Tjen penge for din mening

Tjen penge for din mening

Sværhedsgrad:

Sværhedsgrad

Tidsforbrug:

Tidsforbrug

Indtjeningspotentiale:

Indtjeningspotentiale

Gns timeløn

0
kr.

Pengepanel score:

En fornuftig indtjeningsmetode på Pengepanel.dk.

Online spoergeundersøgelserDet at tjene penge på online betalte spørgeskemaer er faktisk rigtig ligetil. For mange kan det virke mærkeligt, at man kan få penge ved blot at udfylde et betalt spørgeskema, men der er faktisk en god årsag til det.

Din viden og din mening er guld værd for virksomheder, da et øget kendskab til kunder og potentielle kunder kan hjælpe dem enormt.

Sådan kommer du i gang:

Det er ekstremt nemt at komme i gang med at tjene penge på betalte spørgeundersøgelser. Man kan på nogle spørgeundersøgelsessider allerede komme igang med at besvare sin første undersøgelse efter 10 minutter.

 1. Du tilmelder dig en eller flere af de anbefalede spørgeundersøgelsessider
 2. Bekræft din tilmeldelse via e-mail (tjek din spam-boks hvis du ikke har fået en mail)
 3. Udfyld informationer som alder, køn og bopæl på spørgeundersøgelsesportalen
 4. Modtag betalte spørgeundersøgelser på mail!

De bedste steder at tjene penge for din mening

Der er stor forskel på de forskellige spørgeundersøgelsesfirmaer, og kender man ikke til området kan man hurtigt komme til at tilmelde sig nyttesløse sider.

Nedenfor kan du se en liste over de bedste sider for spørgeundersøgelser. Vi har testet hver og en af de nævnte firmaer og givet dem en samlet score ud fra:

Brugervenlighed
Hvor hyppigt der sendes spørgeundersøgelser
Indtjeningspotentiale

Sørg for at tilmelde dig alle spørgeundersøgelses firmaerne, da du på den måde kan modtage så mange undersøgelser som muligt, og dermed tjene gode penge.

Netværk

Indtjeningsmulighed

Beskrivelse

Besøg

Tjen 8 - 40 kr pr. spørgeskema!Besøg side
penge for din mening Tjen mellem 10-20 kr. pr. spørgeskema!Besøg side
Få op til 30 kr. pr. undersøgelse.Besøg side
Giver omkring 5 kr. pr. spørgeundersøgelse.Besøg side
Tjen penge på mange forskellige ting.Besøg side

Online spørgeundersøgelser

De 5 bedste belønningsfirmaer

Yougov

Indtjeningsmulighed:  

Yougov har eksisteret i over 10 år og er en af de største sider inden for at tjene penge for sin mening. Brugerplatformen er utrolig lækker og brugervenlig, det er nemt at oprette sig og man er igang med at tjene penge med det samme.

Der er mange forskellige undersøgelser man kan deltage i og undersøgelserne tager ikke så lang tid. Du kan tjene point ved at henvise et ven, som man blot gør ved hjælp af et henvisings link. Pointene kan bruges på siden hvor man deltager i konkurrencer om at vinde fede præmier.

En undersøgelse giver i gennemsnit 100-500 point. Så hvis man gå ud fra at 1 point svarer til 0,08 kr., så er en undersøgelse 8-40 kr. værd.

 • Betalings metode: Paypal, Skrill, Bank
 • Ca. pris pr. undersøgelse: 8 – 40 kr.
 • Ca. tid pr. undersøgelse: 10 min.
 • Hjemmeside: Yougov
 • Læs mere om Yougov
  Analysefirmaet Yougov er som sagt et af de største firmaer hvad angår beløninger af brugeranmeldelser. Yougov beskæftiger sig i 4 forskellige lande.
  Sammenlignet med andre firmaer som giver penge for folks meninger, så giver Yougov nogle af de højeste beløninger.
  Måden platformen for yougov fungerer på, er ved at brugeren modtager en e-mail når der er nye undersøgelser der kan besvares og tjenes penge på. Undersøgelserne tager i gennemsnit kun 5 – 10 minutter og man kan besvare anynomt hvis man vil, som gør at du ikke bliver kontaktet af reklamefirmaer efter.

Toluna

Indtjeningsmulighed:  

Toluna er en stabil og gennemarbejdet portal, som har god brugervenlighed og god support. Selve brugerfladen er ligetil, og du skal ikke bruge mere end 2 minutter på at komme i gang med at tjene penge for din mening.

Man modtager spørgeundersøgelserne på mail, og disse bliver udsendt ca. 10 gange om måneden. Ligesom mange andre af de store undersøgelsesportaler, tilbyder Toluna dig penge for din mening, men også gavekort og lignende. Vi har vurderet Toluna til et godt indtjeningspotentiale ift. alle de testede sider.

Mulighederne for at tjene penge for din mening er altså gode, og der er intet hurlumhej med udbetalinger. Føler man ikke for selv at tjene pengene for at fortælle sin mening, kan man vælge at donere de optjente penge til velgørenhedsformål.

 • Betalings metode: Paypal, Skrill, Bank
 • Ca. pris pr. undersøgelse: 10 – 20 kr.
 • Ca. tid pr. undersøgelse: 10 min.
 • Hjemmeside: Toluna
 • Læs mere om Toluna
  En af de rigtig populære portaler at tjene penge for sin mening på er Toluna. Firmaet holder til i Danmark, som også er det sted de henter flest kunder fra. Toluna er ejet af analyseinstituttet Cint, som blev stiftet tilbage i 1998. Der ligger altså god viden og erfaring bag Toluna, og Cint selv opererer i over 60 forskellige lande, med mere end 15 millioner mennesker relateret til deres service. Både Toluna og Cints vision og mål er at skabe en platform hvor mennesker kan deles deres oplevelser af forskellige produkter og services, og derfra dele dem med tredje parter. Firmaet forsøger altså at skabe en gennemskuelig kontakt mellem brugeren og udbydere.

I-say

Indtjeningsmulighed:  

“Bedste hjemmeside til at tjene penge for sin mening” – Kalle fra Pengepanel

I-say er en af de bedste sider, når det kommer til spørgeundersøgelser! Du vil typisk modtage mellem 15 – 30 kr. per undersøgelse, og kan forvente at modtage et par undersøgelser om ugen.

Selve I-says udseende/interface er rigtig godt bygget op, ser pænt ud og er nemt at finde rundt i. Det er derfor rigtig nemt for dig som panelmedlem, at finde spørgeundersøgelser og generelt komme i gang med at tjene penge for din mening.

I-say rekruterer lige nu ikke et ubegrænset antal medlemmer.

Så tilmeld dig her mens du stadig kan!

 • Betalings metode: Paypal, Gavekort, Bank
 • Ca. pris pr. undersøgelse:  15 – 30 kr.
 • Ca. tid pr. undersøgelse: 10 min.
 • Hjemmeside: I-say
 • Læs mere om I-say
  En ting, som gør at I-say skiller sig ud fra andre er deres smartphone/tablet app. Man har simpelthen mulighed for at bruge sin smartphone eller tablet til at tjene penge for sin mening, og har derfor hele tiden mulighed for at svare på spørgsmål. Efter at have skaffet en hvis mængde point, som man får ved at svare på spørgeundersøgelser, vil man få et gavekort

Opinionsland

Indtjeningsmulighed:  

Hos Opinionsland kan du tilmelde dig, og komme i gang med at svare på undersøgelser indenfor 5 minutter. Man modtager ligesom hos de fleste andre undersøgelsesportaler, de forskellige undersøgelser over e-mail. En undersøgelse tager oftest mellem 2 og 5 minutter at besvare, og indtjeningen ligger på ca 5. kr. pr udført undersøgelse.

Selve brugerfladen på hjemmesiden er rigtig ligetil, og undersøgelserne som du modtager er ikke specielt avancerede. Alt i alt er Opinionsland en af de gode spillere på markedet, med sjove undersøgelser, god brugervenlighed og gode muligheder for at du kan tjene penge for din mening.

Som noget ekstraordinært, modtager man et lod hver gang man har besvaret en undersøgelse hos Opinionsland. Dette lod, giver én deltagelse i en konkurrence hver 3. måned om at vinde 30.000 kr.

 

 • Betalings metode: Paypal, Skrill, Bank
 • Ca. pris pr. undersøgelse: 5 – 20 kr.
 • Ca. tid pr. undersøgelse: 10 min.
 • Hjemmeside: Opinionsland
 • Læs mere om Opinionsland
  Opinionsland er et dansk firma som er relativ nye på markedet. Portalen har også søsterportaler i både Norge og Sverige, men er klart størst her i Danmark. Opinionsland er hurtigt blevet en af de store spillere på det danske marked, og dette er også med god grund. Lige siden firmaets start her i Danmark, har de fokuseret på brugervenlighed, gode belønninger og sidst men ikke mindst naturen. Man kan med optjente point faktisk vælge at donere pengene til Verdens Skove, som er en organisation der støtter op omkring regnskoven.

Eovendo

Indtjeningsmulighed:  

Efter vores egen mening en af de sjoveste portaler du kan tjene penge for din mening. Eovendo har en ekstrem brugervenlig og sjov platform. Hjemmesiden kan let tilgås fra mobil, og konceptet er helt vildt godt! Anderledes fra mange af de andre undersøgelsesportaler er, at man kan tjene penge for at se reklame film.

Ret simpelt skal man sådan set bare se en ca. 30 sekunder lang reklamefilm, fortælle hvad man synes om den og BLING, har man tjent 25 øre. Dette er selvfølgelig ikke alverdens penge, men det er da klart en måde du kan tjene penge for din mening. Hos Eovendo har man ikke alene muligheder for at tjene penge for sin mening, men faktisk også optjene gavekort til f.eks. Jysk.

Ofte bliver man også en del af konkurrencer, hvis vinderchancer bliver større jo flere spørgeundersøgelser man besvarer. På Eovendo kan du tjene op til 500 kr. om måneden. Hvilket jo giver over 6000 kr. om året. Pengene som man optjener kan man få udbetalt via Paypal.

 

 • Betalings metode: Paypal, Skrill, Bank
 • Ca. pris pr. undersøgelse: 25 øre – 10 kr.
 • Ca. tid pr. undersøgelse: 1 – 10 min.
 • Hjemmeside: Eovendo
 • Læs mere om Eovendo
  Dette firma har du muligvis set i TV-reklamerne, som har kørt på kanaler som Tv2, Tv3, kanal 5 og mange flere. Eovendo har haft en ekstrem stor vækst, siden firmaets start i 2012. En af de helt store grunde til firmaets succes, er blandt andre Lars Larsens, ejeren af Jysk, store investering i firmaet tilbage i 2012, som betød et kæmpe boost i virksomhedens kapital. Eovendo forstår virkelig at gøre det at tjene penge for din mening sjovt! Firmaet har i dag mere end 235.000 medlemmer, og er dermed en af de største undersøgelsesportaler.

Penge for din mening

Hvor meget kan man tjene på betalte spørgeundersøgelser?

Det er vigtigt at slå fast, at man absolut ikke kan blive rig på at udfylde betalte spørgeundersøgelser. Det er muligt at skabe en god ekstra indkomst ved hjælp af denne indtjeningsmetode, da det ikke kræver andet af dig end at du fortæller din mening.

Vores ekspert på området, Kalle, har sat en rekord på 116$ på en måned, men de fleste måneder tjener han omkring 90$ på det.

Det at tjene penge på betalte spørgeundersøgelser kan skabe en god indkomst, og bruger du bare et par minutter på at lave 3$ om dagen, kan du på en måned   lav 90$!

Godt at vide når du skal tjene penge på betalte spørgeundersøgelser

Før du begynder at gå i krig med at tjene penge på online spørgeskemaer, er der en række ting som er rigtig gode at vide.

Gode råd til betalte spørgeundersøgelser:

 • Lav en e-mail adresse dedikeret til betalte spørgeundersøgelser

Ved at lave en dedikeret e-mail adresse til de betalte spørgeundersøgelser, kan du skabe dig et rigtig godt overblik over spørgeundersøgelserne. Du vil samtidig undgå at din private e-mail bliver overfyldt.

Du kan helt gratis oprette en Gmail eller en Live mail, som begge er gode alternativer.

 • Check både e-mail og spørgeundersøgelsesplatformen

Hos nogle spørgeundersøgelsesfirmaer er det ikke kun på mail man modtager betalte spørgeundersøgelser. På mange af firmaernes hjemmesider kan man finde ekstra undersøgelser, som kan give lidt ekstra penge.

Vi anbefaler at man kigger efter betalte spørgeundersøgelser mindst 1 gang om ugen.

 • Tilmeld så mange af de anbefalede portaler som muligt

Jo flere af de anbefalede undersøgelsesportaler du tilmelder dig, des flere betalte undersøgelser modtager du.

Vi anbefaler derfor at du tilmelder dig alle de anbefalede spørgeundersøgelses sider, da du på den måde kan tjene flest mulige penge.

Dette skal du være opmærksom på hos de sider ikke er anbefalet:

 • Undgå at have for mange penge liggende hos spørgeundersøgelsesfirmaet.

Hos de forskellige portaler er der som regel et minimum for udbetaling af optjente penge. Sørg for at hæv dine penge, så snart minimumsbeløbet for udbetaling er nået!

 • Hold dig væk fra tilbud der lyder for godt til at være sandt

Hvor der er penge, vil der næsten altid være fuskere. Der findes rigtig mange helt legitime spørgeundersøgelsesfirmaer, som tilbyder betalte spørgerskemaer, men der findes også mange fuskere.

Får du at vide at du kan tjene mere end 30$ på en betalt undersøgelse, eller at du kan vinde f.eks. en bil, er chancen for at det er fusk rigtig stor. Vi anbefaler dig at holde dig til de spørgeundersøgelses sider som vi har anbefalet her på Pengepanel.dk

 • Hold styr på udfyldte spørgeundersøgelser

For at være sikker på, at du faktisk bliver belønnet for alle de betalte spørgeundersøgelser du udfylder, anbefaler vi at du fører en form for log over udfyldte undersøgelser.

Tag et screenshot af den udfyldte spørgeundersøgelse, skriv navnet på undersøgelsen ned og notér hvor meget du står til at tjene for den.

 • Klag hvis du føler dig snydt

Desværre har nogle undersøgelsessider det med at snyde en smule med tallene. Hvis du føler dig snydt skal du ikke bare lade det passere. Start med at kontakte undersøgelsesfirmaet. Hvis du ikke får et tilfredsstillende svar fra dem, gå da til sociale medier som Facebook eller Twitter, og fortæl om din oplevelse. Dette har mange gange vist sig at være løsningen på problemer som for lav udbetaling eller ingen.

 • Betal aldrig penge for at deltage i online spørgeundersøgelser

Man kan komme ud for at blive bedt om penge for at kunne tilmelde sig betalte spørgeundersøgelser, og dette skal man holde sig fra! Alle legitime spørgeundersøgelsesfirmaer tilbyder medlemskab med tilsendelses af spørgeundersøgelser helt gratis.

Det at tjene penge for sin mening er faktisk rigtig lige til. For mange kan det virke mærkeligt, at man kan få penge for at fortælle sin mening, da dette for stort set alle er noget der ligger helt naturligt. Der er faktisk en rigtig god årsag til at du kan tjene penge for din mening!

Det er heldigvis rimelig ligetil at tjene penge for sin mening, da der er firmaer som har specialiseret sig i at forbinde forbrugere og virksomheder. Portaler som Yougov, Toluna, I-say og Eovendo, er firmaer som gør det muligt for dig, at tjene penge for din mening! Disse portaler skaffer diverse spørgeskemaer fra andre virksomheder, og tilbyder så dig penge for mening.

Hele processen er rigtig simpel, og kræver sådan set bare at du tilmelder dig undersøgelsesportalen, angiver nogle få informationer om dig selv, og dernæst læner dig tilbage og modtager spørgeskemaer. Hos nogle af undersøgelsesportalerne, vil man også have muligheden for at vurdere bannere, tv-reklamer mv. og dette er også en god måde du kan tjene penge for din mening.

Vi har her på Pengepanel.dk, samlet de portaler som vi synes er bedst, og som vi tror på at du kan tjene flest penge for din mening på. De forskellige anbefalede portaler er alle blevet afprøvet af Kalle, og skulle du have nogle som helst spørgsmål til noget, er du også velkommen til at kontakte ham.