shirts i dit skab, så når du ser en med et klogt ordsprog eller et unikt design, så må du bare have den.

The post Tjen penge på t-shirts appeared first on PengePanel.dk.

]]>
https://www.pengepanel.dk/tjen-penge-pa-t-shirts/feed/ 0
Tjen penge på eBay https://www.pengepanel.dk/tjen-penge-pa-ebay/ https://www.pengepanel.dk/tjen-penge-pa-ebay/#respond Mon, 02 Jul 2018 07:35:08 +0000 https://www.pengepanel.dk/?p=1364 E-handel er en voksende industri, hvilket gør online salg til en profitable måde at tjene penge på online; dog kan det, at etablere din egen online butik og forsøge at markedsføre den for at tiltrække trafik, være vanskeligt og tidskrævende. Som en af de mest populære hjemmesider på hele internettet, tilbyder eBay et enkelt alternativ til …

Tjen penge på eBayRead More »

The post Tjen penge på eBay appeared first on PengePanel.dk.

]]>

Tjen penge på eBay

E-handel er en voksende industri, hvilket gør online salg til en profitable måde at tjene penge på online; dog kan det, at etablere din egen online butik og forsøge at markedsføre den for at tiltrække trafik, være vanskeligt og tidskrævende. Som en af de mest populære hjemmesider på hele internettet, tilbyder eBay et enkelt alternativ til traditionelle online butikker. At sælge produkter der, kan give dig en kontinuerlig strøm af indtægter, og tillade dig nemt at træde ind i verdenen af e-handel for at tjene penge online. Alt dette kan gøres hjemmefra, og kræver ikke specielt meget fra dig.

For at komme i gang med at sælge på eBay, og gøre din forretning profitabel, så følg disse trin.

Trin 1: Kom i gang

1. Opret en eBay-konto

Hvis du ikke har en eBay-konto, er du nødt til at besøge eBay.com og oprette en konto. Det koster dig ikke noget at registrere. Hvis du har købt noget fra eBay, kan du bruge den samme konto til at sælge, som du bruger til at købe. Når du har fuldført registreringen, kan du bruge betjeningspanelet på My eBay side, til at administrere alle dine annoncer og kommunikere med dine kunder. I tilfælde af, at du opretter en helt ny konto, så tænk grundigt over dit brugernavn. Sørg for at det er noget professionelt og positivt, der vil give tillid til dine købere.

2. Beslut dig for om du vil abonnere eller ej

eBay opkræver gebyrer på to måder – gennem standardordningen og gennem abonnementer. Her er hvordan de adskiller sig:

 • En ordning med standardgebyr kræver ikke at du betaler et gebyr for bare at oprette en annonce for varen. Du kan oprette op til 50 annoncer pr. måned, med standardordningen, og du vil betale eBay 10 procent af dine salgsindtægter på varer, der sælger. Normalt er standardordningen bedst for begyndere.
 • Et betalt abonnement, kræver at du betaler et gebyr på et sted mellem 15,95 $ og 179,95 $ pr. måned, for at sælge. Hvert abonnement giver dig ret til et bestemt antal gratis annoncer pr. måned og en forskellig kommissionsstruktur. Med abonnementer, vil eBay modtage et sted mellem 4 til 9 procent af dit salg.

3. Opret en PayPal-konto

For at sælge på eBay, er en PayPal-konto stærkt anbefalet. PayPal er en service der tillader købere, sikkert at gennemføre betalinger online, og for sælgere at modtage pengene og derefter få en papirkvittering udskrevet, overføre pengene til deres bankkonti eller bruge det til at handle online. Det er ikke obligatorisk at have en PayPal-konto for at sælge på eBay, men op til 90 procent af eBay købere benytter tjenesten. Hvis du ikke accepterer det, kan sælgere springe over din vare og købe fra en af dine konkurrenter. Tilmelding til PayPal er let. Du kan gøre det på bare et par minutter, på PayPal.com, og der er ingen gebyr for at oprette en konto.

4. Beslut dig for hvad du vil sælge

Før du begynder at købe produkter fra en grossist for at starte en eBay butik, er det en god idé at starte stille ud, ved at sælge uønskede genstande, fra dit hus. Foretag en større oprydning og find ting, du ikke længere har brug for eller bruger. Følg disse tips:

 • Tjek ’Selling Inspiration House’ på eBay, for at se hvilke slags ting, folk sælger og hvor meget de kræver for dem.
 • Gennemse annoncer i forskellige kategorier for at se ting, der er magen til de ting, som du overvejer at sælge.
 • Vælg ting, som du kender en masse til. Du skal kunne beskrive dine varer godt for at øge køberinteresse og fortælle dem, de ting, de har brug for at vide for at afgøre, om dit produkt er det rigtige for dem. Derfor ønsker du ikke at sælge ting, du ikke forstår eller ikke ved en masse om.
 • Når du finde ting i dit hjem, der sælger godt, så tjek garagesalg, discountbutikker og andre steder hvor du kan købe tilsvarende varer til en lav pris, og sælg dem på eBay for en fortjeneste.

5. Start din forretning i det små.

Tjen penge på eBayMens du måske er ivrig efter at begynde at tjene tonsvis af penge fra eBay, er det bedst at starte din forretning med få elementer og derefter gradvist udvide din butik. Hvis du kun har et par få ting, kan du svare hurtigt på spørgsmål fra købere og få varerne leveret hurtigt for at få gode tilbagemeldinger, til at opbygge din troværdighed som en eBay-sælger. Du vil også kunne øve dig i, at oprette annoncer og finde ud af, hvad der virker og hvad der ikke virker, i stedet for at springe på hovedet i det og spilde tid ved at skrive 50 annoncer, der måske er effektive.

Trin 2: At oprette en annonce

1. Beslut dig for hvilken salgsmetode der er den rette for dig

eBay begyndte som bare en auktionsside, men i dag giver hjemmesiden dig en række af måder at sælge varer til kunder. Før du opretter en annonce, skal du beslutte dig for, hvilken metode der vil være den bedste måde for dig at sælge din vare. Hver metode har sine egne egenskaber, fordele og ulemper, som følger:

Traditionel Auktion

Med en traditionel auktion, sætter du et minimum budbeløb og vælger længde af tid til din auktion. Derefter afgiver brugere bud i håb om at komme ind på toppen, med det højeste bud. Ved slutningen af auktionen, vinder den person, der har budt højest og bliver køberen.

Du kan sætte en auktion til 3 dage, 5 dage, 7 dage eller 10 dage. Når du har en tilbagemeldingsrate på mindst 10, kan du også tilbyde 1-dages auktioner. Købere kan ofte godt lide at se auktioner og derefter byde på den sidste dag, så længere auktioner klarer sig ofte bedre end kortere.

Auktionssalg kan være stressende, da du aldrig ved, hvor meget dit produkt vil ende med at sælge for. Det er derfor det er vigtigt at være forsigtig med at angive dit minimumsbud. Mens du ønsker at det skal være lavt nok, til at være tiltrækkende for købere, ønsker du ikke det skal være så lavt, at du ikke vil tjene nogen penge ved at sælge varen, hvis du kun modtager ét bud.

Reserveringsauktioner

Reserveringsauktioner fungerer relativt på samme måde som en traditionel auktion; men med en reserveringsauktion, sætter du en minimum dollar pris, der skal nås for at varen sælger. Dette tillader dig at sætte et attraktivt lavt åbningsbud mens du stadig får sikkerheden for, at du ikke vil miste penge på transaktionen. Ulemperne er at eBay opkræver et gebyr for reserveringen, og at din vare ikke vil sælge hvis reserveringen ikke er opnået.

Køb det nu

”Købe det nu”-annoncer tillader brugere at købe en vare med det samme, til en fast pris i stedet for at skulle byde på varen. Transaktionen bliver ligesom en fra en online butik. Mange købere foretrækker ”køb det nu”-varer fordi de ved at de vil være dem, der modtager produktet, og de behøver ikke at vente på at blive vinderen, for at gennemføre transaktionen. Du kan tilføje en ”køb det nu”-pris til en auktionsannonce eller oprette et produkt som en ”køb det nu”-vare. Hvis du vælger sidstnævnte, kan du vælge at oprette varen for 3 dage, 5 dage, 7 dage, 10 dage, 30 dage eller indtil du afbryder annoncen.

Bedste bud

En ”bedste bud”-annonce føjes til en ”køb det nu”-vare. Når du tilføjer denne, kan købere indsende et alternativt bud til din ”køb det nu”-pris. Ved slutningen af annoncens tidsperiode, hvis varen ikke blev solgt, har du muligheden for at sælge varen til personen, som afgav den højeste ”bedste bud”-pris. Du kan også vælge at afvise de bedste bud og genindrykke varen, hvis du føler at buddene er for lave.

2. Sæt din pris

Konkurrencen er hård på eBay, så det er altid bedst at basere din salgspris ved at tjekke hvad der ellers er tilgængeligt til salg, på hjemmesiden. Efter at du har logget ind på eBay, så gå til området ”Advanced Search” og markér feltet, der siger “Completed Listings.” Søg derefter på den vare, du ønsker at sælge. Se efter varer, der blev solgt med den metode, du vil bruge. Tjek deres funktioner, se efter dem der minder mest muligt om din, både med hensyn til deres tilstand og deres karakteristika. Se hvor meget sælgeren modtog for salget og overvej derefter hvordan dit produkt kan sammenlignes med dette. Hvis det stort set er identisk, kan du blot kræve det samme beløb. Hvis ikke, så justér prisen op eller ned. Du bør også bruge noget tid til at tage hensyn til de gebyrer, som eBay vil opkræve. En eBay profitlommeregner-app kan tillade dig hurtigt at se, hvor meget du vil tjene, når du sælger en vare ved hjælp af en bestemt metode til en bestemt pris.

3. Tag billeder

eBay kræver, at mindst ét foto skal være inkluderet med hver eBay-annonce. Følg disse tips for at tage et flot billede, der opfylder Ebay’s standarder:

 • Dit foto skal være mindst 500 pixel bredt på dets største side, og må ikke indeholde nogen kanter, tekst eller illustrationer.
 • Tag billedet af din vare foran en almindelig baggrund. Hvid er normalt den bedste farve til at placere bag en vare, bortset fra mousserende varer, som typisk ser bedst ud foran en sort baggrund. Du kan bruge en dug eller et stykke stof eller en plade til at lave din baggrund.
 • Vær forsigtig med hvordan du belyser din vare. Du ønsker ikke at nogen del af varen skal være dækkede af en afspejling eller en skygge. Slå flash på kameraet fra, for at undgå blænding.
 • I stedet for at forsøge at holde kameraet i hånden, så placere det på et stativ. Det er næsten umuligt at holde et kamera helt stabilt, for at tage et godt billede. Stativet vil sikre, at billedet bliver klart og tydeligt.
 • Tag mere end ét fotografi af din vare fra en afstand, der gør det muligt at ses varen helt. På denne måde, vil du kunne vælge det bedste billede, til at være dit primære fotografi. Du kan muligvis tage et par flere billeder af eventuelle særlige detaljer, som vil gøre varen mere lokkende for købere eller for eventuelle fejl eller mangler, som du ønsker at påpege. Det er også en god idé at tage billeder af forsiden, bunden, siderne og toppen for nogle varer. eBay kræver typisk betaling for at tilføje ekstra billeder, så du ønsker muligvis ikke at uploade dem alle, men du kan gemme dem til at vise til en kunde, der stiller spørgsmål om, hvordan noget ser ud.

4. Vælg din forsendelsesmetode

Når du er færdig med at tage billeder, så pak din vare sammen og placér den inde i den beholder, som du vil bruge til at sende den i. Vej derefter hele varen, så du kan bestemme den bedste måde at prissætte din forsendelse.

Én forsendelsesmulighed er at beregne forsendelsesomkostningerne. Med dette fortæller du eBay hvor meget pakken vejer og dimensionerne af pakken. Derefter, vil systemet automatisk beregne den rigtige mængde af porto, baseret på brugerens geografiske placering.

Du kan også bruge eBay Shipping Calculator til at finde ud af hvor meget det vil koste at sende varen gennem forskellige kurerer og opkræv derefter selv et fast gebyr. En anden mulighed er at give gratis forsendelse ved at bygge fragtprisen ind i prisen på varen, eller dække det selv. Sidstnævnte mulighed er normalt kun god, hvis du sælger varer til et stort overskud.

5. Lav din beskrivelse

Du kan ikke sælge varer på eBay uden gode beskrivelser. For at lave en effektiv en, så følg disse tips:

 • Gøre din titel tydelig, så købere straks ved, hvad varen er. Brug så meget som muligt søgeord, som folk muligvis søger efter på eBay, i titlen. Hold titlen simpel. Du behøver ikke at være sød eller kreativ med navnet. Faktisk er det bedre at lade være, når du sælger på eBay.
 • Beskriv alle de vigtige funktioner. Du skal give så mange oplysninger som muligt, med din annonce. Sørg for, at du taler om ting som hvilken farve varen har, hvilken størrelse det er, hvis det har nogen modelnavne eller numre, hvad der følger med og hvordan standen er. Jo mere specifik du er, jo mere sandsynligt er det, at du sælger din vare, og for at reducere behovet for købere at stille spørgsmål.
 • Sørg for at tale om fordelene ved varen, ikke bare dens funktioner. Forklare hvorfor nogen har brug at få varen og hvorfor denne bestemte vare er den bedste at vælge, blandt de andre på eBay. Tal dit emne op, uden at sige noget, der ikke er sandt.

Tjen penge på eBay

Trin 3: Gennemfør et salg

1. Skab kontakt med køberen

Når en vare sælger, modtager du en meddelelse fra eBay, der vil omfatte sælgerens e-mail-adresse. I de fleste tilfælde vil kunder betale for varen så snart de har klikket på ”køb det nu”, eller med det samme når auktionen slutter, og du vil få nogle grundlæggende oplysninger fra eBay, med det samme. Du bør stadig sende din bruger en e-mail og fortæl ham det samlede beløb inklusiv forsendelsen og eventuel told, hvilken forsendelsesmetode du vil bruge og hvornår du har tænkt dig at afsende varen.

2. Bekræft at du er blevet betalt

Sørg for, at køberen har betalt for købet enten gennem øjeblikkelig ’checkout’ ved kassen, eller den metode, som du angiver. Hvis køberen ikke betaler, så følg op på det, én eller to gange. Derefter kan du bruge løsningscenteret til at indgive en sag om en ubetalt vare, i et forsøg på at få pengene. Afsend aldrig før du ved, du er blevet betalt.

3. Afsend ordren

Så snart du har bekræftet, at varen er betalt, så pak den godt og send den hurtigt. Leveringstiden vil have den største effekt på din bedømmelse, så spild ikke tiden eller udsæt forsendelsen. Du kan udskrive en forsendelsesetiket fra eBay, til at anbringe på pakke. Når du leverer varen, så sørg for at få et tracking-nummer, som du kan give til din kunde. Du kan også anmode om en leveringsbekræftelse, så du har bevis for, at de har modtaget varen. Det er også en god idé at få forsikring på varen eller at tilbyde din køber mulighed for at betale for forsikring. Forsikringen dækker eventuelle skader, der opstår mens varen er under forsendelse. Hvis du ikke betaler for forsikring, kan du ende op i en tvist med kunden når varen er leveret, hvis rederiet skader varen.

4. Giv tilbagemelding

Når transaktionen er fuldført, så efterlad en tilbagemelding til køberen. Når du siger pæne ting om din køber, vil han eller hun være mere tilbøjelig til at gengælde og give dig en god tilbagemelding, som vil hjælpe dig med at få din forretning til at vokse.

5. Betal dine gebyrer

I mange tilfælde, vil eBay-gebyrer bliver trukket automatisk og opkrævet på dit kreditkort eller PayPal-konto inden for en tidsramme, der er aftalt med eBay. Sørg for, at betalingen går igennem hver gang og at du holder din konto opdateret.

Trin 4: Opbyg en succesfuld forretning

For at gøre eBay til en indtægtsgivende forretning, så følg disse tips:

Kommunikér godt med dine købere

Hvis du gerne vil have gode tilbagemeldinger, og dermed tjene ekstra penge, er du nødt til at kommunikere. Købere blive nervøse hvis de ikke hører fra sælgere, selv hvis du leverer varen i tide. Sørg for at du får kontakt med dem meget snart efter deres køb. Du bør også tjekke din e-mail ofte, for at kigge efter spørgsmål fra potentielle købere, der har forespørgsler om hjemmesiden. Du kan gøre dette lettere ved hjælp af eBay-appen til din tablet eller smartphone, der kan sende dig meddelelser, når du får nye spørgsmål. Vær altid venlig og høflig overfor dine kunder, ligesom hvis du betjente dem i en fysisk butik.

Giv tilbagemeldinger hurtigt

Som tidligere nævnt, er tilbagemelding vigtigt for købere. At give det hurtigt, vil behage din kunde og yderligere tilskynde dem til at give dig gode karakterer. Vent ikke til kunden giver tilbagemelding, før du beslutter dig om, om du skal sige noget godt om ham eller ej. Giv altid god tilbagemelding, efter du har modtaget betaling, medmindre personen nægtede at betale.

Find en niche

Når du ser, hvad der sælger, så vælg et område at fokusere på med dine eBay-salg. På denne måde kan du blive en ekspert på området og udvikle et kundegrundlag af folk, der er interesseret i din niche. Dette gør det langt nemmere at tjene penge.

Kom ind i branchen

Efter du er blevet vant til at sælge på eBay, kan du øge dit lager ved at skabe et forhold til en grossist eller en dropshipper, som specialiserer sig i nye produkter magen til dem du sælger.

Arbejd dig hen imod Power-sælger status

Power-sælgere er de mest troværdige sælgere på eBay, og kun de øverste 4 procent af alle sælgere tjener æren. Når du har denne status, har du helt sikkert tjent en stor sum penge.

Du kan nå denne status ved at:

 • Sælge i mindst 90 dage.
 • At have et samlet månedligt salg på 1000 $ eller mere i 3 måneder i træk.
 • Oprette mindst 4 varer pr. måned i 3 måneder i træk.
 • Have en tilbagemeldings-score på 100 med mindst 98 % positive kommentarer.
 • Betale dine eBay-gebyrer til tiden.
 • Følge eBay-fællesskabets værdier og adlyde alle politikker.

Tjen penge på eBayLæs korrektur på hver enkel annonce, før du udgiver den. Sørg for, at titlerne og teksten er fri for stavefejl og grammatiske fejl, der kan få dig til at fremstå, som om du ikke er en professionel. Stavefejl kan også forstyrre søgeordssøgninger og kunne mindske risikoen for at dine varer vises når kunder søger efter produkter som dine.

Husk altid at dit omdømme er din nøgle til succes, på eBay. Arbejd hårdt på at løse konflikter med dine købere. Selv hvis noget går galt, kan du muligvis redde din bedømmelse, ved at afhjælpe problemet til en kundes tilfredshed.

Held og lykke med at tjene penge på eBay!

The post Tjen penge på eBay appeared first on PengePanel.dk.

]]>
https://www.pengepanel.dk/tjen-penge-pa-ebay/feed/ 0