Tjen penge på at fortælle din mening om musik

Tjen penge på at fortælle din mening om musik

Siden Slicethepie.com tilbyder kontant betaling for anmeldelser af ny musik. Det fungerer således, at så snart du har oprettet din profil, vil du få adgang til alverdens ny musik, som bare venter på din personlige anmeldelse. Det skal dog siges, at du vil være nødt til at lytte til seriøst meget musik for at tjene ordentlige penge.

Pengepanel.dk har tjekket siden ud i forsøg på at undersøge hvad man realt tjener, og hvordan du kan optimere din indtjening.

Sådan virker Slicethepie

Når du har oprettet din profil, vil du blive bedt om at lytte til et stykke musik i minimum 90 sek, rate stykket fra 1 til 10 og skrive en anmeldelse.

Så snart du har indsendt din anmeldelse, tjekker Slicethepie anmeldelsen og fastsætter din betaling. Gode anmeldelser giver mere og rykker dig desuden højere op i Slicethepie-rank. Definitionen af ”gode anmeldelser” vender vi lige tilbage til.

Siden har desuden en energilinje, der sørger for, at du ikke anmelder for mange stykker for hurtigt. Løber du tør for energi, vil du være tvunget til at tage en kort pause, inden du får lov at høre det næste stykke musik.

Det er super nemt at tjene penge med Slicethepie. At tjene mange penge er til gengæld en del sværere.

Hvor meget kan du tjene med Slicethepie?

Det er svært at sige præcist hvad en bruger tjener, da det afhænger af dels af hvor mange stykker musik du anmelder og dels hvilken kvalitet dine anmeldelser har. Det er også svært at finde en konkret oversigt over hvor meget man tjener pr. anmeldelse, hvilket er en af sidens største kritikpunkter. Da Pengepanel.dk testede siden tjente vi enten 0,05 eller 0,06 dollars pr. anmeldelse, hvilket gav en timeløn på ca. 50 cent.

Brugerne bliver ranket efter enten guld, sølv eller bronze, hvor man som guldbruger gerne skulle tjene mere. De fleste brugere forsøger derfor naturligvis at arbejde sig op til guld ranking, hvor man kan tjene op til 15 cent pr. anmeldelse. Desværre er det ikke rigtigt til at finde information om hvad der skal til for at avancere sin ranking. Det bedste vi har kunne finde er “submitting lengthy reviews in well-written English.” Det kan være super frustrerende som bruger, ikke at vide hvad der skal til for at opnå en guld ranking, hvilket også er en af sidens helt store mangler.

Sådan får du mest muligt ud af Slicethepie

Tjen penge på at fortælle din mening om musikHvad enten du tjener 5, 6 eller 15 cent pr. anmeldelse, er der måder hvorpå du kan optimere din indtjening.

Mange brugere forsøger at have Slicethepie som en slags sideprojekt, mens de egentlig foretager sig andre ting. Så sidder de blot med musikken i ørene og skriver en kort anmeldelse ved afslutningen af hvert nummer. Dette er også en måde at gøre det på, men hvis du ønsker at optimere din indtjening er du nødt til at dedikere dig 100% til opgaven.

  • Lav ikke andre ting, mens du anmelder. For at tjene mest muligt, er du nødt til at anmelde flest mulige stykker. Det kan du kun, hvis du er fokuseret om opgaven
  • Begynd at skrive din anmeldelse allerede når stykket begynder. På den måde vil du kunne sende anmeldelsen så snart de 90 sek. er gået
  • Skriv hurtige anmeldelser ved at holde dig til en bestemt formular. Skriv en sætning om stykkets rytmne, en sætning om stykkets instrumentation, en sætning om stykkets vocal og til slut en sætning om stykkets tekst. Når du har udfyldt denne ”formular” skriver du et par sætninger med din personlige mening og måske forslag til hvor dette stykke musik vil være passende: som baggrundsmusik, til en reklame etc.
  • Lad aldrig stykket spille mere end 90 sek. Så snart de 90 sekunder er gået, rykker du videre til det næste stykke musik.

Med denne metode vil du være i stand til at anmelde 30-35 stykker i timen (medmindre selvfølgelig du løber tør for energi), hvilket med en guld ranking vil give dig en timeløn på ca. 4,5 dollars.

En anden måde at optimere din indtjening er ved at invitere venner til siden. For hver ven du rekrutterer får du 15% af deres anmeldelser den første måned og 10% af deres anmeldelser efter den første måned.

Er Slicethepie tiden værd?

Man kan ikke sige at Slicethepie er en god side, hvis du ønsker at tjene mange penge. Selv hvis du får guld ranking vil du højst sandsynligt ikke tjene mere end nogle dollars i timen.

Men er du typen som elsker at udforske ny musik, pille det ad og skrive anmeldelser, hvorfor så ikke tjene lidt penge samtidig?

Scroll til toppen