Tjen penge på Bitcoin

tjen penge på bitcoins

Sværhedsgrad:

tjene penge online

Tidsforbrug:

tjene penge online

Indtjeningspotentiale:

tjene penge online

Gns timeløn

kr.

PengePanel score:

Se hvordan David bruger et Bitcoin trading system til at tjene +7000 kr på 24 timer

Bitcoin… Den digitale valuta, som har gjort normale mennesker til millionærer – Pengepanels #1 måde at tjene penge på i 2019

Bitcoin har været et varmt emne de sidste par måneder. For mange, er handel med Bitcoin, en stabil måde, at tjene op mod 20.000 kr. om ugen! Se med nedenfor, og lær præcis hvordan du kan gøre det samme!

Som du kan se, er det nemt at bruge Crypto Robotten, og det tager ikke mere end 10 minutter at komme igang! Det er om at udnytte chancen, mens du kan!

Husk at systemet er 100% gratis, og kun trækker 1% af de penge som du tjener.

Kommentarer

hjemmearbejde

Ofte stillede spørgsmål

Hvor mange penge kan jeg tjene med trading systemet?

Med en start investering på €250, har David fra Pengepanel tjent +€800 hver dag. Du kan forvente at tjene det samme, uden meget arbejde.

Hvor meget tid skal jeg bruge?

Du skal bruge ca. 10-15 min. på at tilmelde dig trading systemet og lave dit første indskud. Efter dette vil trading system klare alle dine handle, og du vil kun skulle bruge ca. 20 min. om dagen.

Hvad koster trading systemet?

Ingenting! Systemet er 100% gratis at bruge. Systemet vil dog trække 1% af dine succesfulde handler (kun profit). Dette er måden at udviklerne af systemet tjener penge, og det mener vi kun er fair.

Hvad får Pengepanel.dk ud af at promovere dette?

Vi får 10$ værdi i Bitcoin for hver person der tilmelder sig systemet. Hovedårsagen til at vi viser metoden er dog at vi ønsker glade læsere, og håber at du tjener penge.Selvom dette er en ny indtjeningsmetode, har vi allerede fået positiv feedback fra mere end 10 mennesker som har brugt trading systemet. Hver en person har tjent deres første investing mere end 25 gange igen på første måned. Det er mere end €6000 med en start investering på €250! Tag selv et kig i Facebook kommentarerne i bunden, og se hvad andre folk siger. Du kan også se anmeldelser af handelssystemet længere nede på siden.

Er der nogle gebyrer? Skal jeg betale noget?

Nej, der er ingen gebyrer og du skal ikke betale noget. Når du tilmelder dig trading systemet vil du blive bedt om at indbetale minimum €250. Disse penge bliver automatisk sat ind på din konto, og vil blive brugt til at foretage handler. Disse penge er stadig dine, og du kan til en hver tid få dem udbetalt til din bankkonto. Se videoen nedenfor som viser hvordan du kan få udbetalt pengene.

hjemmearbejde

Derfor kan du tjene penge med trading systemet

*Obs: Trading systemet er 100% gratis, men opkræver 1% af den profit som du tjener. Hvis du tjener €1000, vil du ende op med €990.

Trading systemet overvåger konstant prisen på Bitcoin og andre digitale valutaer, på 22 forskellige handels platforme 24/7. Systemet drager fordel af, at prisen på Bitcoin og andre digitale valutaer, varierer fra handelsplatform til handelsplatform. Forskellen på disse priser giver dig muligheden for at tjene store penge!

Som eksempel, ville du kunne købe for 10$ Bitcoin på handelsplatform A, mens du på samme tidspunkt kan sælge den samme mængde Bitcoin, for 10, €1 på handelsplatform B. Havde du købt for €100 Bitcoin på platform A, kunne du sælge det samme på platform B for €101. Du ville derfor have tjent €1.

Du tænker måske, €1, hmm. det er ingenting. Og ja, det lyder ikke af mange penge, men siden trading systemet laver denne type handler automatisk, og med mere end 20 handler i minuttet, kan du hurtigt tjene mange penge!

20 handler i minuttet med 1$ tjent per handel, er en timeløn på = €1200 (Udregning: 20 handler x 60 minutter = €1200). Det lyder vist som rigtige penge!

Trading systemet skridt-for-skridt:

  1. Trading systemet overvåger prisen på Bitcoin og andre kryptovalutaer på 22 forskellige handels platforme 24/7.
  1. Trading systemet ser at handels platform X, sælger Bitcoin/kryptovaluta for en lavere pris end platform Y køber den for.
  1. Systemet laver en handel med det samme og køber Bitcoin/kryptovaluta billigt på platform X, og sælger dyrere på platform Y.
  1. Trading systemet har lavet en profitabel handel for dig, og pengene du har tjent bliver automatisk sat ind på din handelskonto.

Disse handler vil kun blive foretaget når prisen på en kryptovaluta varierer mere end 1% på to forskellige handelsplatforme.

Husk at systemet er 100% gratis, og kun trækker 1% af de penge som du tjener.

hjemmearbejde

God viden omkring Bitcoin

Havde du i 2011 besluttet dig for at købe for €5 Bitcoin (30 kr.) ville du idag eje omkring $4.4 mio. (260 mio. kr.!). Du ville være mange millionær, bare fordi du havde været tidligt ude, og investeret i den rigtige ting. Ingen som helst arbejde!

Du kan nok nemt få følelsen af at du er for sent med på bølgen, men stol på os, det er du ikke! Der er en måde hvordan du kan indhente disse Bitcoin millionærer på få måneder. Følg blot med.

Ifølge samtlige statistiske institutter, ejer blot 2% af Amerikanere, Bitcoins eller andre digitale valutaer til dags dato. USA er typisk meget hurtigere til at hoppe med på trends end os danskere, og her i Danmark er der mindre end 1% som har med Bitcoin at gøre.

Som du nok ved med de fleste investerings muligheder, er det når man er tidligt ude at man virkelig kan tjene store penge. Så tillykke, du er tidligt ude, og har chancen for at ændre dit liv idag! Du skal bare gøre noget ved det!

Hvad er Bitcoin?

Oprettet af en udvikler under pseudonymet Satoshi Nakamoto i 2018,  Bitcoin er en digital valuta eller en såkaldt kryptovaluta. Det ligner enhver anden valuta som dollars eller euro i den forstand, at den kan bruges til at købe eller sælge hos enhver, der accepterer Bitcoin som betalingsform. Men den blev oprettet, således at den er uafhængig af en central myndighed eller regering, der får den til at skille sig ud fra traditionelle valutaer.

Hvorfor Bitcoin?

Den er decentraliseret, så banker og offentlige institutioner ikke har kontrol over værdien af Bitcoin.

For det andet, på grund af protokollerne, når en transaktion er optaget på netværket, kan den ikke fortrydes. Transaktions historikken kan ikke manipuleres, hvilket gør Bitcoin til et sikkert valg.

Det er også fleksibelt. Det er skabt, så man kan handle med mikrotransaktioner af Bitcoin. Det betyder at man ikke behøver at handle med 1 Bitcoin, men kan handle 0.0000001 Bitcoin, hvis man vil. Dette giver Bitcoin en fleksibilitet, som traditionelle valutaer simpelthen ikke kan.

Endelig frigiver Bitcoin højst 21 millioner mønter.  Lige nu køber mange Bitcoins som en investering, på grund af den øgede værdi. Teoretisk set, hvis man i 2011 besluttede at sætte €5 til at købe Bitcoins, ville man eje omkring €4.4 millioner i dag!  Som investor gør dette Bitcoin meget attraktivt, hvis efterspørgslen efter Bitcoin går op, men forsyningen forbliver den samme.

Hvad er fremtiden for Bitcoin?

På grund af sit begrænsede udbud finder mange, at Bitcoin er den næste store investering for fremtiden. Så man kan tjene penge på det, og hvis man investerer klogt, kan man forvente store udbetalinger!

Ideelt er målet at se kryptovalutaer som Bitcoin være fremtiden for penge. Nogle store aktører som Bill Gates mener, at “fremtidens penge er digital valuta som Bitcoin” på grund af udviklingen af teknologi, der ændrer, hvordan vi køber og sælger med penge. Endnu vigtigere, da Bitcoin ikke ejes af nogen, kan ingen central myndighed manipulere valutaens værdi. Den vil altid forblive det samme, hvilket er en attraktiv funktion for mange.

Så hvad enten Bitcoin er fremtiden for penge eller en investering, er det nu en god tid at begynde at se på og købe Bitcoin!  Hvem ved, måske næste gang du laver et køb, kan du bruge Bitcoin som din valgte valuta!

Husk at systemet er 100% gratis, og kun trækker 1% af de penge som du tjener.

hjemmearbejde
Scroll til toppen