Tjen penge på Clickworker

Tjen penge på Clickworker

Har du været på udkig efter en måde at tjene penge online, som en ekstra indkomst,  som et sekundært arbejde, eller som tillæg til at være en hjemmegående forælder på fuld tid? Clickworker kunne være den perfekte løsning for dig. 

Dette program ligner temmelig meget Amazon mTurk og lignende programmer, der inddeler arbejdet på store projekter, til store hold af hjemmearbejdere. Typisk betaler disse typer af programmer dog kun en meget lille sum af penge. Clickworker er unik, fordi du har potentialet til at tjene meget mere.

Med Clickworker, kan du på forhånd se, hvor mange penge du vil tjene ved at gennemføre et vidt omfang af freelance jobs, lige fra oversættelser til tekstforfatning. Dette giver dig friheden til at have kontrol over, hvor meget du tjener i timen. Projekter kan give så lidt som 3 $ i timen, og op til 25 $ i timen. Du kan let arbejde hjemmefra  med Clickworker, og det er klart en af de store fordele. Det siger sig selv, at du gerne vil tjene mest muligt for din tid, og denne guide vil vise dig hvordan du gør det, med Clickworker.

Der er én vigtig ting at huske på om Clickworker, som enhver der overvejer at bruge hjemmesiden skal kende, før de begynder. Det er, at Clickworker ikke er beregnet til at være nogens primære eller eneste indtægtskilde. Der er tusindvis af arbejdstagere, der konkurrerer om de bedste projekter, og hver især kan kun gennemføres ved at udføre et bestemt antal opgaver. Nogle dage, kan du være uheldig og finde, at der ikke er nogen højt betalte job tilgængelige, men hvis du bruger tipsene i denne artikel, er det muligt at tjene en ekstra 200 $ til 300 $ hver måned, imens du kun udfører omkring 20 timers arbejde.

At komme i gang med Clickworker

Før du begynder at arbejde for Clickworker, skal du sørge for at du opfylder to grundlæggende krav. Først, skal du have Internet Explorer installeret. Hvis du har en Mac-computer, kan du søge online for oplysninger om hvordan man får den webbrowser installeret på computeren. Hvis du har en Windows-computer, har du sandsynligvis allerede Internet Explorer installeret.

For det andet, skal du være i stand til at læse og skrive på engelsk, flydende. Hvis du ikke har engelsk som modersmål, vil du blive bedt om at tage en test for at bevise, at du har gode forståelsesfærdigheder.

Forudsat at du opfylder disse to krav, er du klar til at komme i gang med Clickworker. Følg disse trin for at få alt sat op:

1. Registrér dig hos Clickworker

Besøg hjemmesiden, clickworker.com, for at oprette en konto. Når siden indlæses, så kig efter registreringsknappen. Klik på knappen og vent på at den næste side indlæses. Vælg at blive registreret som en Clickworker.

2. Angiv basale oplysninger

Når du har valgt at tilmelde sig som en Clickworker, vil du blive ført videre til en formular. Indtast dit navn, din e-mail-adresse, postadresse og de andre ønskede oplysninger. Når alle felterne er udfyldte, så indsend formularen og vent på at en e-mail dukker op i din indbakke. Åbn den og klik på linket for at bekræfte din e-mail-adresse og fuldføre registreringen.

3. Forbered dig på at blive evalueret

For at kvalificere sig til godt betalende job på Clickworker, skal du gennemgå nogle vurderinger. Du vil se linket for at komme i gang øverst på siden under kolonnen, assessments. Klik på linket og indtast dine log-ind oplysninger, hvis det er nødvendigt.

4. Udfyld formularen

Når du har nået siden, assessment, skal du udfylde en formular, der består af fire faner: om mig, sprog, færdigheder, hobbyer & viden. Tag dig god tid med at udfylde hver fane så fuldstændigt som muligt. Dette er vigtigt, da dine svar vil afgøre hvilke vurderinger du er berettiget til, og i sidste ende hvor mange penge du kan tjene.

5. Gennemfør vurderingerne

Når du har fuldført alle fire faner, vil du blive ført videre til en side med en liste over vurderinger. Øverst kan se du en overskrift, som siger “Available Base Assessments.” Det er de nødvendige prøver, som du bliver nødt til at tage, for at kvalificere dig til godt betalende job. Tag alle de eksamener, der er i dette område. Tag din tid og arbejd efter bedste evne.

Når du har fuldført testen, vil du se, at der er to yderligere tests angivet under Base Assessments, med yderligere forudsætningskolonner. Tag hver af disse tests. De er en smule mere komplekse og udfordrende end de første tests, så sørg for at give dem din fulde opmærksomhed.

Nogle gange vil der være en forsinkelse mellem hvornår de yderligere tests bliver tilgængelige. Dette er normalt. Det kan tage en dag for at de vises, så vend tilbage 24 timer senere.

Det vil sandsynligvis tage dig 2 til 3 timer at fuldføre alle vurderingerne. Sørg for du har en pålidelig internetforbindelse, fordi du ikke kan stoppe testen og genstarte på et senere tidspunkt. Du har kun én chance for at fuldføre arbejdet.

Som en del af en test, vil du blive bedt om at oprette en Hotmail e-mail-adresse, hvis du ikke allerede har en. Du kan ikke fuldføre vurderingen uden e-mail-adressen, så vær parat til at registrere dig.

Husk, at mens du kan arbejde for Clickworker uden at tage vurderingerne, kan du ikke kvalificere dig til højt betalende projekter, uden først at tage eksamenerne. Det er værd den tid, det tager for at fuldføre arbejdet.

Hvordan man begynder at tjene penge i Clikworkers UHRS-system

Når du har bestået alle eksamenerne, vil du være i stand til at få adgang til afsnittet, UHRS, hvor de højere betalende Clickworker job findes. For at komme ind i UHRS, skal du bruge Internet Explorer-webbrowser.

For at komme til systemet, så brug dette direkte link:

Du vil blive bedt om at logge ind. Gør det med det Live ID, du oprettede til Hotmail, da du tog vurderingstesten. Når du har logget ind, vil du se en liste over HitApps, som er det Clickworker kalder de projekter, som du kan gennemføre for at tjene penge.

De fleste af opgaverne, vil have et blåt link, der hedder, Qualification. Før du kan udføre opgaven for penge, skal du gennemføre de nødvendige kvalifikationer. Når du har kvalificeret dig, behøver du ikke at gennemføre kvalifikationen for lignende opgaver, i fremtiden.

Kvalifikationer er ligesom minitests. Du kan tage nogle af dem igen, men kun et bestemt antal gange. Du kan ikke arbejde på en HitApp, før du klarer kvalifikationen. Når du har kvalificeret dig, klikker du simpelthen bare på linket “Start Judging”, for at komme i gang med at arbejde.

Følg disse tips når du vælger HitApps og arbejder på kvalifikationerne:

  1. Gør dit bedste for at give præcis arbejde, mens det stadig giver svar hurtigt. Hvis du er usikker på svaret, kan du springe over.
  1. Tjek Preview-linket der er givet til rådighed, hvis der er et tilgængeligt. Nogle gange er svarene på kvalifikationen faktisk givet i preview-linket.
  1. HitApps med en lønsats på 0,03 $ og derover, pr. opgave, er i høj efterspørgsel. Det er meget vigtigt at gennemføre kvalifikationerne for dem hurtigt, så du ikke går glip af din chance for at udføre opgaven.
  1. Systemfejl kan forekomme. Nogle gange vil den kvalificerende prøve fejlagtigt fortælle dig, at dine svar er forkerte. Ikke spild tid på dem. Bare gå videre til det næste spørgsmål.
  1. Modstå trangen til bare at give tilfældige svar. Systemet kan opdage dette og kunne forbyde dig adgang til en app eller endda forbyde din konto, som et resultat.
  1. Når du rent faktisk arbejder på en app, så sørg for at du gør det hurtigt, uden at gå på kompromis med nøjagtigheden. Husk, at jo flere opgaver, som du kan gennemføre, jo flere penge vil du tjene.
  1. Vær forskelligartet. Vælg opgaver inden for en lang række kategorier, så du bliver fortrolig med opgaverne. På dage, hvor der ikke er nogen højt betalende opgaver tilgængelige, så arbejd på kvalifikationer for lavere betalende job.
  1. Husk på, at højere betalende opgaver er vanskeligere, og som et resultat, kræver de ofte at du arbejder langsommere. Med tiden finder du måske ud af, at lavere prissatte opgaver faktisk ender med at betale dig mere, fordi du kan arbejde hurtigere. Alle er forskellige, når det kommer til Clickworker. Hvad der måske er den bedste måde for dig, at tjene en god indkomst, er måske ikke den bedste måde for en anden.

At blive betalt

Tjen penge på ClickworkerDu vil modtage din første løn fra de indtægter, som du har tjent på Clickworker, 3 uger efter du begynder at arbejde i UHRS-systemet. Derefter kan du forvente at blive betalt hver uge, forudsat at du arbejder på en ugentlig basis. Udbetalinger, til din UHRS-konto, bliver først foretaget om mandagen. 

Derefte bliver pengene overført fra UHRS til PayPal, om torsdagen. Du kan derefter bruge pengene til at shoppe online, eller overføre dem til din bankkonto. Mange freelancere spekulerer på, om de vil kunne få udbetalt deres penge i Bitcoin eller andre kryptovalutaer. Dette er en overvejelse, mange online jobsider overvejer i fremtiden.

Hvis du tjener mindre end 600 $ på et kalenderår, vil du ikke modtage en skatteformular fra Clickworker, og vil sandsynligvis ikke nødt til at indberette indkomsten til Skat. Arbejdstagere, der modtager mere end 600 $ i løn, skal indberette indkomsten til Skat. Det ville være en god idé at høre en revisor ad, for rådgivning om, hvordan man indberetter indkomsten, i det mindste for det første år. Hvis du leder efter en anden made at tjene penge på, så tag et kig på vores liste over indkomstmetoder her.

Scroll til toppen