Tjen penge online på Youtube

tjen penge på youtube

Sværhedsgrad:

tjene penge online

Tidsforbrug:

tjene penge online

Indtjeningspotentiale:

tjene penge online

Gns timeløn

kr.

Pengepanel Score:

Varieret indtjeningsmetode på Pengepanel.dk.

YouTube er verdens største hjemmeside med videoer og der er over 1 mia. brugere om måneden. I 2013 blev der lanceret en dansk version af YouTube, så den kan tilgås via .dk i stedet for kun .com. Det betyder også at det er muligt for danskere at indgå partnerskab med siden så man kan tjene penge på Youtube. Måden man gør det på er igennem de reklamer der bliver vist i forbindelse med videoerne.

Dette er ikke ligesom at tjene penge på affiliate marketing, da man faktisk bliver betalt af Google/Youtube selv.

Hvordan tjener man så penge på Youtube?

For at kunne tjene penge på YouTube skal man først have oprettet en YouTube konto. Det gør man ved at oprette profil med sin Gmail konto (hvis man ikke har sådan én, kan man gratis oprette en via dette link.

Det næste man skal gøre er så at anmode om at blive YouTube partner; dette gør man her.

Hvis man tidligere har uploadet videoer der ikke har overholdt ophavsregler eller generelt har brudt ordensreglerne på siden kan det være sværere at få lov til at blive partner. Det er nødvendigt at blive verificeret via sms, så YouTube kan være sikre på at man er hvem man udgiver sig for at være.

Når man er godkendt som partner har man mulighed for at sætte reklamer ind; til dette skal man oprette en Google Adsense konto. Adsense er den afdeling af Google der står for deres reklamer. Det er ret simpelt at oprette en adsense konto, men der går ca. en uges tid før man får af vide om man er godkendt. Det er vigtigt at have en aktiv konto og at indholdet der på er ens eget. Du kan se hvordan man bærer sig ad med at oprette en Google Adsense konto her.

Sådan uploader du videoer

Når man har oprettet en profil skal man begynde at uploade videoer; det er dem man tjener pengene på Youtube, hvis ellers man kan skaffe seere til dem. Jo flere der ser videoerne jo flere penge kan man tjene. Derfor er det vigtigt at lave videoer med godt indhold, en original idé, passende beskrivelse og titel og tilpassede thumbnails. Nogle af de videoemner der har flest views handler om sundhed og motion, spil, biler og motor, it og teknik og sport.

Det at tjene penge på Youtube, kan kombineres rigtig godt med det at tjene penge på at teste produkter. Når man tester de produkter som man får tilsendt, kan man passende filme det og ligge på youtube. 

Rigtig mange er interesserede i at høre om andres mening omkring produkter, og du vil derfor hurtigt kunne få mange views. Det kan også godt betale sig at kigge på indtjeningsmetoden “tjen penge for din mening”, da du her også kan tjene penge for at sige din ærlige mening.

Det er vigtigt at huske på at man skal være ophavsmand til det man lægger op. Det er ulovligt at tage fra andres videoer, eller bruge musik man ikke har tilladelse til at bruge.

Læs evt. Googles retningslinjer for copyright igennem.

For at få flest mulige besøg og abonnenter er det bedst at lave videoer på engelsk og ikke på dansk, men rettet imod alle nationaliteter.

Hvor mange penge tjener man på Youtube?

tjen penge på youtube Hvor meget man kan tjene på YouTube videoer afhænger af hvor mange der ser de reklamer man har ved sine videoer, og hvor mange der klikker på dem. Fortjenesten er også forskellig alt efter hvilken reklame der bliver vist. Der skal en hel del views til før man kan tjene penge på det, men eftersom et partnerskab ikke koster noget kan man altid prøve det, især hvis man i forvejen har en aktiv YouTube-konto. Der skal rigtig mange views til, for at man tjener penge på det så det kan være en fordel hvis man allerede har en aktiv YouTube-konto.

Dette skal du følge for at tjene mange penge på Youtube

Der er eksempler på folk som har tjent flere millioner på Youtube, og faktisk udelukkende laver deres arbejde i hjemmet. De personer der har dette, har ofte en hel kanal, hvor de har trofaste seere på deres videoer.

Blandt de rigtig dygtige på Youtube, som også er dem der tjener flest penge på Youtube, kan findes folk som PewdiePieCrazy Russian Hacker og Smosh. Disse Youtube personligheder skiller sig meget ud fra hinanden, men er alligevel rimelig ens. Der er nemlig en række kriterier for at man kan få succes på Youtube, eller i hvert fald for at tjene gode penge på det. Vi har nedenfor nævnt en række ting, som gør sig gældende hos alle de dygtigste på Youtube:

For at opnå en stor succes på Youtube, er det naturligvis vigtigt at man har mange seere. Den største majoritet af folk på Youtube kan tale og forstå engelsk, og dette sprog er lidt det “officielle” sprog på Youtube. Laver man en kanal på engelsk, er det potentielle antal seere langt større end hvis man laver en kanal på eksempelvis dansk. Vil man tjene store mængder penge, bør man derfor lave en Engelsk Youtube kanal.

Fælles for de mange dygtige Youtubers er, at de alle har en stor mængde abonnenter. Abonnenter er sådan set bare andre mennesker på Youtube, som følger ens Youtube-kanal. Ved at gøre dette, modtager abonnenterne notifikationer når du uploader nye videoer, og er hurtigt nogle af de første til at se dem. Det smarte ved at samle abonnenenter er, at du får trofaste seere til din kanal. Som nævnt tidligere tjener man penge på Youtube på antal views på ens videoer, og kan man sikre sig faste følgere, er man næsten også sikret en fast indtægt.

Mange Youtubers benytter også andre sociale medier til at hente abonnenter. Sociale medier som både Facebook, Instagram og Twitter er gode steder for Youtubers at markedsføre sig på, så dette er altså også en vigtig del i strategien til at blive rig på Youtube.

Nu hvor du måske alligevel skal lave en Facebook side, Instagram page eller Twitter konto til at promovere din Youtube-account, kan du passende se hvordan du kan tjene penge på dem også:

For at kunne skaffe mange seere, og mange abonnenter, er det naturligvis en vigtig ting at kunne ‘give’ sine seere noget. Det nytter ikke noget at lave en kedelig og ligegyldig film, da dette selvfølgelig ikke vil skaffe dig views. 

De dygtigste Youtubers forstår virkelig at kreere en god underholdningsværdi på hele deres Youtube-kanal, som virkelig giver folk lyst til at se deres videoer. Formår man at skabe noget godt indhold på sin Youtube-kanal, er der rigtig god sandsynlighed for at man kan tjene penge på Youtube.

Det at komme igang med at tjene penge på Youtube er noget der egentlig er ret ligetil. Det tager bare en del tid at få skaffet en god mængde seere, men så snart de er der, kan du tjene en god stabil indtægt på Youtube. 

Vi håber at du fik svar på hvordan man tjener penge på Youtube, og skulle du have nogle spørgsmål kan du bare kontakte os!