Tjen penge på Klout

Tjen penge på Klout

Leder du efter måder at tjene penge på online? Du har nok hørt om kryptovalutaer som Bitcoin, betalte undersøgelser og Adsense, men hvor starter man? Mens der er en masse svindel derude, der lover at hjælpe dig med at tjene store penge, for kun at snyde dig eller ende med at give dig en meget lille indkomst, er der nogle måder, hvorpå du kan tjene en god løn eller ekstra penge

Hvis du bruger sociale medier, kan du tjene penge bare ved at gøre de ting du normalt gør med dine fans og tilhængere, og få penge-besparende belønninger som gratis biografbilletter og rabatter på merchandise. Tjenesten hedder Klout, og vokser i popularitet fordi det er en simpel måde at tjene penge på online.

Alt om Klout

Klout er en tjeneste der tillader dig at tjene penge ved at anmelde produkter og tjenester online, men det er lidt mere kompleks end det. Klout analyserer dine tilhængere på sociale medier, som Facebook, Twitter,Instagram, FourSquare, GooglePlus og LinkedIn, og forsyner dig med hvad der er kendt som en Klout-score. Da Klout er en online tjeneste, er du i stand til at bruge den fra alle steder i verden. Du kan endda arbejde hjemmefra!

Din score på Klout er tjent ved antallet af tilhængere du har, og hvor engageret de er i hvad du siger online. Folk, hvis score er højere betragtes som ”influencers”, og de øverste 5 procent af brugerne har Klout-scorer på 63 eller mere. 

Hjemmesiden giver dig mulighed for at opbygge dit netværk, for at udvide din indflydelse og hæve din score ved at foreslå andre brugere for dig at følge. Når din Klout score bliver høj nok, vil du kunne starte med at bruge og anmelde varer, for at tjene Klout-frynsegoder. Den gennemsnitlige Klout-score er 40.

At tjene penge med Klout-frynsegoder

Klout-frynsegoder er det der gør appen profitabel at bruge. Appen giver dig mulighed for at drage fordel af forskellige specialtilbud, tilbud og kuponer baseret på din Klout-score. Jo højere din score er, jo flere frynsegoder får du adgang til, og du vil derved tjene flere penge.

Det der gør Klout-frynsegoder særligt tiltrækkende er, at de er rettet mod dine specifikke interesser. Frynsegoder varierer meget. Mange af dem er kuponer for specifikke produkter og tjenester, som rabat på udskrivning. Andre af dem tillader dig at få gratis e-bøger, fysiske bøger, DVDer, CDer, musik og video downloads, eller videospil. Du kan også blive tilbudt gratis abonnement på publikationer og online-tjenester, som abonnementskasser.

Nogle Klout-frynsegoder er ekstra specielle. For eksempel kan du blive inviteret til at se nye tv-serier, før de bliver sendt, eller måske bliver du inviteret til særlige arrangementer, som film premiere.

Med mange tilbud, kan kun et bestemt antal brugere modtage belønningerne. Hvis belønningen ikke er tilgængelig, skrives du på en venteliste, indtil den bliver tilgængelig. For at sikre, at du ikke går glip af frynsegoder, skal du regelmæssigt tjekke din konto og indløse dem der appellerer til dig, hurtigt.

At tjene Klout-frynsegoder

Når du tilmelder dig Klout, kan du være heldig at have en høj score, før du overhovedet er begyndt, hvilket giver dig adgang til frynsegoder med det samme. De fleste folk bliver nødt til at arbejde lidt for at øge deres score. Her er nogle ting, du kan gøre for at forbedre din score:

1. Sørg for at alle dine konti på sociale medier er forbundet

Når du tilmelder dig Klout, kan du gå gennem Twitter, Facebook eller Google Plus for at gøre processen hurtigere, men begå ikke fejlen, bare at sammenkæde denne ene konto. Tag dig tid til at forbinde hver enkel af dine konti på sociale medier til Klout, selvom du ikke bruger dem alle. Hver tilhænger, ven eller forbindelse, på hver side, kan hjælpe.

2. Brug dine konti mere

Tjen penge på KloutNår dine nuværende tilhængere genopslår dit indhold eller deler det, synes godt om det eller kommenterer på det, kan din Klout-score blive påvirket på en positiv måde. Det er derfor det er vigtigt at være aktiv på så mange af dine sociale medier, som muligt. Fortsat også med at få dit netværk til at vokse, ved at følge de folk, som Klout anbefaler. For det meste, vil de også ’like’ eller følge dig.

3. Følg alle trinene for frynsegoder

I nogle tilfælde, vil dine frynsegoder kommer med instruktioner. For eksempel, hvis du får gratis biografbilletter, kan de bede dig om at Tweete om oplevelsen. Sørg for at du gøre, hvad du bliver bedt om. Mens det ikke er klart, om det påvirker din Klout-score, kan det begrænse din evne til at få frynsegoder i fremtiden.

Scroll til toppen