Hvordan får du et freelance job [Tjen Penge I DAG]

I denne artikel, vil vi gennemgå processen om hvordan man får et freelance job. Til sidst vil du vide lige præcis hvilke slags færdigheder du bør benytte under dit freelance arbejde, hvordan du skaffer dine første kunder, og hvordan du øger din indkomst online.

freelance oversætter
KAPITEL 1

Du kan starte dit freelance job og tjene penge på mindre end 10 minutter

freelance job
KAPITEL 2

Hvad du får ud af at være Freelancer

freelance opgaver
KAPITEL 6

10 Nøgleord til at blive en Succesfuld Freelancer

freelance job
KAPITEL 7

At lære hvordan du får et freelance job vil hjælpe dig til din drømme livsstil

freelance job

Mange mennesker spørger os, hos PengePanel, hvordan de får et freelance job.

Hvis du gerne vil tjene penge online, og finde en måde at tjene en simpel indkomst på, anbefaler vi at du starter af 5 årsager:

 • Det er en af de nemmeste måder at tjene penge på online, og kun få ting behøves for at komme i gang.
 • Du kan tjene penge hurtigt og samme dag som du påbegynder et projekt.
 • Der vil ALTID være en efterspørgsel. Freelancere udfører en service for kunder og andre virksomheder. Tro os, andre virksomheder og folk vil altid få brug for din hjælp til at løse tingene, og har brug for folk som ved hvordan man udfører freelance opgaver.
 • Du kan sige dit fuldtidsjob op hvis du udvider din virksomhed nok, og kan gøre det fuldtid.
 • Du kan tjene penge hvor som helst, lige fra et par extra 500 kr. om måneden, til at drive en hel virksomhed der kan sælges for flere MILLIONER når først du har fået den opbygget.

KAPITEL 1

Du kan starte dit freelance job og tjene penge på mindre end 10 minutter

Den gode ting ved et freelance job er at du kan komme i gang HURTIGT. I løbet af artiklen vil vi i detaljer gennemgå nogle trin for dig, og alt hvad du skal gøre er:

freelance skribent

1. Oprette dig på en online platform som Upwork, Fiverr, eller Guru

2. Udfylde din profil og din information for at blive betalt.

3. Du er klar til at ansøge om freelance arbejde!

Dette kan tage mindre end 10 minutter og det er lige netop derfor at freelance arbejde er en fantastisk måde at tjene penge på online.

KAPITEL 2

Hvad du får ud af at være Freelancer

At være freelancer bringer en masse fantastiske fordele med sig:

freelance oversætter
tjene penge

Du kan arbejde over alt

Du vil måske undre dig over hvorfor nogen overhovedet ønsker at vide hvordan man får et freelance job og blive en freelance stjerne. Hos PengePanel går vi meget op i at tjene penge online. For alt hvad du skal gøre, mens du lærer hvordan du får et freelance job kan gøres på computere og via internettet.  Du kan fuldføre arbejdet hvor end du ønsker… Det kunne være på en café, derhjemme, eller tværs gennem Europa, i Paris.

Og nu vi snakker om det…

tjen penge hjemmefra

mDu kan rejse mens du arbejder

Når du ved hvordan du får et freelance job, kan du vælge at blive i din hjemby, eller tage din computer under armen og rejse verden rundt mens du arbejder. Så længe du afslutter dine projektet til tiden, er dine kunder ligeglade med om du arbejder på en café i Istanbul, eller på en strandcafé i den Dominikanske Republik.

freelance jobs

tjen hurtige penge

Du kan supplere din indtjening fra dit fuldtidsjob

Det bedste ved et freelance job er man  kan tjene ekstra penge UDOVER det man tjener fra sit fuldtidsjob!

Ønsker du at betale din gæld? Spare op til en extra ferie? Et nyt stykke legetøj?

Når du lærer hvordan du får et nyt freelance job, kan du bruge din indkomst til at betale for alle disse ting.  Og hvad hvis du ikke kan lide det sted hvor du arbejder lige nu?

tjen hurtige penge

Du kan sige dit fuldtidsjob op

Når du lærer hvordan du får et freelance job, kan du få flere kunder, og med tiden tjene nok penge til at sige dit job op. Mange af vores læsere har gjort dette med stor succes, så hvis det er hvad du ønsker at gøre, så frygt ej. Det er 100% muligt, og du kan gøre det samme!

Som vi vil diskutere senere i denne artikel, er dette ikke nødvendigt og det er fuldstændig op til dig. Nogle mennesker ønsker at stoppe deres fuldtidsarbejde, og dette er en brillant måde at gøre det på, mens andre bare ønsker en ekstra indkomst uden om  deres egentlige job, og et freelance arbejde er også ideelt til dette formål.

tjen penge hjemmefra

Du kan arbejde på din egen måde, ud fra eget skema, til egne kunder og mere

Alle er forskellige og har deres egen måde at gøre tingene på: Nogle mennesker elsker skemaplanlægning og at stå tidligt op. Andre HADER to-do lister og arbejder bedre om natten. Når du påbegynder processen i hvordan du får et freelance job, har du fuldkommen frihed til at vælge hvordan DU selv arbejder bedst. Du får lov at bestemme hvor du arbejder og også hvornår du arbejder. Hvis du hader at stå tidligt op, og ønsker at sove til op ad formiddagen, så værsgo. Hvis du ønsker at tage i fitness midt på dagen og ikke blive siddende ved et skrivebord i 8 timer frem, perfekt. 

Det bedste ved at have et freelance job, er friheden til selv at kunne vælge.

Og ved du hvad der er endnu bedre? I et fuldtidsjob er du fastbundet til dine kollegaer og en chef, selv hvis du hader dem. Men med et freelance arbejde: Klager din kunde? Giver de dig for mange hovedpiner? Er de lede?

Godt! Fyr dem. Du behøver aldrig at tale med dem igen. Se, DET er frihed.

Når du først lærer om hvordan du får et freelance job uden kontakter, vil du ikke være i stand til at udvælge hvem du vil arbejde med, som du vil efter du har arbejdet i et stykke tid. Men det skal du ikke bekymre dig om. Vi skal nok komme ind på hvordan du finder tonsvis af kunder senere i denne artikel, så du har en masse valg at gå efter.

KPAPITEL 3

Bør du droppe dit job NU og få et Freelance job?

For en del mennesker er det en gåde om de skal droppe deres job først, og finde ud af hvordan de får et freelance job. Hos PengePanel, fortæller vi folk at det er op til dem selv: Du kan have et freelance job ved siden af dit job, eller arbejde i weekenden, eller sige op og arbejde fuld tid.

freelance skribent

ALLIGEVEL, anbefaler vi altid at man bliver i sit fuldtidsjob hvis man har et, og aldrig har lavet freelance arbejde før, inden man udelukkende lever af det.

Det er der 3 store årsager til:

Du kan tjene flere penge på at kombinere dit fuldtidsarbejde med din indkomst fra dine freelance opgaver.

Du kan opbygge flere færdigheder mens du fortsat arbejder

Du behøver ikke at føle dig presset eller stresset til at opbygge dit brand eller tjene en vis sum penge. Vi har alle regninger som skal betales, og hvis du aldrig har haft et freelance job før, kan det være meget stressende ikke at have en garanteret lønseddel som sættes ind på kontoen. Det gør sig særligt gældende hvis du har en familie som skal forsørges!

Det er stadig helt op til dig, men vi anbefaler at du under processen om at få et freelance job får tjent nok, til et par måneder i træk, inden du så påbegynder dit freelance arbejde, så du ikke behøver dit fuldtidsjob længere, når du siger op. Så er du sikker på at du altid kan tjene nok penge.

KAPITEL 4

Hvordan du får du et Freelance Job

Nogle mennesker er bange for at de aldrig vil få et freelance job fordi de ikke har nogen færdigheder som de kan markedsføre eller sælge online.

freelance job denmark

Som regel når vi opremser de MANGE ting man kan gøre med et freelance arbejde, blive  folk overraskede, og vi er sikre på at du også har noget som du kan gøre. Men selv hvis du ikke har, kan du nemt opbygge en færdighed og videresælge den til kunder.

 • Grafisk design
 • E-handel
 • UI/UX design
 • Fotoredigering
 • Videoredigering
 • Videoproduktion
 • Web-design
 • Programmering
 • Animation
 • Softwareudvikling
 • WordPress hjemmeside opbygning
 • Teknisk support
 • Virtuel assistent
 • Transkription
 • Teknisk skribent
 • Copy editing
 • Copywriting
 • Ghostwriting
 • Oversættelse
 • Regnskab
 • Bogføring
 • Virksomhedskonsulent
 • Excel
 • Reklame
 • Marketingkonsulent
 • Google AdWords
 • PPC
 • SEO
 • SEM
 • Lead generering

Fandt du noget på denne liste som du ved at du kan gøre, og ved du kan arbejde freelance med? Super! Hvis ikke, så er der flere hjemmesider online som kan lære dig om dette helt gratis eller for ingen penge, så du kan finde ud af hvordan du får et freelance job.

Her er en hurtig liste:

freelance job

Udemy – Online kursus platform hvor du kan vælge hvilke emner du vil undervises i og købe dem direkte

freelance job

Skillshare – Online kursus platform hvor man har et månedligt abonnement. Du betaler en fast betaling hver måned og får adgang til hele deres kartotek.

freelance jobs

Google Adsense – Tilbyder gratis lektioner indenfor alt som er relateret til google reklame, såsom AdWords, PPC, Google Analytics, og mere.

Du kan også bruge Google til at søge efter dit udvalgte emne og du vil finde TUSINDVIS af gratis ressourcer, artikler, og mere som kan hjælpe dig opbygge den færdighed du ønsker at få. Selv hvis du ikke har nogle særlige færdigheder, bør det ikke holde dig fra at få et freelance job.

KAPITEL 5

Hvad du har brug for, for at få et Freelance Job

Det gode er at det ikke kræver meget at lære hvordan man får et freelance job! Alt du har brug for er stort set din computer, en internetforbindelse og dine færdigheder.

freelance arbejde
tjene penge

Et godt arbejdssted

Selvom du ikke arbejder inde på et kontor fra et firma, så er det EKSTREMT vigtigt at have et arbejdssted som du føler dig godt tilpas i. Dette kan være hjemme, på et bibliotek, en café, et fælles arbejdsområde, eller et helt andet sted.

Det vigtige er at du har et sted hvor du har det godt med at få tingene ordnet.

freelance arbejde

tjen penge hjemmefra

Produktivitet

Selvom alle er forskellige, så vil alle gerne få tingene gjort, ligegyldigt hvem de er. Når du først er begyndt med at jonglere med en masse kunder, og særligt hvis du stadig har et fuldtidsjob, så er det essentielt at få tingene gjort. Heldigvis har vi en artikel om hvordan man forbedre sin produktivitet klar til dig.

tjen hurtige penge

Tidsplanlægnings værktøjer og teknikker

Tæt relateret til produktivitet hører tidsplanlægning. Du er nødt til at lære hvordan du inddeler din tid indimellem dine forskellige ansvar og forpligtigelser. Ifølge Lars Rothschild Henriksen kan du blive mere produktiv ved hjælp af 5 trin, og ifølge artiklen kan du forholde dig til blot et par af tingene, så længe det fungerer for dig.

Vi anbefaler at du undersøger pomdoro teknikken, hvilket er en genial måde at spore din tid og produktivitet generelt. Du kan bruge den når du lige er begyndt at lære hvordan du får et freelance job. Og at gøre brug af en eller form for kalender (selv en Google Kalender)

tjen hurtige penge

Projektledelsesværktøjer og færdigheder

Når du jonglerer med flere opgaver, deadlines og kunder, så kan tingene hurtigt blive forvirrende under læringsprocessen om hvordan man får et freelance job. Det er derfor vigtigt at man kan spore sine projekter, vide hvad der er nødvendigt at gøre, og hvornår tingene skal gøres.

Der er MANGE forskellige værktøjer som kan hjælpe dig med at gøre dette, og forskellige slags værktøjer virker med forskellige slags personlighedstyper. PengePanel anbefaler Basecamp.  Basecamp er ideel til kundearbejde, så man ikke skal maile frem og tilbage og kombinerer også et helt sæt af andre features såsom en kalender, chat udveksling, to-do lister og meget andet

tjen penge hjemmefra

Drive og disciplin

Vi er nødt til at nævne at du har brug for et drive og disciplin for at lære hvordan du får et freelance job. Selvom det er nemt at starte og tjene penge, er du nødt til at være den som finder dine kunder og sørger for at arbejdet bliver gjort! 

Bare vær forberedt på at arbejde og du vil klare dig godt.

KAPITEL 6

10 Nøgleord til at blive en Succesfuld Freelancer

Nu hvor vi har vi vist dig en introduktion til hvordan man får et freelance job og du har fundet en færdighed som du har, eller ønsker at tjene penge på, er der her et par trin som du bør tage for at komme i gang:

freelance job
tjene penge

Definer dine mål

Hvilke mål har du sat dig for at lære hvordan du får et freelance job?

Ønsker du blot at tjene extra 650 kr. om måneden? Ønsker du penge nok til at leve hvor end du ønsker i verden uden et fuldtidsjob? Eller vil du gerne udvide din virksomhed til et million selskab?

Før du begynder at lære om hvordan du får et freelance job, sæt dig ned og tænk grundigt over hvor du ser dig selv om en måned, 3 måneder, et år, og om 5-10 år. Dette vil gøre det langt nemmere at holde sig motiveret, og så har du et mål at arbejde hen i mod , i stedet for at arbejde uden nogen grund!

tjen penge hjemmefra

Lav en rutine og planlæg

Med et freelance job vil du have forskellige projekter kørende, og dette kan være lidt af en udfordring hvis du også har et fuldtidsjob at se til.

Sørg for at kom  ind i en god rutine og planlæg, så du ved HVORNÅR du skal arbejde og HVAD du skal arbejde på. Som for eksempel at du arbejder hver mandag og onsdag aften, 3 timer på en søndag på et specifikt tidspunkt, eller hvad end der fungerer for dig. Bare sørg for at lav en rutine og hold dig til den!

tjen hurtige penge

Find en niche

De fleste mennesker prøver at være generelle når de lærer hvordan de får et freelance job, og tror at dette vil hjælpe dem med at fange og tiltrække flere kunder.

Det er faktisk stik modsat… og det er derfor du bør vælge en “niche” når du lærer hvordan du får et freelance job

En “niche” betyder blot at have et fokusområde eller en bestemt gruppe kunder. For eksempel, er du måske freelance skribent, men du specialiserer dig i dating og forhold. Du kan være en freelance webdesigner, men du ved virkelig hvordan man opbygger attraktive hjemmesider til arkitekter.

Hvis du indsnævre dine kompetencer, betyder det ikke at færre mennesker vil arbejde med dig, du kommer blot til at tiltrække MEGET specifikke kunder og det er nemmere at overbevise dem om at arbejde sammen med dig… og betale dig. Det er lige præcis disse slags ting du ønsker at vide når finder ud af hvordan du får et freelance job. 

Tænk over det på således:  Lad os sige at du gerne vil have dit hjerte undersøgt for at sikre dig at det er velfungerende. Hvilken slags læge vil du helst gå til? Du kan vælge en generel læge, eller en specialist som har tilbragt hele deres karriere, med at se, tænke, og KUN undersøge hjerter. Selvfølgelig vil du opsøge specialisten! De vil have langt mere viden omkring det og vil være i stand til at fortælle dig hvis noget er galt, sammenlignet med nogen som ikke har fokuseret lige så meget på det.

Det er det samme under processen om  hvordan man får et freelance job: Kunderne vil med større sandsynlighed betale dig (og betale dig MERE) hvis de fx har brug for email marketing, og du er en copywriter som lever og ånder for email marketing. Hvis de spørger ind til dine erfaringer, og du fortæller dem at du KUN har fokuseret på email marketing i 10 år, vil det være ekstremt imponerende, og få kunden til at stole på at du vil få arbejdet fuldført. Sammenlignet med hvis du blot sagde, “Jeg er freelance skribent.”

Få et fokus og udvælg en niche, om det så er den slags service du udfører, eller et område du fokuserer på.

tjen hurtige penge

Overvej inkorporering og start en ordentlig organisation

De fleste freelancere er solo ejere under deres eget navn, hvilket som regel er legalt, selvom du ALTID bør tjekke med din revisor eller skatteadvokat for at vide dig sikker. Men du bør nok overveje at danne en form for virksomhed eller organisation, for få retslig beskyttelse alligevel. Det kræves ikke blot når du nødvendigvis starter ud, men kan være en god idé hvis du ønsker at vokse imens du lærer hvordan du får et freelance job.

Igen, anbefaler vi at du snakker det igennem med en revisor eller en skatteadvokat under din læringsproces om hvordan du får et freelance job, bare for at sikre dig at alt du foretager dig er 100 % lovligt!

tjen penge hjemmefra

Lær hvordan freelancere indberetter til skat

Skatteafgifter fungerer anderledes når du er selvstændig i forhold til at arbejde for et selskab. Alt afhængigt af hvad du tjener, skal du indberette dit samlede honorar for hele året inden eller i marts måned det efterfølgende år, så dit skattefradrag kan blive trukket. Hvert land har sine egne regelsæt. Du kan finde nogle informationer i et par lande som står listet herunder, men sørg for at undersøge reglerne i dit hjemland, mens du lærer hvordan du får et freelance job:

freelance job
tjene penge

Håndter dine regnskaber — spor dine indtægter, udgifter og overvej at hyr en revisor

Når du får et freelance job og begynder at arbejde som selvstændig, kan du få en del skattefordele såsom “ekstraordinære erhvervsudgifter.” Dette kan inkludere omkostninger af husleje eller leje af kontorlokaler samt andet. Hvis du mestre hvordan du får et freelance job, vil det klart have sine fordele!

Det er vigtigt at have et system som samler indtægterne (eller gebyrerne) for dine projekter til de forskellige kunder, dit forbrug og dine kvitteringer.

Vi anbefaler at du bruger Dinero så du kan spore dine indtægter, og samtidig linke dine kreditkort og bankkontier for at spore dine udgifter. Du kan herfra også sende dine kunder en flot faktura for dine projekter. Vi anbefaler at du har et separat, dedikeret kreditkort hvor du opkræver alle freelance relaterede udgifter og indtjeninger mens du vokser, så du kan overføre kortet til Dinero og overføre omkostnings gebyrerne. Du kan til at begynde med blot notere udgifterne i Dinero.

Hvis du har en del kvitteringer på papir, anbefaler vi at du bruger Shoeboxed så du kan gemme alt. Du kan tage et billede så du kan digitalisere kvitteringen, og samtidig komme af med papiret.

I takt med at du vokser bør du hyre en revisor under processen om hvordan du får et freelance job: De kan hjælpe dig med en månedlig organisering, eller håndtere dine skatteafgifter når året er omme så du ikke skal stå med alt stresset.

Vi ved at afregning  kan virke kedeligt, men det er alt sammen EKSTREMT vigtigt. Des hurtigere du får det gjort, des bedre og nemmere vil det være at vokse og tjene flere penge… og det vil du gerne ikke? Så vil der også være styr på dine skatteomkostninger og så kan du spare penge på alt hvad du generelt betaler i skat!

tjen hurtige penge

Aflæg dine priser og gebyrer

En af de mest almindelige spørgsmål som vi får hos PengePanel under processen om hvordan man får et freelance job er hvordan priserne skal aflægges. Folk ved ikke om de bør benytte “faste” vs. “time-baserede” priser, hvilket egentlig betyder at du enten opkræver dine kunder på timebasis, eller at du aflægger et fast gebyr.

Vi anbefaler STÆRKT at du benytter et fast gebyr om muligt: Timebaserede priser kan blive et mareridt, kunderne vil muligvis klage om at noget er for dyrt, eller at du bruger for meget tid, og du vil muligvis føle dig stresset over at skulle arbejde et bestemt antal timer.

Ved at bruge et fast gebyr, ved både du og kunden hvor meget det vil koste. Du kan tilføje en lille note om at extra arbejde kan gøres for et tidsbaseret gebyr, men prøv at opkræv et fast gebyr for dit arbejde. På denne måde ved du også hvor mange penge du vil tjene om måneden, sammenlignet med timebaseret arbejde hvor lønnen kan være meget lavere end forventet. Dette kan tage en del pres fra dig når du laver dine freelance opgaver. 

Vi anbefaler også når du opretter en pengeordning at du mindst får betalt 50% af dit projekt gebyr med det samme, og hvis muligt 100% på forhånd. På denne måde ved du at din kunde tager jeres samarbejde seriøst og dertil også betalingen.

Det er vigtigt at bemærke at hvis du starter ud med meget lidt erfaring og forbindelser, at du muligvis skal tage lidt mindre i betaling, i forhold til hvad du synes er rimeligt at tage fra dine første kunder. Men føl dig ikke skidt tilpas! Bare vid at det er et skridt i processen om at lære hvordan du får et freelance job, og des mere du arbejder, des mere kan du hæve dine priser.

Vær ikke bange for at eksperimentere med dine priser heller: Du vil måske finde ud af at højere beløb fungerer bedre for dig, eller at lavere priser skaffer flere kunder. Hvilken metode giver dig mere arbejde som du foretrækker? Alt er et eksperiment, og du bør teste det mens du prøver dig frem.

tjene penge

Lær hvordan du skaffer kunder

At finde, få og beholde kunder er tydeligvis en af de vigtigste ting når man lærer hvordan man får et freelance job og blive en freelance stjerne: Ingen kunder, ingen penge.

Vi anbefaler at du starter ud på en af de populære freelance platforme så du kan opbygge et  portfolio og få kunder. Her er vores top 3, og du kan lære mere om hvordan du komme i gang med hver af dem ved at klikke på deres navne:

freelance oversætter

Upwork er en af de mest populære freelance platforme og en af de nemmeste steder at starte. Du opretter blot en profil, betalingsmetode, og så er du klar til at komme i gang.

freelance job danmark

Fiverr er en billigere freelance side hvor freelancere opslår “ freelance opgaver” som de kan udføre ofte med en start på $5. Freelancere kan også tilbyde premium service. Kunderne søger gennem arbejdsopgaverne og køber dem så direkte fra dig. For eksempel skrive du, “Jeg vil skrive 300 ord for $5.”

Vi har også en artikel til dig om hvordan du skaffer kunder.

Nu vil vi også nævne at det er svært at ansøge om job når man lærer hvordan man får et freelance job, og du skal ikke miste modet hvis kunderne ikke kommer farende til at starte med. Dette kan også ske når du har haft et freelance arbejde i noget tid. Sæt et mål om et bestemt antal job som du ønsker at søge hver dag eller uge, bliv ved med det, og så vil du opnå succes.

tjene penge

Byg en online profil af høj kvalitet, og fremvis eksempler på dit arbejde

At have en personlig side til dit freelance arbejde er ikke til forhandling: hvis du gerne vil lære hvordan du får et freelance job online, har du brug for en hjemmeside hvor kunderne kan finde dig. Det gode er at du kan opsætte en WordPress side på mindre end 10 minutter og have en professionel side som du kan vise dine prospektive kunder. Dette kan give dig STORE fordele i forhold til andre freelancere som er for dovne til at gøre dette, eller blot har profiler på en freelance platform.  

På denne personlige side, skal du sørge for at vise eksempler fra dit tidligere arbejde (et  portfolio). Hvis du for eksempel laver webdesign, så fremvis dine tidligere hjemmesider. Hvis du er skribent så fremvis noget af dit fremragende skrivearbejde.

Du kan finde nogle eksempler på personlige hjemmesider fra freelancere her og få inspiration. Du kan også læse vores blog for at lære hvordan du laver en hjemmeside.

tjen hurtige penge

Lær at pitche og lær om basiske salg og forhandling

Selv hvis du er den største introvert nogensinde, skal du forvente at konversere med kunder over telefonen, eller potentielt ansigt-til-ansigt når du lære hvordan du starter et freelance job. Det er essentielt at vide hvordan man viderekommunikere sin salg , forhandling og hvordan man laver et godt pitch.

freelance opgaver

For at lære hvordan man kommunikere og taler bedre kan du læse mere på denne hjemmeside.

For at lære om salg om forhandling, anbefaler vi bogen Never Split the Difference af Chris Voss, som er tidligere FBI gidselforhandler. Hvis han brugte sine værktøjer til at forhandle om folks liv, så ved vi at du sagtens kan forhandle om prisen og tiden på dine projekter med dine kunder.

Når det så kommer til at fortælle en mulig kunde om dit freelance arbejde, skal du være i stand til udtrykke tydeligt hvad du laver, og hvorfor du laver det, og hvordan de kan drage nytte af det. Det vil du blive bedre til med tiden når du starter på dit freelance job, men vi anbefaler at du kreere en elevator pitch for at komme i gang.

KAPITEL 7

At lære hvordan du får et freelance job vil hjælpe dig til din drømme livsstil

Ved at følge denne guide kan du lære om at freelance og tage din online indkomst til hvor end du ønsker.

freelance job denmark

Du kan starte I DAG med et freelance job og mulighederne er endeløse: Du kan tjene extra 1000 kr., 10.000 kr. eller endda mere per måned. Du kan lade dit freelance arbejde vokse sig ind til en hel virksomhed, fuldtid, hvor du hyrer flere ansatte og sælger for millioner når det har vokset sig større.

Mens vi har gennemgået en masse detaljer i løbet af artiklen, så husk: For at starte, er alt du har brug for at:

 • Beslutte hvilken færdig du vil freelance med
 • Opret dig på en freelance platform såsom Upwork, Fiverr, eller Guru
 • Udfyld din profil
 • Indsæt din information og bliv betalt
 • Ansøg om jobs!