Tjen Hurtige Penge på at Søge på Nettet

Tjen penge på at søge på nettet

Hvor meget tid bruger du på at søge på internettet, for at undersøge ting til arbejdet eller skolen, at shoppe, lære mere om virksomheder i dit område eller til at finde svar på spørgsmål? Hvad hvis du var i stand til at tjene penge, hver gang du gennemførte en søgning på internettet?

Selv om det kan lyde som en skør idé, er det faktisk muligt at tjene penge ved at søge på internettet. Nej, du kan ikke tjene penge ved bare ved at skrive ting i søgefeltet på Google og klikke på søgeknappen. For at tjene penge ved at søge online, skal du vælge en betalt søgeside.

Betalte søgesider er internet søgehjemmesider, der enten betaler dig kontant eller giver dig belønning for dine internetsøgninger. Hver hjemmeside fungerer lidt anderledes, men at tilmelde dig en og bruge den til hver søgning på internettet, kan hjælpe dig med at tjene nogle ekstra penge eller få gratis ting. 

Det er en god måde at begynde at tjene penge online uden noget, der kræver mere engagement som Instagram eller at tjene penge på en YouTube-kanal. Det er vigtigt at forstå, at du ikke vil være i stand til bare at blive rig ved at søge på internettet. Når det så er sagt, kan en konto på en betalt søgeside give dig mulighed for at tjene nogle penge online eller modtage varer, du ellers selv ville købe, så du sparer penge. 

Her er de bedste betalte søgesider, til at tjene penge på ved at søge på internettet:

SwagBucks er en søgeportal, der belønner dig for internetsøgninger med Swag Bucks. Når du optjener nok SwagBucks, kan du veksle denne virtuelle valuta til rigtige penge, der udbetales til din PayPal-konto eller bytte det til ting via SwagBucks.com butik.

Mængden af penge, du tjener fra hver online søgning varierer. Du kan blive belønnet med alt fra 1 $ til 100 $, når du klikker på søg. Derudover kan du gennemføre særlige tilbud og shoppe gennem SwagBucks-netværket for at tjene flere SwagBucks. Du kan også tjene penge på at udfylde betalte spørgeundersøgelser med Swagbucks. 

Hvis du kombinerer disse to forskellige indtjeningsmuligheder, skulle du være i stand til at tjene en pæn sum penge, hver måned, men ikke på samme niveau som du kunne ved at lære at lære om, hvad kryptovaluta er og være i stand til at tjene penge med det.

ZoomBucks ligner meget Swagbucks, men den tillader dig at tjene penge hurtigt på et par få andre måder, end bare at søge på nettet. Du kan også tjene penge ved at udfylde spørgeundersøgelser, teste spil og se forskellige videoer. En lækker funktion ved ZoomBucks er, at du kan hæve penge fra din konto når du kun har tjent 650 point, hvilket giver dig 5 $. Du vil modtage 150 gratis point bare for at oprette en konto.

3. InteradMedia

InteradMedia giver kontante belønninger via PayPal, når du bruger portalen til at foretage reelle online søgninger. Du kan udbetale pengene, når du har tjent 25 $ ved hjælp af portalen. Stedet betaler dig 0,001 $ hver minut, du søger online. Denne portal er bedst for folk, der tilbringer en stor mængde tid på at søge online.

Scour er en side der viser dig resultaterne fra Bing, Google og Yahoo. Du får point for at bruge hjemmesiden til at foretage en søgning, og tjener derefter flere point ved at fortælle Scour hvilken hjemmeside der gav dig den bedste række søgeresultater.

Hver dag kan du optjene point for op til 100 internetsøgninger, og du vil typisk modtage omkring 3 point for hver søgning. Du kan også tjene en fjerdedel af antallet point, som nogen af dine venner, der tilmelder sig via dit henvisningslink, tjener. Det der er rart ved Scour er, at du kan optjene point meget hurtigt, hvis du bruger en masse tid på at søge. 6500 point giver dig en udbetaling på 25 $, som du kan få udbetalt til din PayPal-konto eller sendt til dig i form af et Visa gavekort.

Blingo giver dig ikke point eller kontanter for hver af dine søgninger, som de andre sider, vi har diskuteret indtil nu. I stedet får du en chance for at vinde præmier, når du søger. Du kan deltage i lodtrækningen op til 25 gange pr. dag, blot ved at foretage en søgning. Omkring hver time, vælger hjemmesiden en vinder til at modtage en tilfældig gevinst, såsom biografbilletter. Store præmier som en ny bil bliver nogle gange tilbudt. For at oprette en konto, skal du være en amerikansk statsborger og mindst 13 år gammel.

Tjen penge på at søge på nettetIrazoo er en betalt søgeside, der giver præmier og point. Hver gang du søger, bliver du automatisk registreret for at vinde et gratis Amazon-gavekort. Derudover kan du optjene point for at gennemgå hjemmesider, der vises i søgeresultater og for at skrive anmeldelser af dem. Du får også point hver gang du henviser et nyt medlem til hjemmesiden. Plus, du vil vinde et Amazon-gavekort hvis din henvisning nogensinde er heldig nok at vinde et.

Point, du tjener gennem Irazoo kan veksles til ting. De fleste af præmierne er elektronik, som videospil-systemer og tilbehør, kameraer og MP3-afspillere.

7. SupportingFriends

SupportingFriends er ikke en traditionel betalt søgeside, idet du ikke vil tjene penge til dig selv, når du bruger den. Denne service fra Yahoo! giver dig mulighed at tjene penge til venner eller familiemedlemmer, der har brug for økonomisk støtte. Hjemmesiden vil donere 50 procent af indtægterne, genereret ved de søgninger du gennemfører, til den person du angiver for 30 dage efter, at du konfigurerer din konto. Du kan også vælge at donere midlerne til en række forskellige velgørende organisationer.

8. Bing Rewards

Bing forsøger at øge deres markedsandel og fjerne brugere fra Google. Derfor tilbyder de ofte belønningsprogrammer, der giver penge eller præmier for at bruge Bing til at udføre forskellige typer af søgninger. Programmerne ændres hyppigt, så det er bedst at tjekke Bing for at se, hvad der i øjeblikket er tilgængeligt.

Scroll til toppen