Tjen penge online på Instagram

Tjen penge på instagram

Sværhedsgrad:

tjene penge online

Tidsforbrug:

tjene penge online

Indtjeningspotentiale:

tjene penge online

Gns timeløn

kr.

Pengepanel score:

Stor omfattende indtjeningsmetode på Pengepanel.dk.

Tjen penge på InstagramDer er flere måder at tjene penge på Instagram, men nøglen er at vælge et enkelt område at fokusere på. I denne guide kan du blive klogere på, hvordan du tjener penge på Instagram. Der er efterhånden ikke så lidt insta it-girls derude, men hvordan gør de en karriere ud af deres modeblog? Ifølge Harper’s Bazaar bruger modeindustrien hvert år over 1 mia. dollars på sponsorerede Instagram posts.

Modebloggeren Danielle Bernstein har mere end 1 mio. følgere på Instagram. Den 22-årige amerikaner bruger sin populære blog We Wore What til at skaffe sig sponsorere, som betaler op imod 15.000 dollars for ét enkelt post.

I denne guide kan du læse mere om Danielle Bernsteins karriere og desuden få nogle tips til, hvordan du også kan få din del af sponsor-kagen.

Årlig indkomst på Instagram som modeblogger

I et interview med Harper’s Bazaar blev Bernstein spurgt ind til, hvad hun sidste år tjente på Instagram posts. Selvom hun nægtede at udlevere det præcise beløb, røbede hun at der var tale om et 6-cifret beløb. Til bladet udtalte hun; ”Lad os bare sige, at det er mere end hvad jeg nogensinde havde drømt om at tjene som 22-årig.”

Og den løn inkluderer ikke engang de ekstra fordele, der følger med livet som modeblogger. Foruden betalingen fra de sponsorerede posts, modtager kendte bloggere med mange følgere ofte gratis tøj og accessories fra mærker, som håber på at få lidt reklame. Desuden kan hun lave alt arbejdet hjemmefra, og behøver ikke at møde ind på et surt job hver dag.

Sådan fik Bernstein succes

Danielle Bernstein poster billeder med alt fra hende selv i jeans, t-shirt og kasket til en baseballkamp, til en skægget mand med opknappet skjorte siddende på en sofa. Hun poster regelmæssigt, og hendes modeindlæg får masser af opmærksomhed. Hvad er nøglen til hendes succes?

Når du forhandler indviklede aftaler med mange forskellige kunder, kan det være en god idé at have professionelle inde over. Bernstein bruger modelbureauet Next Talent til at hjælpe hende med sin forretning. Bureauet hjælper hende med at finde kunder, forelægger hendes priser og forhandler aftalerne i hus.

Når du har hjælp bag dig, er det lettere at fokusere på det, du egentlig er god til: at udstille varer og fange dem på billeder.

”Alt kan forhandles” udtalte hun til Harper’s. Bernstein har intet imod at lave eksklusive aftaler med visse mærker. For eksempel kan nogle anmode om, at der ikke optræder konkurrerende mærker i samme posts. Altså ville hun ikke kunne fotografere en Nike top sammen med et par Adidas shorts. Andre mærker anmoder måske om, at visse konkurrenter ikke vil dukke op på hendes side så og så lang tid efter deres indlæg.

Dette kan være en god måde for mærker at få spredt budskabet om deres tøj og accessories uden distraktioner fra konkurrenter. Samtidig hjælper det Bernstein med at trække penge ind, for hvis de ønsker eksklusivitet, er de nødt til at betale.

Når du forhandler indviklede aftaler med mange forskellige kunder, kan det være en god idé at have professionelle inde over. Bernstein bruger modelbureauet Next Talent til at hjælpe hende med sin forretning. Bureauet hjælper hende med at finde kunder, forelægger hendes priser og forhandler aftalerne i hus.

Når du har hjælp bag dig, er det lettere at fokusere på det, du egentlig er god til: at udstille varer og fange dem på billeder.

Sådan kommer du i gang

Din Instagram kører, og du er parat til at modtage gratis prøver og betaling for diverse posts. Men hvordan er det så lige, du kommer i gang?

Der er rigtig mange bloggere derude lige nu, og mærker ønsker at blive repræsenteret hvor de har flest mulige købere. For at skille dig ud fra mængden er du nødt til at finde en niche, der appellerer bredt.

Lav dit forarbejde! Hvis du gerne vil have noget seriøst ud af et marked, der allerede i den grad er rift om, er det måske bedre at gå efter en under-niche, der er knap så brugt. For eksempel er Instagram allerede proppet med beauty bloggere, men hvis du fokuserer på et underemne såsom negle, vil der være potentiale til at ramme en ny gruppe. Det svære er, at vælge en niche der er tilpas lille til at skabe noget unikt, der ikke bare forsvinder i mængden, men samtidig så stor, at der også vil være en målgruppe at gå efter. Kig dig omkring inden du binder dig til noget.

Som tidligere nævnt, er det vigtigste for din forretning som modeblogger at have mange følgere. Flere følgere betyder flere penge i dine lommer.

Men hvordan får du følgere? Ved at betragte din Instagram som den forretning den er! Lav et skema for, hvornår du laver indlæg, og sørg for at holde dig til den. Du er nødt til at lave regelmæssige indlæg, og indlæggene er nødt til at være noget, som folk ønsker at kigge på.

At tage ordentlige billeder er essentielt, især hvis du ønsker at få sponsorere hen af vejen. Tager du fantastiske billeder er mærkerne meget mere interesserede i, at blive repræsenteret af dig, end hvis du tager kedelige og utydelige billeder. Logisk, men ikke mindst meget vigtigt.

Tag tiltrækkende og spændende billeder, der påvirker dine følgere. Se desuden vores guide til at tjene penge på billeder.

Får du dig arbejdet op til de højere led i Instagramkæden, kan du få brug for en, som kan hjælpe dig med at finde kunder, forhandle og alt det juridiske som følger med en forretning. Især i modeverdenen er det vigtigt at have en bag sig. Forsøg at finde et bureau som vil varetage dine interesser og hjælpe dig med at udvide din forretning.

Jo mere opmærksomhed du får, jo større mulighed har du for at få følgere, og dermed være mere tiltrækkende for eventuelle sponsorere. Kan du komme i tanke om måder hvorpå du kan få pressens opmærksomhed (har du økonomien, kunne du eventuelt sponsorere et velgørenhedsarrangement), så gør det! Hvis du bliver kontaktet vedrørende et interview, skal du selvfølgelig være ledig.

Vær heller ikke bleg for selv at tage kontakt til journalister, da disse hele tiden leder efter nye historier.

At bygge en forretning op tager tid og arbejde, så det er bare med at komme i gang!

Pengepanel.dk er stadig igang med at opdatere vores guide omkring det at tjene penge på Instagram. Hvis du kunne tænke dig at se andre måder at tjene nemme penge, kan du tage et kig på vores oversigt over indtjeningsmetoder lige her.

Alt held of lykke med at tjene penge på din instagram profil!